Forum Dyskusyjne :: UFO

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Strefa 51 » UFO

UFO
Autor Wiadomość

@Michał 

Wysłany: 2005-10-18, 23:31   UFO

Czy wierzycie w zielone ludziki :P ?

Na razie tewmat bedzie tutaj a niedługo stworze osobne subforum na takei tematy:]

#deela 

Wysłany: 2005-10-19, 07:02   

ah mam na ten temat wlasna teoria: plakac mi sie ze smiechu chce jak widze owe zielone ludziki co maja akurat jedna glowe dwoje oczu na glowie dwoje rak zakonczonych palcami dwoje nog i t d
patrzac na roznorodnosc zycia na samej ziemi (patrzcie czlowiek a np pajak a np bakteria) zakladam ze jest niemozliwe zeby gdzies tam w kosmosie powstalo zycie w zarysie choc podobne do czlowieka
mysle ze z naszymi ograniczonymi dosc piecioma zmyslami moglibysmy sie potknac o kosmite i go nie zauwazyc:|

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2005-10-22, 12:39   

jednego kosmite to mam w klasie... a tak serio to nie wierze w cuś takiego ale dopuszczam to siebie to ze moze istnieją:) :D

#deela 

Wysłany: 2005-10-23, 09:57   

drobiczek, nie wierzy sie w cos o czym sie wie ze jest prawdziwe

@Michał 

Wysłany: 2005-10-23, 17:36   

Ja tma w sumie co do tego to mam mieszane uczucia ;]
czyli watpie ze sa to zielone ludziki ;] no ale wiem że napewno cos jest w kosmosie ;] przeciez sa jeszcze nieokryte galaktyki w których moze byc taka planeta jak ziemia.

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2005-10-23, 18:45   

Wierze,że nie jesteśmy sami w przestrzeni,kosmosie.
Nie wierze np. że istoty ,które żyją a o których niewiele wiemy mają wygląd taki ,jaki jest czesto przedstawiany na wielu filamch. Jakieś zielone stworki itd. Bzdura.

Myst 

Wysłany: 2005-12-14, 18:47   

Ufo jest jednym z moich zainteresowań.
A dokładnie to zjawiska paranormalne, interesuje sie tym już od 3 lat i wierze w "zielone ludziki" , choć tak jak tutaj powiedział dipe napewno mają inny wygląd.
Kto wie , może za pare lat, ukażą sie te nieznane nam istoty.

kotlecik 

Wysłany: 2005-12-14, 20:04   

moj dziadek jak wypije mowi ze jest kosmita^^

deela napisał/a:
mysle ze z naszymi ograniczonymi dosc piecioma zmyslami moglibysmy sie potknac o kosmite i go nie zauwazyc:|
mysle tak samo

Tenar 

Wysłany: 2005-12-21, 14:53   

Wierzę iz we wszechświecie istanieją inne cywilizacje. Ale tak jak to już ktoś wyżej napisał.. na pewno nie są to zielone postacie z antenkami wystającymi z głowy..
Bzdurne moim zdaniem są też opowieści ludzi rzekomo porwanych przez kosmitów , lecz interesującym zjawiskiem są tajemnicze znaki na polach zbóż oraz niektóre zdjęcia.

Myst napisał/a:
Kto wie , może za pare lat, ukażą sie te nieznane nam istoty.

Istnieje teoria, o której pewnie wiesz, skoro ciekawią Cie zjawiska paranormalne etc. iż w 2012 roku [czy nawet jeszcze przed tą datą] "zielone ludziki" mają się ujawnić. . chociaż mnie osobiście b. już przekonuje fakt iż zmienić się mają bieguny ziemskie..
No cóż.. pożyjemy - zobaczymy (: póki co , cieszmy się życiem [bo niewiadomo jakie UFO ma wobec nas zamiary q: ] .

Gordon 

Wysłany: 2006-07-30, 23:31   

leśna_ napisał/a:
Istnieje teoria, o której pewnie wiesz, skoro ciekawią Cie zjawiska paranormalne etc. iż w 2012 roku [czy nawet jeszcze przed tą datą] "zielone ludziki" mają się ujawnić. . chociaż mnie osobiście b. już przekonuje fakt iż zmienić się mają bieguny ziemskie..

W 1999 roku miał nastąpić koniec świata, nie wypaliło :)
Moim zdaniem takie wyimaginowane daty nic nie dają, bo mamy do czynienia ze zjawiskami w których to człowiek okazuje się słabszą istotą...

KaSieK 

Wysłany: 2006-08-14, 17:58   

HeHe.... taa nawet znam takie UFO jedno takie mieszka u mnie na podworQ :P a raczej cała rodzinka :D A tak na powaznie.... to wierze w te "zielone ludki"

Patryśka 

Wysłany: 2006-08-22, 22:01   

hmmm..jakby to ujac... <mysli> heh :P moze tak: mysle,ze cos takiego moze istniec,ale nie jestem przekonana,ze takie cos istnieje. nie umiem tego inaczej wyrazic:/

Moni 

Wysłany: 2006-08-25, 12:47   

ja mysle ze wszechswiat jest za duzy zebysmy mieszkali w nim tylko my :P

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-08-25, 13:29   

hmm a skad wiesz ze jest wielki ... jak dla mnie to moze istniec jakas cywilizacja i albo sa na poziomie kamienia albo na wyzszym albo na naszym :P lol ale madre ale jak za na wyzszym to moze teraz na nas patrza i moze nasz swiat to jakis film :) w jakim nie ma rezysera ...

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

Pushy 
I'll be your angel

Wysłany: 2006-08-28, 13:12   

Wszechświat jest przeogromny i to jest po prostu niemożliwe, żebyśmy byli w nim sami. Jeżeli w naszej galaktyce nie ma jakiegoś życia, to w innych na pewno. Wątpię raczej,żeby to były zielone ludziki z dużymi oczami. Jest wiele teorii na temat życia na różnych planetach, a ja wierzę w 1, że poza Ziemia istnieją inne cywilizacje, ale są oni dużo bardziej rozwinięci od nas. Ich technika jest na o wiele wyższym poziomie, niż nasza, co pozwala im podróżować pomiędzy galaktykami oraz odwiedzać różne planety, np. Ziemię. Jest jeszcze kilka teorii, ale nie chce mi się aż tyle pisać.:P

mnk 

Wysłany: 2006-09-10, 09:27   

ja to do konca nie wiem poniewaz jakos nie chce mi sie wierzyc ze sa jakies ludziki ale te kregi na zbozach ktos musiał zrobic wiec ...

*Apple 

Wysłany: 2006-12-12, 14:04   

Wierzę w UFO! I sądzę,że to są anioły wysłane na ziemię zobaczyć co się dzieje na Ziemi.
I kiedy tak myślę o UFO nawet mnie takie dreszczyki przechodzą! UFO istnieje, kimkolwiek są ISTNIEJĄ, bo czym wytłumaczyc te kręgi na zbożach i tajemnicze zdjęcia?

Natriszja 

Wysłany: 2006-12-12, 14:06   

Może nie w zielone ludziki, ale w istoty z innych planet, jak najbardziej ;) nigdy nie miałam okazji takowej spotkać ;) ;D ale te kręgi zbożowe sa intrygujące i było by fajnie, gdyby w końcu wyjaśniono, jak powstały ;)

Evangelos 

Wysłany: 2007-01-16, 12:07   

UFO to wymysł marketingowców z Hollywood, żeby zwiększyć oglądalność filmów science fiction :szok:

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2007-01-16, 12:36   

Michał napisał/a:
Czy wierzycie w zielone ludziki

To, jak wygląda UFO jest tylko i wyłącznie wymysłem ludzi. A więc nie wierzę w zielone ludziki, ale w cywilizacje pozaziemskie owszem. Przecież we Wszechświecie jest tyle planet, to jest po prostu niemożliwe, żeby któraś z nich nie była zamieszkana.
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

Odpowiedz do tematu