Wysłany: 2005-10-19, 07:02
ah mam na ten temat wlasna teoria: plakac mi sie ze smiechu chce jak widze owe zielone ludziki co maja akurat jedna glowe dwoje oczu na glowie dwoje rak zakonczonych palcami dwoje nog i t d
patrzac na roznorodnosc zycia na samej ziemi (patrzcie czlowiek a np pajak a np bakteria) zakladam ze jest niemozliwe zeby gdzies tam w kosmosie powstalo zycie w zarysie choc podobne do czlowieka
mysle ze z naszymi ograniczonymi dosc piecioma zmyslami moglibysmy sie potknac o kosmite i go nie zauwazyc:|
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Ja tma w sumie co do tego to mam mieszane uczucia ;]
czyli watpie ze sa to zielone ludziki ;] no ale wiem że napewno cos jest w kosmosie ;] przeciez sa jeszcze nieokryte galaktyki w których moze byc taka planeta jak ziemia.
Wierze,że nie jesteśmy sami w przestrzeni,kosmosie.
Nie wierze np. że istoty ,które żyją a o których niewiele wiemy mają wygląd taki ,jaki jest czesto przedstawiany na wielu filamch. Jakieś zielone stworki itd. Bzdura.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Ufo jest jednym z moich zainteresowań.
A dokładnie to zjawiska paranormalne, interesuje sie tym już od 3 lat i wierze w "zielone ludziki" , choć tak jak tutaj powiedział dipe napewno mają inny wygląd.
Kto wie , może za pare lat, ukażą sie te nieznane nam istoty.
Wierzę iz we wszechświecie istanieją inne cywilizacje. Ale tak jak to już ktoś wyżej napisał.. na pewno nie są to zielone postacie z antenkami wystającymi z głowy..
Bzdurne moim zdaniem są też opowieści ludzi rzekomo porwanych przez kosmitów , lecz interesującym zjawiskiem są tajemnicze znaki na polach zbóż oraz niektóre zdjęcia.
Myst napisał/a:
Kto wie , może za pare lat, ukażą sie te nieznane nam istoty.
Istnieje teoria, o której pewnie wiesz, skoro ciekawią Cie zjawiska paranormalne etc. iż w 2012 roku [czy nawet jeszcze przed tą datą] "zielone ludziki" mają się ujawnić. . chociaż mnie osobiście b. już przekonuje fakt iż zmienić się mają bieguny ziemskie..
No cóż.. pożyjemy - zobaczymy (: póki co , cieszmy się życiem [bo niewiadomo jakie UFO ma wobec nas zamiary q: ] .
Istnieje teoria, o której pewnie wiesz, skoro ciekawią Cie zjawiska paranormalne etc. iż w 2012 roku [czy nawet jeszcze przed tą datą] "zielone ludziki" mają się ujawnić. . chociaż mnie osobiście b. już przekonuje fakt iż zmienić się mają bieguny ziemskie..
W 1999 roku miał nastąpić koniec świata, nie wypaliło
Moim zdaniem takie wyimaginowane daty nic nie dają, bo mamy do czynienia ze zjawiskami w których to człowiek okazuje się słabszą istotą...
_________________ Alteri vivas oportet, si vis tibi vivere.
hmmm..jakby to ujac... <mysli> heh moze tak: mysle,ze cos takiego moze istniec,ale nie jestem przekonana,ze takie cos istnieje. nie umiem tego inaczej wyrazic:/
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
Moni
Wysłany: 2006-08-25, 12:47
ja mysle ze wszechswiat jest za duzy zebysmy mieszkali w nim tylko my
Wysłany: 2006-08-25, 13:29
hmm a skad wiesz ze jest wielki ... jak dla mnie to moze istniec jakas cywilizacja i albo sa na poziomie kamienia albo na wyzszym albo na naszym lol ale madre ale jak za na wyzszym to moze teraz na nas patrza i moze nasz swiat to jakis film w jakim nie ma rezysera ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wszechświat jest przeogromny i to jest po prostu niemożliwe, żebyśmy byli w nim sami. Jeżeli w naszej galaktyce nie ma jakiegoś życia, to w innych na pewno. Wątpię raczej,żeby to były zielone ludziki z dużymi oczami. Jest wiele teorii na temat życia na różnych planetach, a ja wierzę w 1, że poza Ziemia istnieją inne cywilizacje, ale są oni dużo bardziej rozwinięci od nas. Ich technika jest na o wiele wyższym poziomie, niż nasza, co pozwala im podróżować pomiędzy galaktykami oraz odwiedzać różne planety, np. Ziemię. Jest jeszcze kilka teorii, ale nie chce mi się aż tyle pisać.:P
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
ja to do konca nie wiem poniewaz jakos nie chce mi sie wierzyc ze sa jakies ludziki ale te kregi na zbozach ktos musiał zrobic wiec ...
*Apple
Wysłany: 2006-12-12, 14:04
Wierzę w UFO! I sądzę,że to są anioły wysłane na ziemię zobaczyć co się dzieje na Ziemi.
I kiedy tak myślę o UFO nawet mnie takie dreszczyki przechodzą! UFO istnieje, kimkolwiek są ISTNIEJĄ, bo czym wytłumaczyc te kręgi na zbożach i tajemnicze zdjęcia?
Może nie w zielone ludziki, ale w istoty z innych planet, jak najbardziej nigdy nie miałam okazji takowej spotkać ;D ale te kręgi zbożowe sa intrygujące i było by fajnie, gdyby w końcu wyjaśniono, jak powstały
_________________ #I naucz się, że człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc, aby się podniósł.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-01-16, 12:36
Michał napisał/a:
Czy wierzycie w zielone ludziki
To, jak wygląda UFO jest tylko i wyłącznie wymysłem ludzi. A więc nie wierzę w zielone ludziki, ale w cywilizacje pozaziemskie owszem. Przecież we Wszechświecie jest tyle planet, to jest po prostu niemożliwe, żeby któraś z nich nie była zamieszkana.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.