jednego kosmite to mam w klasie... a tak serio to nie wierze w cuś takiego ale dopuszczam to siebie to ze moze istnieją:)
ja wierze w te "zielone ludziki" októrych jest mowa choc nie sądze żeby teraz nam się ujawniły, a co do tych kręgów to pewnie tylko sprawdzają naszą inteligencje:D
to warto zobaczyć:::::http://portal.paranormalium.pl/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=17
No przeciesz nie możemy być sami w całym wszechświecie Ja tam wierze
_________________ " Miłeś byc przy niej, miełeś być na każdy znak, takiej dziewczynie do nóg sie żuca cały świat. Na każdą chwile jesteś jej winien powietrza przejrzystego smak, każdym oddechem woła o ciebie i tylko ty nie widzisz jak .. (...) ''
Wysłany: 2007-03-02, 10:48
Michał napisał/a:
Czy wierzycie w zielone ludziki
wierze w zycie pozaziemskie, ale watpie, zeby to byly te "zielone ludziki", wedlug mnie tamte istoty sa podobne do tych na ziemi, np. moga to byc zwierzeta, owady itp., nikt nie powiedzial, ze musza to byc zielone ludziki w latajacych talerzach o sto razy lepszej inteligencji. czytal ktos z was moze "zwodniczy punkt"? polecam, daje duzo do myslenia
_________________ "Najlepiej jest łgarzom powierzyć tajemnicę, bo choć ją wyplotą,
to im nikt nie uwierzy."
nie wierze w rzeczy typu, ze ktos kolo domu zobaczyl statek kosmiczny itp, ale nie wykluczam ze we wszechswiecie jest jeszcze jakas zamieszkala planeta... nie w ukladzie slonecznym, bo tych ukladow jest wiecej i jak do tej pory niezbadanych...
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
wierze, ale razcej nie śadze że są oni zieloni jak w kreskówkach. Mam na ten temat swoje dośc dziwne zdanie, w skrócie to tak wierze że gdzieś tam na innej planecie istnieje inna inteligenta cywilizacja
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
sledz
Wysłany: 2007-03-03, 09:35
Nie wierze , statki kosmiczne tak naprawde są ziemskie.
UFO to nic innego jak ziemskie prototypy statkow powietrznych...co do innych cywilizacji to mysle sobie ....jak bysmy byli jedynymi inteligentnymi istotami w wszechswiecie to bylo by to bardzo dziwne, wrecz niemozliwe, ale kto wie ?
Wysłany: 2007-04-29, 09:34
UFO, jak UFO - bardzo możliwe, iż owe obiekty są pochodzenia pozaziemskiego, jest bardzo dużo dowodów na to, niestety w obecnych czasach kiedy ludziom tak się zamydla oczy ciężko będzie udowodnić cokolwiek ludziom.
Zainteresowani w temacie wiedzą, to co powinni wiedzieć.
A wszyscy się przekonamy i tak ;-)
Co do cywilizacji pozaziemskich, wyższych wymiarów - są i to już nie jest kwestia wiary, tylko wiedzy, doświadczenia.
Każdy jednak może mieć swoje zdanie ale wszystkim życzę uświadomienia sobie kilku "rzeczy" związanych z tą tematyką.
lampart [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-28, 20:51
Jedni wierzą inni nie proste. Ja w to nie wierze że jakieś ludki na ktorych nie ma dowodów poważnych istnienia istnieją. Nikt nie zrobił owemu stworkowi zdjęcia nie nagrał filmiku itp. Ja też mogę iść do lasu i powiem że talerz przyleciał wyszły jakieś zielone ludki i poleciały. Nikt mi nie uwierezy może ktoś ale w to wątpie. Musi być twardy dowódd.
Mój kolega w podstawówce uparcie twierdził (to była 2 może 3 klasa), że ufo w nocy przyleciało i porwało mu rower .
Ja nie wierzę. Zostali 'stworzeni' przez scenarzystów, filmowców itp. Tyle dla mnie co nic.
a tam moze i jakies stworki sobie istnieja kto ich tam wie. Ja tam nigdy nie widzialam. Nie wierze w nic takiego, jakies zielone ludziki, ani nic z tych rzeczy, a czy sa czy nie, a tam.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
W zielone ludziki nie wierzę, ale w istnienie życia na innych planetach, czemu nie?? Jeśli we wszechświecie jest jeszcze wiele podobnych do naszej galaktyk to dlaczego nie miałoby powatc na nich życie??
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
Ale wierzę, że może gdzieś w kosmosie są sobie takie jakieś jednokomórkowce czy zwierzaczki. Bo w końcu galaktyk jest wiele więc może i jest gdzieś taki odpowiednik naszej ziemi i istnieje tam inteligentne życie. W końcu nigdy nic nie wiadomo.
Hmm nie wiemy ,czy są zielone ,czy pomarańczowe;)
Jeśli o mnie chodzi uwarzam iż napewno istenieje coś w przestrzeni kosmicznej ..czy jest to życie w podstawowym jego stadium ,czy istoty myślące ?
tego już nikt nie wie;)
wiec ,czy wierzę w 'zielone ludziki ' myślę ,że tak cokolwiek one oznaczają
_________________ 'Wielka energia,
to podoba Ci się
nigdy nie było lepiej'
Wysłany: 2007-07-04, 11:17
Ja chyba w coś takiego nie wierzę, ale swoją drogą jak wytłumaczyć te wszystkie kręgi, co to niby się na polu pojawiają? Też zastanawiające...
Jak byście to wytłumaczyli?? Czy to UFO?? Ale przecież zielone ludki nie istnieją...
_________________ >> I am what I am... Don't try change me!! <<
Klaudio ja Ci moja droga z chęcią wytłumaczę skąd biorą się takie kręgi. Otóż bierzesz sobie sznureczek i przywiązujesz go do patyczka, idziesz na pole jakiegoś zboża, stajesz sobie w środeczku i karzesz koledze biegaC w kółeczko i tak kilka razy, aż zrobisz kilka takich kółeczek.
Rozumisz już skąd się biorą takie kręgi?? To świetnie.
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
Ostatnio zmieniony przez leyah 2007-07-05, 11:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.