reassor
Wysłany: 2008-05-30, 00:17 Teoria spiskowa :)
witam , chcialem wam przedstawic moja najnowsza teorie spiskowa krora jesli okazala by sie prawdziwa byla by tak doskonala ze szok
wyobrazmy sobie ze 30 lat temu piloci "oblatywali"(bo to prototyp wtedy byl) f-117 w usa , o tym samolocie dowiedzielismy sie dopiero oficialnie w latach 90tych.
przez chwile pomyslcie jesli oni stworzyli to w latach 70tych to co robia teraz - wlasnie
wydaje mi sie ze np organizacja jak nasa jest swietna przykrywka jesli chodzi o latanie w kosmosie ... spojzcie wcale technologia tych lotow bardzo sie nie rozni od tego co bylo przy misji na ksiezyc (apollo? a teraz phoenix-na marsie)
napiszcie co przy takiej teori mozna by bylo robic w "tle"
btw. zaczalem ten tematponiezaz chce napisac ksiazke s-f w takim klimacie ipotrzebuje pomyslow
Wysłany: 2008-05-30, 17:15
hmm... może już odkryli obce cywilizacje, może już z nimi prowadzą wojnę/negocjują nad przekazaniem nam ich technologii <zakładam że są lepiej rozwinięci niż my xD> /są z nimi w stanie pokoju... albo już walczą, i pewnego pięknego dnia, a mianowicie 23 grudnia 2012 roku, w niedzielę, w przeddzień Wigilii zaatakują nas czymś podobnym do gwiazdy śmierci z "Gwiezdnych Wojen"? xD wiem mam bujną wyobraźnię
_________________ Gość , pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą: najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem.
a teorie spiskowe po prostu uwielbiam i ciągle szukam nowych, a mówię wam że dzieją sie takie rzeczy o których nawet nie śnicie... mówię serio
_________________ Spójrz, gdybyś miał jedna jednyna szanse
By ziścić wszystko o czym kiedykolwiek marzyłeś Jeden moment
Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć...???
reassor
Wysłany: 2008-05-31, 01:05
boryn_1908 napisał/a:
jeśli już to nie 23 grudnia tylko 21 grudnia
a teorie spiskowe po prostu uwielbiam i ciągle szukam nowych, a mówię wam że dzieją sie takie rzeczy o których nawet nie śnicie... mówię serio
no to podziel sie jakimis .. uwzgledniajac temat
dziekuje Medard za ten film ... odmienil mnie calkowicie =o
olac ksiazke trza ich wszystkich pozabijac czy cos
Ostatnio zmieniony przez reassor 2008-05-31, 06:03, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-06-08, 22:38
Yh, reassor, masz całkowitą rację, ja też jestem w tym spisku. To znaczy ja tam co prawda tylko sprzątam, ale wiesz..xD Nie wiem, ale jakoś mnie nie kręcą tego typu historie.
_________________ Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem, więc wolę nie czuć! Nie!
Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem!
Wysłany: 2008-06-11, 12:53
Normalny napisał/a:
http://pl.wikipedia.org/w...99cie_Lusitanii
Normalny napisał/a:
http://pl.wikipedia.org/w....C4.85_do_akcji
To żaden dowód.
Na historii kultury dr Radosław Kawczyński omawiał przyczyny wybuchu I WŚ. Było ich wiele, a o Lusitani zaledwie wspomniał i nie wyraził żadnych wątpliwości co do jej zatonięcia.
Z WTC przyznaję rację, że istnieją wątpliwości. (a tak na marginesie, po raz kolejny udowadniam Ci, że nie mam wygórowanego ego i nie upieram sie przy swoim na siłę w przeciwieństwie do ciebie )
Normalny napisał/a:
http://www.glaukopis.pl/pdf/fdr.pdf
Nie chciało mi się tego czytać więc się do tego nie odniosę.
Przyznaję rację, że istnieją wątpliwości co do WTC, przyznaję też, że można mieć obawy w związku z CHIPAMI. Ale Film ZEITGEIST jest dla mnie niewiarygodny ze względu na pierwszą część, która stanowi nieuzasadniony, opierający się na kłamstwach i nadinterpretacji atak na religię. Jako człowiek wierzący czuję się oburzony kłamstwami, które są tam zawarte i patrzę przez pryzmat nieufności na pozostałą część filmu.
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
Nawet jeśli istnieją wątpliwości - co moim zdaniem jest błędem - to i tak wszystko: zarówno pierwsza część ZEITGEIST, jak i wszystkie te artykuły, które zamieściłem powyżej sprowadzają się do jednego (obecna polityka USA), a z tym juz polemizować za bardzo nie można.
Polecam tę obszerną lekturkę, gdzie atak na Pearl Harbour wcale nie jest najważniejszym wątkiem.
Nie mam już dłużej zamiaru nikogo nakręcać by uwierzyli w tą teorię. Kto ma otwarte oczy uwierzy.
A tak naprawdę to żałuję, że się tego wszystkiego dowiedziałem. Żyłoby się o wiele lżej.
P.S. Gorąco polecam obserwację kampanii wyborczej w USA i tego co wydarzy się po niej. Zauważcie też gimnastyczne popisy Busha, który obecnie jeździ od kraju do kraju i debatuje na różne tematy. Ciekawe po co? Przecież nie ma juz szans na prezydenturę!
_________________ Otwarty umysł... i coś jeszcze...
Wysłany: 2008-06-11, 18:00
Normalny napisał/a:
gimnastyczne popisy Busha, który obecnie jeździ od kraju do kraju i debatuje na różne tematy. Ciekawe po co? Przecież nie ma juz szans na prezydenturę!
Akurat Bush nie kandyduje po raz kolejny na prezydenta poniważ amerykańska ordynacja wyborcza zabrania kandydowania na 3 kadencje pod rząd
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.