Wysłany: 2005-11-16, 09:37
Michał, mysle ze chyba nie... to talent, tak jak do malowania czy tworzenia muzyki,
a moze to etap ewolucji i teraz to mutacja ktora jesli okaze sie pozyteczna przeksztalci sie w stala ceche populacji????
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Ciekawe, czy telepatia istnieje wogóle...jakoś mi się nie chce wierzyć w to. No bo jak...? Jak to możliwe, żeby przesyłać komuś swoje myśli?? Jakimś medium by trzeba było być.
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
ja tam wierze w telepatie w sumie czasami mam tak, że coś pomyślę a przyjaciółka np to zrobi Albo naodwrót Wydaje mi się, że do tego nie trzeba mieć żadnego talentu tylko po prostu wierzyć
_________________ Oczy są zwiercadłem duszy...
Baska
Wysłany: 2006-08-31, 21:56
Telepatia... Hmm, sądzę, że każdy odbiera pewne sygnały od innych, i sam je wysyła, ale nie każdy ma zdolność do wyraźnego ich odbierania...
Nie wierze w telepatię moim zdaniem nie istnieje ale byc może ona jest... Moze ktoś jej doświadczył... Nie wiem ja opowiadam tylko ze swoih doświadczeń...
Jeżeli weźmiemy pod uwagę, że fale mózgowe można odbierać za pomocą różnych urządzeń (i coraz częściej je "rozumieć") to warto sie zastanowić czy nie można tego zrobić samym tylko mózgiem.
_________________ "Mój wypaczony bolszewizm przekształcił się w antybolszewizm i poprzez trockizm doszedł do faszyzmu." Grigorij Jewsiejewicz Zinowiew
sledz
Wysłany: 2007-01-25, 16:49
Mogę podać link do forum gdzie jest bardzo dużo o tym tylko niewiem czy można. Proszę o odpowiedz.
Wysłany: 2007-02-17, 21:07
ja tam nawet wierzę w telepatie bo czasami dzieja sie rzeczy, ktore nie ,moga byc przypadkiem, chociaz moze to cos innego, tak czy siak- sila nadprzyrodzona
_________________ "Najlepiej jest łgarzom powierzyć tajemnicę, bo choć ją wyplotą,
to im nikt nie uwierzy."
Jak myslicie czy telepatia (za pomoca fal muzgowych przesyłanie informacji ) jest mozliwa?
jestem przekonana, że zjawisko telepatii istnieje!
Pisałam już gdzieś, że najbardziej prymitywne plemiona DO DZIŚ porozumiewają się właśnie w taki sposób. My utraciliśmy tą zdolność wraz z rozwojem (kulturowym, psychicznym).
Ciekawi mnie czy możemy w jakiś sposób przywrócić tą umiejętność?... ale tego chyba nikt nie wie....
U mnie to juz norma, ja i moja happy rodzinka mam zainstalowane odbiorniki bluetooth i Irda w czascze, takze nie musze drzec kniapy do Matki zeby zrobila mi kanapki, wystarczy ze wlaczam Bluetootha( na dalsze zasiegi, na krotsze lepiej sprawuje sie Irda) i Matka powiadomiona xD
*Taak Pikol, ty juz musisz byc bardzo spiacy dziecko* xD
_________________ Chuje-muje, dzikie ryby i gumowe węże.
nie wiem co to, ale fajne
Wysłany: 2007-07-04, 11:27
Hmm... telepatia? Niby w to nie wierzę, jednak czasem mam wrażenie, że jakaś telapatia istnieje... Są czasem takie sytuacje, w których aż chce się powiedzieć "To była teleptia", jednak tak naprawdę, to to chyba jest przypadek losu, zwykły zbieg okoliczności... Co myślicie?
_________________ >> I am what I am... Don't try change me!! <<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.