Forum Dyskusyjne :: sny...

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Strefa 51 » sny...

sny...
Autor Wiadomość

Eart 
MAG

Wysłany: 2007-03-22, 07:02   

Sny to nasze przeżycia, to co myślimy za dnia ma odzwierciedlenie na arenie naszego umysłu. Ta, mi się ostatnio śniło że się z dziewczyną całuje :serce: ... OJ tak. Potem że jakieś bazie zrywałem. Potem że z klasy uciekłem a raczej z szatni. W jeden dzień mam tyle snów iż nocy nie starcza.

Tenar 

Wysłany: 2007-03-23, 22:45   

mym zdaniem maja, trza tylko umiec je interpretowac. acz rzecz jasna nie kazde. niektore, jak pisal Eart, odzwierciedlaja nasze pragnienia. no a inne to kompletny badziew.

ViniCator napisał/a:
P.S słyszał ktoś o lucid dreams?

mhm
umisz?

ziela

Wysłany: 2007-03-23, 23:06   

Jest też teoria o tym ,że sny to nic innego jak tylko forma ''oczyszczania się '' naszego mózgu. Wszystko to czego doznaliśmy ,te przyjemne rzeczy i nie przyjemne ,mózg odreagowuje w ten sposób.

nieosiągalna21 

Wysłany: 2007-06-27, 20:32   

już Freud w psychoanalizie powiedział, że każdy sen coś oznacza.. więc z całą pewnością coś w tym jest.. ale interpretacja snów jest niezwykle trudna i małe jest prawdopodobieństwo, że bez przygotowania i jakiejkolwiek wiedzy dobrze sen odczytamy :hyhy:

eminem13PL 

Wysłany: 2007-06-29, 08:51   Sny

Ja miałem kilka snów w których były konkretne sytuacje w danym miejscu i czasie.Na drógi dzień sny te się spełniły.To co się mi śniło to się wydarzyło.

karda90 

Wysłany: 2007-07-06, 11:43   

po dzisiejszej nocy sama juz nie wiem co myslec o snach....
kochalam pewnego chlopaka przez jakies 5 lat...minelo mi jakies 3 miesiace temu kiedy zaczelam chodzic z moim chlopakiem........dzisiaj w nocy przysnil mi sie tamten całowalam go i cieszylam sie ze jest przy mnie jednak w głowie leciała mi cały czas jedna mysl "co powiem Arkowi?? jak sie dowie ze go zdradziłam" po tem wybilam ta mysl i sama odpowiedzialam sobie na to pyt..."chyba nie zalezy mi na Arku tak bardzo "
qrde wszystko bylo dobrze....przez ten sen mam wielki mentlik w glowie zalezy mi na Arku ale znowu zaczynam patrzec z innej perspektywy na tamtego....to tra\walo za dlugo zeby tak odrazu zapomniec

kachaa 

Wysłany: 2007-07-06, 18:03   Re: Sny

eminem13PL napisał/a:
Ja miałem kilka snów w których były konkretne sytuacje w danym miejscu i czasie.Na drógi dzień sny te się spełniły.To co się mi śniło to się wydarzyło.

Ja mam czasem podobnie, tylko mi te sytuacje zdarzaja sie po dluzszym czasie od dnia kiedy mi sie to snilo

Medica91
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-09, 11:24   

hmm że mogą to być nasze skryte marzenia lub podświadomość to ok ale co jeśli macie sen , nie pamiętacie go defakto ale kiedyś przytrafia się sytuacja i okazuje się że wiecie co się stanie za chwile lubi wyczuwacie że coś nastąpi i uświadamiacie sobie że kiedyś to wam się śniło takie swoiste Deja Vu co na ten temat ? :...:

Wolf 

Wysłany: 2007-11-08, 21:15   

moi rodzice prowadzą działalność gospodarczą... sklep spożywczy... kiedyś tacie śniło się że jakieś drzewo się paliło... w tą noc było włamanie do sklepu... ogień śni się na złodzieja... jest dużo takich symboli w snach... tak jak np. wyżej wymienione dziecko na śmierć...

są książki typu panowanie nad snem, świadome śnienie... ich autorzy twierdzą ze da się wyćwiczyć świadome śnienie... przez co można np. szukać we śnie rozwiązań różnych problemów... dziś wrzucałem taką książkę na serwer... dla zainteresowanych:

http://www.sendspace.com/file/w30ju8

Odpowiedz do tematu