Wysłany: 2006-12-20, 20:46
Wiesz f. czytałem kiedyś o przypadłości w której delikwent osiąga podniecenie wyobrażając sobie śmierć włąsną lub czyjąś -.- <autentyk>
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Ja powiem tak sny nie mogą być raczej naszymi marzeniami prawda? Bo jak się nam snią koszmary to raczej o tym się nie marzy... Jest to takie niewyjaśnione do końca zjawisko
Ja mysle ze tak jest.Bo nie raz przed jakimś konkursem albo ważnym testem mialam sny ze nie zdam albo że mi źle poszło.Ale zawsze jak śni mi sie taki sen to później okazuje sie że poszło mi wrecz przeciwnie.
Czy ja wiem..
Ostatnio to Śni mi się jakaś kobieta.. Stoi Na skarpie Obok Wielkiego drzewa (podobne to drzewo do wierzby). Jest Noc, pełna księżyca.. I ona tak stoi I wpatruje się w morze, które jest otworem przed nią.. Stoi i wyczekuje.. Jest lekki wiatr.. Widzę jak porusza się jej biały płaszcz.. Zakrytą twarz ma kapturem.. Ale widzę jej czarne włosy które wystają z kaptura..
Jest smukła postać.. Bardzo mnie to ciekawi... Nigdy nie mogę ujrzeć jej twarzy.. Nie mogę też dowiedzieć się na co tak czeka...
Czy ja wiem..
Ostatnio to Śni mi się jakaś kobieta..
Wy to miacie jakieś fajne sny jak widać w powyższym, mi się snią takie głupoty i pierdoły, że jak rano się budzę to chce mi się śmiać
A propos idę spać, moze się cos bezsensownego mi przyśni...
Wysłany: 2007-03-15, 13:41
a mi sie snil koniec swiata ostatnio... wszystko sie rozpadlo i gdzies odlecialo, a ludzie fruwali sobie w ciemnosci, az umarli z glodu
ale np. snia mi sie tez b. dziwne rzeczy... przesladuje mnie koszmar,w ktorym jestem brutalnie mordowana przez... kury pojecia nie mam co to moze znaczyc
_________________ "Najlepiej jest łgarzom powierzyć tajemnicę, bo choć ją wyplotą,
to im nikt nie uwierzy."
a mi sie snil koniec swiata ostatnio... wszystko sie rozpadlo i gdzies odlecialo, a ludzie fruwali sobie w ciemnosci, az umarli z glodu
ale np. snia mi sie tez b. dziwne rzeczy... przesladuje mnie koszmar,w ktorym jestem brutalnie mordowana przez... kury pojecia nie mam co to moze znaczyc
Mi też się śmil konieć świata z dwa razy. Że komety spadają na ziemie itp. A co do tych kurczaków to pewnie będzieś miała ptasią grype :lol: auhahaha
A tak naprawde to sny się IMO przynajmniej mi nie zprawdzają np. pare razy śnił mi się seks z fajną dziewczyną i co? Lipa nadal, jestem prawiczek
a ja cholernie rzadko śnię. a nawet jak juz sie uda, to nastepnego dnia rano zwykle prawie nic nie pamiętam. ale jakies takie... wrazenie, nastrój optymistyczny (bądź nie) pozostaje.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
na urodziny dostałam od przyjaciół "Księgę snów", o ile udało mi się zapamiętać coś z tego co mi się śniło, to potem większość się sprawdzała... głupi fart
ja to nie pamietam kiedy cos mi sie ostatnio cos snilo... kiedys czesto mialam sny, a ostatnio... nic zero snow albo nie pamietam... ale nigdy nic ciekawego mi sie nie snilo... najczesciej miewam koszmary
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
A mi się nic nie śni, po prostu totalne zero. Tak jest od jakiś dwóch lat, może więcej. Może to dlatego, że się niczym nie przejmuje ??
Właśnie nie, ci ludzie którzy nie mają nerwówki codziennej powinni miec bardziej częste i wyraziste sny, zaś ci któzy ją mają, cierpią na zanik snów.
kaja475
Wysłany: 2007-03-20, 13:28
a mi sie dzisiaj snilo ze dostalam 5 z spr z matmy i dostałam ;D a mojej kumpeli sie snilo ze pojdzie do odp. i poszła.. jakieś dziwne to
_________________ Czegoś tutaj nie rozumiem , szybko się uczę , ale wciąż żyć nie umiem ...
Mówili : Śmiej się !! Dziś karzą płakać . Wczoraj skrzydła ucięli - dziś każą mi latać ...
ostatnio śniły mi sie wybory miss klasy, na sobie miałyśmy sukienki ze studniówki i dostałam się do pierwszej 4, ale później wygryzła mnie Dorota, która pokazała udo...
no... to był taki rzykład, że sny są po prostu irracjinalne, dlatego nie uważam, że mają jakieś ukryte, mistyczne zanaczenie....
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.