A ja wam coś powiem: sam jestem elfem Dziwne, bo mam dziwne szpiczaste uszy i podobną cere do nich, zęby jak wampir... na serio, może jestem pół elfem pół wampirem ch**j wie xD może korzenie mojej rodziny sięgają do wampirów i elfów?
Makus - to znaczy, że cerę masz jak makiem zasiał co? Eeee nie nie nie.
A co do kłów to raczej bliżej do małpiszonów albo wcześniejszych stadiów ewolucji.
(Powiedział co wiedział, ten co sam krzywo-ostre górne 3-ki)
Proszę nie obrażać Krasnoludów, Krasnali czy inncyh Skrzatów.
Ludy to stare i całkiem (ekhem!) przyzwoite!
Wróżkę to jedną widziałżem z ranka nad ozjerem, gdzie swe krąglości w diamentowej wodźje kupała.
A elfy, pfff, piczki co się w lesie gup(b)ią, abo w górach gdzieś za kozami latają.
_________________ $$$$$@@$$$$$
Ostatnio zmieniony przez Tabris88 2008-05-28, 11:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.