Forum Dyskusyjne :: PSI Ball
Najlepsze forum młodzieżowe w Sieci!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Strefa 51 » PSI Ball

PSI Ball
Autor Wiadomość

Astral 

Wysłany: 2007-06-12, 13:20   PSI Ball

Psi Ball (Chi Ball, Ki Ball) - kula energii stworzoną przez siły psychiczne. Każdy człowiek za pomocą swoich sił PSI może stworzyć takiego PSI Balla. Energia, którą stworzymy wcale nie musi mieć kształtu kuli możemy nadać jej dowolny kształt i dowolne właściwości np. kolor, wielkość, może ona płonąć, być pod napięciem, itd. Taką kulę energii można rzucić w coś lub w kogoś. Raczej nic ona nie zrobi. Jest to zależne od siły koncentracji jaką włożyliśmy w stworzenie takiej kuli i od jej właściwości. W najgorszym wypadku dostanie taką kulą może nas zaboleć. Psi bale są czymś w rodzaju kame-hamen z dragon bala :] tyle że nie mogą one nikogo zabić. A więc jak zrobić takiego PSI Balla:

Usiądź w wygodnym miejscu , pozycja jest dowolna. Złóż ręce w kule. Palce mogą się dotykać lub może między nimi być mały odstęp. Wybierz sobie jakiś cel z którego będziesz sobie wyobrażał, że pobierasz energię.

Energie możesz pobierać po prostu od siebie tyle, że jest to wyczerpujące, lub od jakiejś planety np. Słońca lub Saturna itd. Wyobraź sobie jak ta energia przechodzi przez twoje ramiona do palców a następnie z palców do środka stworzonej przez ciebie z rąk kuli gdzie kumuluje się i powiększa. Po jakimś czasie zacznij sobie wizualizować właściwości i kształt tej energii, którą tworzysz. Pomyśl sobie, że tworzysz kulę. Ma ona kolor niebieski i ma właściwości lodowe, poczuj zimno które ona wytwarza. Po ustaleniu właściwości już tylko ją "doładowywuj" czyli wyobrażaj sobie, że zbiera ona w sobie coraz więcej energii i staje się coraz większa i wyraźniejsza. Po jakimś czasie w końcu powinno się udać i powinienneś go zobaczyć.

Źródło: http://www.energyforum.pl/viewtopic.php?t=50
Artykuł z: www.pea.webd.pl

Klaudia :) 

Wysłany: 2007-07-04, 12:32   

Próbowałes?? Udało Ci się??
Bo ja chyba w to nie wierzę... Aczkolwiek, nie próbowałam :P

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2007-07-04, 12:51   

Bzdura. Gdyby ta energia naprawdę stawała się widzialna, to już dawno by coś takiego sfilmowano.

NC94 

Wysłany: 2007-07-06, 14:45   

Chyba chodziło Ci o energię Ki a nie Psi

Cytat:
Energia, którą stworzymy wcale nie musi mieć kształtu kuli możemy nadać jej dowolny kształt i dowolne właściwości np. kolor, wielkość, może ona płonąć, być pod napięciem, itd.

o ile wiem energia Ki nie ma żadnego koloru, jest przezroczysta

Cytat:
Po jakimś czasie w końcu powinno się udać i powinienneś go zobaczyć.

Energia Ki jest również niewidzialna, więc skoro kula jest z niej zrobiona to raczej jej nie zobaczymy

URSUS2000 

Wysłany: 2007-07-11, 16:47   

Cytat:
Energia Ki jest również niewidzialna, więc skoro kula jest z niej zrobiona to raczej jej nie zobaczymy

A mi się wydaje, że jednak ma kolor.

Niestety, to raczej nie jest prawda, choć chciałbym, aby była. Ktoś sobie napisał takie bzdury, by przyciągnąć uwagę czytelników

Szox xD 

Wysłany: 2007-07-25, 12:21   POMOCY!!!!!!!!!

Błagam niech ktoś poda jakiś łatwy sposob na PSI balla bo ja trenuje juz miesiąc i nic. Juz mi sie nudzi ten trening. BŁAGAM ODPISZ KTOŚ!!!!!!!!! :help: :help: :help:

Piszcie na forum albo na gg
moj nr gg: 5797983 BŁAGAM ODPISZCIE!!!!
/ | | \
/____ |____ | / \
/ \
/ \

Martussiaa 

Wysłany: 2007-07-25, 12:51   

Juz gdzies o tym slyszalam ale nie probowałam:P

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2007-07-25, 12:53   

Szox xD napisał/a:
Błagam niech ktoś poda jakiś łatwy sposob na PSI balla bo ja trenuje juz miesiąc i nic. Juz mi sie nudzi ten trening. BŁAGAM ODPISZ KTOŚ!!!!!!!!!

Za dużo kreskówek żeś się naoglądał, młodzieńcze.

vialink 

Wysłany: 2007-07-25, 19:38   Nie wierze.

Ja osobiście w to nie wierze. Myślę że są to po prostu ludzkie wymysły.
Dobrym argumentem jest to co powiedział Prymas, i ja równierz podobnie myśle.

Darthen 

Wysłany: 2007-07-25, 20:19   

Astral,
odrobine (1 milionowa mojej wiary) wierze w ezoteryke czyli psi balle czy tam ki-balle

ale nie no...Pekne ze smiechu

jak to zrobisz to wrzuc to cos do toalety i spusc wode a potem z filmój to jak robisz to cos

nieosiągalna21 

Wysłany: 2007-07-25, 20:39   

Darthen napisał/a:
jak to zrobisz to wrzuc to cos do toalety i spusc wode a potem z filmój to jak robisz to cos

qrde po jakiemu to???

Hypertonia 

Wysłany: 2007-07-28, 21:41   

gówno prawda...
moze to tylko argon wyzsze stezenie w powietrzu;>
bajeczki nie dla naukowców

Człowiek, który pierwszy cisnął obelgę zamiast kamienia, był twórcą cywilizacji.

Own3d 

Wysłany: 2007-08-17, 14:22   

Kurde coś mi się wydaję że to bajka wymyślona żeby głupie dzieci Dragon Balla się w to bawiły ;]

Ji 

Wysłany: 2007-10-25, 14:27   

Heh gadacie o psiballach a w nie nie wierzycie ;}
no w sumie tak i nie, bo jesli chodzi o psiballe to sa one tworzone ( jesli istnieja) dzieki energi ki i sily woli. Moj kumpel kiedys opowiadal ze na wfie udalo mu sie cos takiego , tylko ze nie nazwal tego psiballem . Po prostu ulozyl rece i czul jak cos sie miedzy nimi pojawia, a gdy chcial zgniesc to "cos" to niedal rady. Przestraszyl sie i juz wiecej tego nie robil. Heh troszke wydaje mi sie to glupie i nieprawdopodobne.[, ale opowiadal to w innym temacie tzn. gadalismy na temat lewitacji bo w tv w wiadomosciach lecial latajacy holender. gadalismy o tym jak to mozliwe , spytalismy sie pani od fizyki, (probowalismy popychac przedmioty sila woli), tak ogolnie to sie smialismy i nagle opowiedzial mi to]. :kijemgo:

Adahosi Atari 

Wysłany: 2008-01-31, 20:02   

Brawo Wszyscy niedowiarki XD

Jestem DOSWIADCZONYM Ezoterykiem... i moge was ZAPEWNIC, ze PsiBall to NIE JEST FIKCJA! XD Robienie PsiBalla nie jest trudne... ale nie wszystko, co tu napisali jest prawda. Kazdy (doswiadczony Ezoteryk) zgodzi sie ze mna, ze PsiBall moze przybierac rozne postacie, moze byc wyrazny, moze plonac, byc lodowatym, klejacym sie etc. ALE NIE MOZE ZABOLEC! Rzuc mnie PsiBallem... poczuje cos? Owszem. "COS", a nie bol. To nie bedzie chlod, cieplo, klocie, bol... to bedzie "cos" (przetestowalem na siostrze, mamie i psie xD). To "cos" nie jest szkodliwe... Sprubujcie zrobic ognistego PsiBalla i ogrzac nim termometr, nawet jezeli termometr znajduje sie na drugim koncu pokoju (dla autentycznosci). Da sie? DA! Rozwincie swoją czakre Trzeciego Oka i sobie patrzcie na PsiBalla jakby nigdy nic... nie zobaczycie go "normalnie"... to trzeba samemu przezyc, tak jak LD, OoBE etc. Wszystko zalezy od waszej WYOBRAZNI! Niech cialo fizyczne was nie ogranicza.

X. 

Wysłany: 2008-02-01, 16:53   

Cytat:
Kazdy (doswiadczony Ezoteryk) zgodzi sie ze mna

nie, panie 14letni doswiadczony ezoteryku

Adahosi Atari 

Wysłany: 2008-02-01, 17:01   

Jezeli ci chodzi o to, ze kazdy ma inne odczucia do tych spraw - do sie z toba zgodze... jezeli nie, to uswiadom mnie. Ja nie wiem wszystkiego i chetnie sie dowiem czegos nowego, bo przeciez kazdy moze sie mylic.

tedwa 

Wysłany: 2008-02-06, 14:11   

Heheheheh macie piękne życie... nie potrzebujecie alkoholu czy używek żeby mieć takie loty :(

ViniCator 

Wysłany: 2008-02-07, 00:58   

Oczywiście, że można - był taki film dokumentalny - Dragon Ball - w nim było to pokazane, więc da się. ^^

makus 

Wysłany: 2008-05-26, 20:37   Re: PSI Ball

Astral napisał/a:
Psi Ball (Chi Ball, Ki Ball) - kula energii stworzoną przez siły psychiczne. Każdy człowiek za pomocą swoich sił PSI może stworzyć takiego PSI Balla. Energia, którą stworzymy wcale nie musi mieć kształtu kuli możemy nadać jej dowolny kształt i dowolne właściwości np. kolor, wielkość, może ona płonąć, być pod napięciem, itd. Taką kulę energii można rzucić w coś lub w kogoś. Raczej nic ona nie zrobi. Jest to zależne od siły koncentracji jaką włożyliśmy w stworzenie takiej kuli i od jej właściwości. W najgorszym wypadku dostanie taką kulą może nas zaboleć. Psi bale są czymś w rodzaju kame-hamen z dragon bala :] tyle że nie mogą one nikogo zabić. A więc jak zrobić takiego PSI Balla:

Usiądź w wygodnym miejscu , pozycja jest dowolna. Złóż ręce w kule. Palce mogą się dotykać lub może między nimi być mały odstęp. Wybierz sobie jakiś cel z którego będziesz sobie wyobrażał, że pobierasz energię.

Obrazek

Energie możesz pobierać po prostu od siebie tyle, że jest to wyczerpujące, lub od jakiejś planety np. Słońca lub Saturna itd. Wyobraź sobie jak ta energia przechodzi przez twoje ramiona do palców a następnie z palców do środka stworzonej przez ciebie z rąk kuli gdzie kumuluje się i powiększa. Po jakimś czasie zacznij sobie wizualizować właściwości i kształt tej energii, którą tworzysz. Pomyśl sobie, że tworzysz kulę. Ma ona kolor niebieski i ma właściwości lodowe, poczuj zimno które ona wytwarza. Po ustaleniu właściwości już tylko ją "doładowywuj" czyli wyobrażaj sobie, że zbiera ona w sobie coraz więcej energii i staje się coraz większa i wyraźniejsza. Po jakimś czasie w końcu powinno się udać i powinienneś go zobaczyć.

Źródło: http://www.energyforum.pl/viewtopic.php?t=50
Artykuł z: www.pea.webd.pl

A ja wam powiem żeudało mi sie zrobić Psi kulke, ale ten "kretyn" troche pokręcił, wszystko jest w nowa krew, wpiszcie na google.pl nowa krew i poszukajcie strony nowakrew.pl czy coś w tym stylu, tam jest wszystko. Sam prubowałem, i działa (Tak apropo to strona od 18 lat, ale nie ma nic zboczonego), I zauważyłem że jestem pół wampirem... rosną mi zęby jak wampir na serio!takie kły, są troszke ałe ale zaostrzone dziwnie.. NIE ŚCIEMNIAM!
Ostatnio zmieniony przez makus 2008-05-26, 20:37, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu