ze była ogromna burza i musielismy pochowac sie w piwnicach. A potem snila mi sie moja wychowawczyni ze chciala mi postawic 1 z wf zebym miala komisa w sierpniu ^^
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
ja miałam świetny sen... nie wiem jakie ma przesłanie, moze ktoś z Was wie?!
a więc szłam sobie obok mojego sklepu spożywczego w którym zaopatruje się zawsze w jedzenie. I była promocja, ze 5 kg frytek McCaina kosztowało 17,50 zł i nie wiedziałam czy kupic. Więc je wyniosłam przed sklep xD
normalnie sen roku. i kurcze o co biega? przecież ja nawet nie mam frytownicy w domu?!
_________________ All good things come to an end...
;]
kupiłam sobie szklaną kulę za 20 tysięcy i kumpela mi zbiła ją. oczywiście miała mi oddać 20 tys. swoją drogą, skąd ja bym wzięła taką górę pieniędzy ?.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
dzisiaj mialam jakis dziwny sen. Snili mi sie jacys mnisi, gadali do mnie cos po łacinie. Ganiali mnie z jakimis swiecami. Najgorsze bylo to ze jak sie budzilam kilka razy, to za kazdym razem jak zasypialam to snilo mi sie to samo i to samo. Cały czas od poczatku, jakbym przewijała flm.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Siedzieliśmy w jakiejś piwnicy z klasą, a później pojechaliśmy do dżungli gdzie były takie wielkie drzewa i jakieś potwory... i prawie utopiłam się w jeziorze bo coś chciało mnie porwać. I bawiliśmy się balonami... dziwne jakieś.
sniło mi sie ze moja kolezanka usiadła mi na kolana i tak bardzo mnie błagała zebym z nia zostala, bo ona sie boi, a w jej domu nie ma nawet telewizora, zeby do niej mowil.
Pozniej snilo mi sie ze taki wielki dzwig przenosil moj duzy sklep w jakies inne miesjce.
A mi się śniło, że byłam w jakiejś zbrojowni czy coś i facet biegała za mną z mieczem i chciał mnie zabić, a później za to tańczyłam z takim przystojniakiem...
_________________ Ale bagno...
Ostatnio zmieniony przez Zielona 2007-06-16, 16:23, w całości zmieniany 1 raz
Dzisiaj snilo mi sie ze bylam na konkursie tanecznym Tanca Towarzyskiego i mialam takiego bosskiego partnera. I tak slicznie wygladalismy raz i niezle tanczylismy. Pozniej wygralismy konkurs i moglismy wybrac sobie w jakie miejsce chcemy pojechac na tydzien.
ah...
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-22, 11:18
Śniło mi się że ostatecznie rozwiązałam wszytkie moje problemy.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Niedawno śniło mi się, że wybiegłam na dwór w trakcie burzy.. krzyczałam w duszy do Boga, który milczał, załamana upadłam na kolana patrząc bezradnie w niebo.. w pewnej chwili widzę piorun "lecący" prosto na mnie, zamykam oczy i czekam..nic się nie stało.. pamiętam, jak otworzyłam oczy, opuściłam wzrok i zobaczyłam pomiędzy kolanami na piasku znak krzyża...
gdybym nie była antyklerykałem pomyślałabym, że to co kiedyś odrzuciłam wraca do mnie .... zakon....
mi sie sniło że jestem antyterrorysta i musze zabic Bin Ladena i innych a moja grupa doczepiła se do siebie bomby i wybuchli a ja musiałem terrorystów z colta
a na koncu strzeliłem w łeb Osamie a on tez mi w tym samym czasie!
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-07-09, 11:21
Ajj, kiedys mi się śniło, że jechałam samochodem jako pasażerka i nagle ten samochód zatrzymał się na poboczu. Ale tak ładnie, że jak tylko wysiadłam to spadłam w przepaść >,< Kierowca zaparkował na krawędzi.
Albo kiedyś mignęła mi we śnie twarz mojej babci, nie wiem czemu bez okularów ;O
Jakie to dziwne.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2007-07-09, 11:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.