dzien przed moim snem czytalam "mendel gdanski" i snilo mi sie ze mnie od niemcow wyzywali i to w dodatku moja nauczycielka od chemi mozecie sie smiac ale plakalam przez sen
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-03, 10:55
Matura mi na mózg pada. Śniło mi się dzisiaj że piszę polski już (byłam ubrana w za krótką bluzkę i miałam problem >,<) a później że już napisałam angielski i obudziłam się z przekonaniem że dzisiaj jest środa a ja przez tydzień nie zrobiłam nic z geografii
ratunku
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Eeee. Ja miałam dziwny sen.
Tzn. często takie miewam.. takie nieposkładane kawałki z różnych historii xD
Najpierw byłam na sali rozgrzewałam się do meczu, potem wchodząc na boisko znalazłam się na piasku i grałam jednak w plażówkę.
(Tutaj fragmentu nie pamiętam)
Jakoś tak później byłam na imprezie i ciągle myślałam, że zaśpię na mature xD i chciałam iśc do domu, ale w końcu nie poszłam. Potem znalazłam się w szkole i próbowałam PRZEŁOŻYĆ maturę xD (tak, bo przez ostatnie trzy lata, zawsze JA chodziłam do nauczycieli, żeby przekładali sprawdziany i jakoś .. zawsze się udawało)
No i maturę przełożono xD
w sumie jakies głupoty, ale więcej nie pamiętam.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.