Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-07-09, 11:26
E.. do poprawy wzroku. Nosi je cały czas.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-07-09, 11:33
Cytat:
zmarła czy nie?
Nie >,< Żyje nadal, chociaż to mi się śniło jakieś 10 lat temu, może mniej..
Wysłany: 2007-08-17, 17:24
witam
Ja osobiście wierze w niektóre sny a to dla tego ze:
śniło mi sie ze leże razem z babcia( która zmarła 7 temu) ze leżymy razem sali szpitalnej i coś do mnie mówiła ( tu wiem ze coś mówiła ale nie wiem co ) rano wstaje do idę do łazienki a tu mój sąsiad właśnie mnie zalał a wiem ze ma przyjechać rodzinka i tu nie wiem czy mam ratować łazienkę czy szykować się na przyjazd rodzinki rodzinka przyjechała o godz 12 a 2 godz potem ja dostałam ataku padaczki
dlatego wierze w takie rzeczy wiem ze babcia jak tylko morze opiekuje sie mną i ostrzega mnie przed kłopotami. Z całym szacunkiem ale jeśli ktoś nie przeżył to na własnej skórze jak sny lub gdy ukochana osoba umiera i w tym samym momencie przychodzi do ciebie aby sie z tobą pożegnać to tego nie zrozumie
miesiąc temu przyśniła mi sie babcia ze była zdenerwowana bo nie podobały jej sie dwa kanały telewizje a ze przed druga komisja ZUS ( bo zus mnie wyleczył mówili ze z moimi chorobami czyli padaczka skolioza choroba genetyczna mogę pracować w każdym zawodzie )chodziłam do rożnych lekarzy aby wystawili swoja opinie co sadza o moim zdrowiu
lekarze genetyk nie zainteresował sie moja choroba był okropny i nie miły ale wystawił swoja opinie ortopeda przepiał sie wszystkiego i powiedział ze pracuje dodatkowo w ZUS i jest orzecznikiem ze nie wystawi opinii na temat mojego kregosłupa oraz powiedział ze napisze opinie dopiero jak zus zabierze a ja pomyślałam ze przecież zus już zabrał mi rentę a powiedziałam jemu orzecznik nie będzie podważał autorytetu drugiego orzecznika
teraz wiem ze te dwa kanały to byli orzecznicy każdy taki i podobny sen dobrze pamiętam. Tego nie da się zapomnieć
[ Dodano: 2007-08-17, 18:30 ]
wiem też ze jak mi sie śni babcia to znaczy ze będą kłopoty w ciągu 2 tygodni np rodzinna kłótnia , choroba , problemy finansowe itp.
_________________ Buziaczek w psiaczek dla wszystkich którzy pozdrawiają i dla tych którzy nie pozdrawiają
miłego dzionka od słonka i od asiątka
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-08-17, 20:44
Mnie się ostatni śni na zmianę albo plaża albo poligon
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
bylam w jakiejs dziwnej dzielnicy.. jakby zupelnie inni kraj. lataly gnojki po moze 12lat czy 13 i sie napierdalaly.. nikt nie zwracal na to uwagi mimo ze ofiara byla juz nieprzytomna. potem przechodzilam przez ulice i potracil mnie samochod. w trakcie upadania na ziemie-obudzilam sie
Mi się śniło, że chciałem jechać do domu na moje piętro (7) i ciągle wysiadałem na 6... i nie mogłem wyżej.
Albo deszcz padał który mnie paraliżował (3 razy mi się to śniło u babici)
Parędni temu, że byłem autobotem xD( transformer rox)
A mojemu dziadziowi 3 lata temu jakoś.
o 3:00 się obudził, że śniła mu się mama która nie żyje i przestawiała kwiaty ( kwiaty nigdy nie były ruszane)
Dziadzia usnął i nie obudził się już rano
_________________ "Ludzie powinni nauczyć się dziwić" El
Dalamar napisał/a:
Seks to sztuka, a sztuki sie nie uprawia. Sztukę się tworzy...
Śniło mi się, że jeżeli bardzo chciałam, mogłam się stać niewidzialna (tak jak z lataniem u Piotrusia Pana), parę razy nawet wykorzystałam ten dar, aby się przed kimś ukryć. Jako jeden z nielicznych moich snów, ten mi się podobał.
ale miałam dzisiaj sliczny sen. Byłam w Anglii, moim kochanym Evesham. Siedzialam sobie na schodach, było strasznie gorąco i tak slicznie sloneczko swiecilo. Przyszedl pan ktory chcial naprawic nam drzwi, chociaz one nie byly popsute. ^^
a potem siedzialam przy takim długim stole i rysowalam ogromna laurke dla kolegi ktory wyjezdzal do Polski aleeee... najlepsze ze tego snu byl po prostu fakt ze bylam w Anglii.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wysłany: 2007-09-09, 08:04
Śniło mi się że kogoś zastrzeliłam tylko jak zwykle nie pamiętam kogo
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Kibol który zlapal mnie na osiedlu i darl sie "26-ty!!!! Co to jest 26-ty!!!!". I innych ciekawych snow (juz nie moich) to np. kumpel mial sen ze spiewa w kosciele stanistyczne piesni i nagle caly kosciol pochlania ogien.........coz interesujace
_________________ Always look on the bright side of life.
po mrocznej ulicy w zimną deszczową noc goni mnie Geheime Staatspolizei ...biegnę...próbuje biec jak najszybciej ale zwalniam choć staram sie z całych sił biec szybciej...są coraz bliżej...krzyczą ,że mnie zabiją....widzę budynek...to chyba jakaś fabryka...ostatnimi siłami wchodzę na dach po piorunochronie...biegnę na drugi koniec dachu odwracam się....już są już po mnie ....gestapowiec podnosi broń do góry(nie wiem skąd ale wiem ,że to Walther P.38) celuje mi w głowę i............właśnie się obudziłem.
Wysłany: 2007-10-06, 21:30
śniło mi się że kochałam się z kobietą
Wysłany: 2007-10-07, 18:45
snil mi si edziwny pociag w ktorym nei dosc ze jechalo sie bokiem do kierunku jadny to jeszcze byly same siedzonka bez dachu podlogi czy scian xD POtem ratowalam niedziwiedzie xD
Wczoraj miałem sen ,że jadę po jakimś korytarzu przywiązany do łóżka pchanego przez seksowną pielęgniarkę to było chyba w jakimś szpitalu i zatrzymuje się koło pierwszego pokoju po lewej stronie a tam pełno poodrywanych ludzkich kończyn. Za chwile podjezdza obok mnie łóżko z przywiązanym gościem podchodzą seksowne pielęgniarki i rozcinają mu brzuch następnie pchają łóżko pod następny pokój do kolejnych seksownych pielęgniarek (te były tylko w bieliznie i podwiązkach)a te otwierają mu klatkę piersiową i pchają pod następne dzwi a ja jade za nimi na swoim łóżku i wszystko to widzę. Przy 3 dzwiach pielęgniarki wyciągają mu flaki ,chłop drze morde ,krew się leję. Gdy jesteśmy przy kolejnych drzwiach pielęgniarki obdzierają go ze skóry(człowiek już nie żyje). Następne drzwi ,pielęgniarki obcinają mu kończyny a za chwile podjezdza zajebista pielęgniarka i wrzuca te kończyny do wózka i wywozi je do pokoju na początku korytarza. Jedziemy dalej na sam koniec korytarza zawracamy i nagle po bokach nie wiem skąd leżą starzy pokrwawieni starzy ludzie. Pielęgniarka pcha mnie środkiem korytarza a oni łapią mnie za ręce i nogi i krzyczą żebym im pomógł i wezwał pomoc. Gdy jesteśmy w połowie korytarza nagle widzę mojego starego który każe mi przejść przez nie dużą dziurę na ścianie u góry. Pielęgniarka odpina mnie od łóżka i wychodzę przez tę dziurę do jakiegoś ciemnego pomieszczenia i...dalej nie pamiętam.
Dziwniejszego snu to chyba w życiu nie miałem
Wysłany: 2008-01-21, 18:45
A mnie się dzisiaj śniła Apple
Obudził mnie nad ranem (czyli jeszcze w nocy) dzwonek do drzwi. Wstaję wkurzona, zastanawiając się, kto o tej porze śmie mi przeszkadzać spać. Wchodzi Apple, siada na podłodze w pokoju u mnie po czym się zaczyna pytać o jakiś sprawdzian który nas czeka tego dnia xD I najlepsze jest to, że moje pytanie: a co ty tutaj robisz? nie było zadane dlatego, że nie powinno jej być w ogóle w Poznaniu ale dlatego, że się zdziwiłam czemu z taką sprawdą jak nas czekający test przyszła o tak dziwnej porze xD
*Apple
Wysłany: 2008-02-17, 14:01
shala napisał/a:
A mnie się dzisiaj śniła Apple
Jak miło, że ktoś o mnie myśli
A mi się dziś śnił właściwie rzec można dosyć spóźniony sen, bo tydzień temu czytałam Medaliony, i wtym śnie polował na mnie pewiem doktor, który chciał mnie poćwiartować... Brrrrr! Sceneria też był okropna, same jakieś półki w wielkim domu, a na nich właśnie czerwone mięso ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.