Więc jestem nowa na forum, przedstawialam juz sie w dziale przedstaw się Więc mam problem kiedy już jest wszytsko wyłaczonewieczorem światło TV i wszyscy śpią ja często buszuje po domu,żeby iśc sie napic albo cos innego.Noi wtedy jagby coś do mnie mówi,nie jestem wraiatką słysze jakieś głosy bylam ztym u psychologa,ale mówił ,że mam,jakies urojenie aja często slysze jakieś krzyki dziwne w"oddali" a raz nawet widzialam jakąs twarz kobiety ,przesladuje mnie tez krzyk dziecka kiedy gdzies ide i wcale sobie tego nie wymyslilam,nie wiem juz co ztym zrobic,wieczorem poprostu ZWYCZAJNIE SIE Boję!
Bo w nocy to się śpi a nie chodzi po domu w poszukiwaniu jedzenia xD Wiesz ile razy ja slysze w oddali za oknem glosy xD po prostu ludzie z imprez wracają a ten krzyk dziecka to moze sąsiedzi mają małe dziecko co i przez sciany slyszysz przytlumiony glos i juz paikujesz tak jak to psycholog powiedzial urojenia masz
Wysłany: 2008-03-07, 15:27
To nic dziwnego że masz takie problemy z "głosami" i innymi dziwnymi wizjami znam dużo ludzi którzy tak mówią i Wierzą w to....takie przejawy należy leczyć dawką dobrego humoru
Wysłany: 2008-03-12, 20:20
Wiesz. bo to takie coś z takim czymś bez takiego czegoś i ci się zdaje wszystko. A może jesteś nie dożywiona i gdy skradasz się coś przekąsić z lodówki, słyszysz przyszłość jak TY dziecko krzyczysz jak cie rodzice biją. Pozdro
_________________ Nie słuchaj innych. Rób to co ci się podoba...\
Wysłany: 2008-03-30, 14:56
Sun Hai napisał/a:
To nic nie da ,musisz o tym zapomnieć.
Albo się do tego przyzwyczaić. U mnie też słychać jakieś dziwne rzeczy - podejrzewam ,ze to u sąsiadów gdzieś albo coś , ale trochę mnie ot niepokoi. Ja sobie włączam ulubioną muzykę i słucham tylko jej , a inne rzeczy mnie nie obchodzą.
_________________ Jam jest człowiek z popsutym mysleniem.
"Zaiste-wariat na swobodzie największą klęską jest w przyrodzie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.