Macie tak że śnią wam sie sny w miejscach które już wam sie śniły(a nigdy w realu nie widzieliście ich).Ja mam kilka takich miejsc,miast w których co kilka miesiecy lub czesciej śni mi sie coś ze mną w roli głównej(jakieś kacje przygody) i to rozbudowane jak normalny film z różnymi postaciami,ale wszystko jest w idealnie tym samym miejscu... Dziwne według mnie,chyba że też tak macie ?
ps.Sory za styl pisania,ale coś sie skupić nie moge
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Ja tak kiedyś miałam. Śniło mi się często, że jestem w tym samym miejscu, teraz nawet nie pamiętam co to było za miejsce, w każdym bądź razie nigdy wcześniej tam nie byłam.
_________________ Gdyby pomidory miały być melonami, by wyglądały bardzo głupio. Nie rozumiem więc, czemu jedni udają innych.
Miałam tak... ale nie przez kilka miesięcy tylko kikla razy. 2, 3, 4. ostatnio nawet... chyba 2 razy śnił mi się jakiś dom.... byłam w nim i coś się działo. Co, niepamiętam. Myślę, że to nic dziwnego. Sny odzwierciedlają stan i zawartość naszej podświadomości i świadomości również. Po prostu raz Ci się przyśniło, wywarło na Tobie silne wrażenie (mogłeś tego w świadomości nawet nie odczuć) i przyśniło Ci się kolejny raz. I poleciało tak przez parę miesięcy. To moje wytłumaczenie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.