Czy jest mozliwe zeby osoba we snie np skoczyła z okna lub cos w tym stylu?
A slyszales o czyms takim ze lunatyk krzywdy sobie sam nie zrobi ?? I ze lunatyka rowniez lepiej nie budzic bo to przynosi pecha (cos dla tych ktorzy wierza w przesady )
Fajnie by to wygladalo i brzmialo:
-Ty, patrz on idzie na balkon i zaraz spadnie z 5 pietra !!!!
-Spokojnie zostaw go w koncu lunatyk sobie krzywdy sam nie zrobi.
Ja lunatykiem co prawda nie jestem, ale nie miala bym nic przeciwko To musi byc fajne uczucie, gdy kladniesz sie u siebie w lozku, a budzisz w wannie
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
Jestescie lunatykami? Czy jest mozliwe zeby osoba we snie np skoczyła z okna lub cos w tym stylu?
teraz mi sie to nie zdarza,ale podobno gdy bylam mala to mialam sklonnosci do lunatykowania.Raz ,gdy mialam 7 lat zdarzylo mi sie pojsc na schody prowadzace na strych i zrobic "siusiu"- tak twierdzili przynajmniej rodzice-bo myslalam ze to toaleta.Zastanawia mnie to tylko skad oni o tym wiedzieli,bo przeciez powinni spac .
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
podobno jak byłem mały to nieraz wstawałem na baczność na lużku i się nie chciałęm położyć
kiedyś podobno poszłem do starszył do łużka i się "upiornie" (relacje świadków) nachyliłem na starszą - minę miała podobno nie do opisania jak mnie zobaczyła po przebudzeniu
ostatnio (ale tą akcje obczajam) śniło mi się coś z ptaszkami że miały u mnie na łużku gniazdo i jak się obudziłem to go na nim szukałem - jednak nie znalazłem i poszłem go szukać do starych
ale po za tym nie jestem lunatykiem- nie chodze po płotach i nie napadam na lodówke o polnocy
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
kiedys robilem rozne rzeczy w nocy, a najgorsze jest to ze wszystko pamietam, ale nie panuje nad tym... czasem stawialem opor fizyczny, rzocalem rzeczami z duza sila i nawet przeklinalem
Kiedys jak bylem maly (mialem chyba z 5-6 lat) wstalem w srodku nocy z lozka caly spocony i mokry a do tego strasznie rozczochrany (kiedys mialem dluzsze wlosy ale nie takie jak dziewczyna ale takie jak kazdy przedszkolak zazwyczaj) Podszedlem do lozka mamuski i zaczalem ja budzic:
- Mamo, mamo - wolalem ale ze ona nic to zawolalem troche glosniej i wtedy sie przebudzila i sie mnie tak przestraszyla ze az sie wydarla Ojciec sie zbudzil i do niej:
- Czego sie tak drzesz ?!?! - matka sie juz przebudzila na dobre wiec do mnie:
- Czego chcesz ??
A ja:
- Moge isc siusiu
- A idz sobie - powiedziala
- Ale chodz ze mna.
- Ale po co ??
- Bo sie sam boje :D:D:D:]
Po tej akcji probowala mi wmowic ze lunatykowalem ale ja doskonale wiedzialem co sie dzialo a oczy mialem zamkniete dlatego bo bylem zaspany a w pokoju bylo ciemno i dobrze niewidziala czy je mam otwarte czy tez zamkniete
luntatykowanie to zupełnie nie dla mnie , ale często mam tak że jest sen, cos mi sie śni a potem staram sie to zrobić po obudzeniu albo nie śpie jeszcze, a juz mi sny przed oczami latają to jest okropne
mi wczoraj koleżanka opowiadała że ostatnio jak miała gorączke to sie darła w nocy żeby ktoś jej kisiel ugotował że ona potrzebuje go bardzo bardzo i że nie mozebyc herbata, tylko musi byc ten kisiel, bo z kims tam rozmawiała przez sen i na koniec wrzasneła : ja nie majacze chce kisiel ! :D
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
Ja sie podobno kiedys strasznie smialam przez sen najgorsze jest to, ze rano nawet nie mialam pojecia z czego
No i wlasnie szkoda, ze sie potem nie pamieta! bo tak, to by sie mozna jeszcze z tego rano posmiac, a tak...
Ja pamietam jak kiedys cos mi sie snilo ze cos mi sie stalo i mnie to zabolalo a ja wtedy wydarlem sie na caly pokoj ze az sie sam obudzilem Matka zaraz wleciala mi do pokoju o malo sie sama niezabila i zapytala mnie sie co sie stalo Przeciez nie powiedzialbym jej ze cos mi sie snilo. W takim razie nie wiedzac jak wybrnac z tej sytuacji to zaczalem sie jak glupi smiac :D:D
Sadzac po tych wszystkich postach, Twoja mama ma z Toba ciekawie
Nie tylko mama Znajomi takze A co do lunatykowania... to kiedys pamietam dwie akcje z bratem
On poszedl spac a mama chciala od niego wziasc ciuchy do prania i skarpetki i go budzi i sie pyta:
- Gdzie masz ciuchy do prania ??
- Tam
- A gdzie masz skarpetki ??
- Obok.
- Gdzie obok bo nie widze ??
- No stoja :D:D:D:D
Niezle mial te smyrki skoro az staly Druga akcja to byla gdy mial sie isc kapac a spal i matka rowniez do niego podeszla i go zaczela budzic mowiac:
- Idz sie juz kapac bo woda sie nalewa.
Ten nic. Matka podchodzi do niego za jakies 15 minut i to samo (tym razem sie na niego wydarla bo nie mozna bylo go dopudzic ) a ten samo nic. Wiec mamuska sie wkurzyla wziela spuscila wode z wanny i poszla robic swoje. Za jakies dwie godziny slyszymy jak brajdak sie wydziera:
- Nie drzyj sie na mnie!!! :D:D
Nadmieniam ze brajdak w tych dwoch sytuacjach gadal przez sen i caly czas spal.
Widac ze jak czlowiek spi to tez gada smieszne rzeczy i jest sie z czego rowniez posmiac
Za jakies dwie godziny slyszymy jak brajdak sie wydziera:
- Nie drzyj sie na mnie!!!
refleks szachisty, tylko pogratulowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.