Mnie kiedys ojciec na klatce schodowej zatrzymał..otworzyłem drzwi i poprostu na dwór sobie szedłem..Czemu po co??? pamietam tylko jak mnie tato do łózka odprowadzał...
_________________ Głupota nie zwalnia od myślenia...
Wysłany: 2008-01-04, 22:19
Nie pamiętam, co się działo. Wiem to, bo mi brat i tata opowiedział. Zdarzyło się to jakieś dwa-trzy lata temu. Wcześniej i później już nie lunatykowałam. Więc według ich relacji, obudziłam się, poszłam do przedpokoju, ubrałam klapki, otworzyłam zamek, wyszłam na zew., a jak mówli było zimno, a ja w piżamie... Noc, zima... I wyszłam i kierowałam się w dół ogrodu, to się za mną póścił brat biegiem, podobno do furtki szłam, bo chciałam wyjść xD
Ciekawie być musiało.
_________________ Obłęd spędzonych dni.
Schowana w kącie twojej szafy, czekam na cud.
Standart chyba już wstawanie z łożka i pętanie się po domu.
Z relacji domowników to dziwne dialogi w nocy też były.
Budzenie się w innym łożku, chociaż pamiętam zasypianie na swoim
(ten sam pokój drugie łóżko)
Czytanie książek, gazet - zazwyczaj kiedy do poźna czytam, oczy zamykają się same, a historia leci dalej chociaż niekoniecznie zgodnie z tym co zapisane na kartkach
Teraz juz nie. ale jak bylem maly to zdarzalo mi sie rozne rzeczy robic...np. podnosiłem się do góry (siadałem na łóżku) i krzyczałem,coś mamrotałem i gwałtownie opadałem na łóżko)... z tego co mi opowiadali rodzice...A ja z tego nic nie pamiętam !!!
Ostatnio zmieniony przez Emsa 2008-04-03, 18:24, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-04-09, 18:06
to ja czasem jak czytam wieczorem jakąś książkę, to mi się śni że z zamkniętymi oczami czytam i się sama sobie przez sen dziwię i najdziwniejsze jest to że potem się okazuje że to co mi się śni to częściowo jest w książce XD
a co do budzika to potrafiłam go wyłączyć i spać dalej... albo mi się śniło że go wyłanczam i się dziwiłam dlaczego dzwoni jeszcze... raz go młotkiem przez sen potraktowałam XD
_________________ Gość , pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą: najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem.
Kiedyś jak nie mogłam zasnąć poszłam do salonu i zasnęłam na kanapie.
A jak wstałam rano to byłam w łóżku u siebie
Póżniej tata mi powiedzial że sama przez sen poszłam do pokoju.
Rodzice też mi mówili, że często sie budziłam siadałam na łóżku i
gadałam sama ze sobą
Mojej kuzynce też się takie coś kiedyś zdarzyło.
Kiedyś wstała w środku nocy założyła buty, otworzyła
drzwi i zaczęła schodzić na klatke(mieszka w bloku)
Jak była już na dole to mama ją zatrzymała i
kazała iść spowrotem,a ona się rozbeczała...
A to wszystko było podczas snu
_________________ No boys - no love.
No love - no sex.
No sex - no children.
No children - no school.
No school - no teachers.
No teachers - no homework.:
No homework - no problem!
Ostatnio zmieniony przez karola8113 2008-07-02, 14:30, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.