Forum Dyskusyjne :: lunatyzm

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Strefa 51 » lunatyzm

lunatyzm
Autor Wiadomość

Matys 

Wysłany: 2006-01-21, 23:24   

Aneta napisał/a:
Ja bym go w pizamie do wanny wrzucila

Ty chyba nie powazna jestes ?? :P 19-letniego (bo tyle mial wtedy lat) chlopa bede do wanny nosil :] A wtedy to on byl jeszcze w ciuchach bo mial sie na chwile polozyc i tak zasnal :]

Aneta napisał/a:
refleks szachisty, tylko pogratulowac

Od dawna podejrzewalem go ze jest opozniony :P :] Wtedy to pokazal i potwierdzil :D

Aneta 

Wysłany: 2006-01-22, 10:41   

Matys napisał/a:
19-letniego (bo tyle mial wtedy lat) chlopa bede do wanny nosil

No fakt, to troche zmienia postac rzeczy :D Myslalam, ze on byl wtedy malym smarkiem :]

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-01-22, 22:52   

Aneta napisał/a:
No i wlasnie szkoda, ze sie potem nie pamieta! bo tak, to by sie mozna jeszcze z tego rano posmiac, a tak...
powiem wam szczeerze,ze od kiedy moj chlopak powiedzial,ze mowie przez sen zasypiam z przerazeniem :P :rotfl:
2x w zyciu zdarzylo mi sie,ze wowczas gdy bylam zmeczona ,przebudzalam sie w trakcie snu i kontynuowalam go na realu np.pierwszy raz 3 lata temu,gdy po calonocnej imprezie snilo mi sie,ze rozmawiam z kolezanka o domku na drzewie. Akurat nocowala u mnie wtedy i gdy( nie wiadomo czemu)obudzialam sie i zapytalam sie jej z pretensja ,bo niby nie odp :"to mialas ten cholerny domek czy nie???!!" buahaha strasznie wstyd mi byl rano :rotfl:
Drugi raz zdarzylo mi sie co stakiego w te wakacje,gdy pracowalam jednoczesnie w dwoch miejscach i bylam cholernie zmeczona i przejeta ze nie daje sobie rady.Po strasznie ciezkim dniu mialam sen ,ze nie moge znalesc podstawki pod piwo i gdy obudzilam sie,myslalam ze jestem z moim chlopakiem w restauracji gdzie bylam zatrudniona jako kelnerka,wowczas krzyknelam do niego,zeby pomogl mi znalesc te podstawki bo klienci czekaja :zawstydzony: ...smial sie ze mnie przez caly dzien :zawstydzony: .
Who's playing tricks on me?"

Matys 

Wysłany: 2006-01-23, 00:15   

Świętoszka napisał/a:
myslalam ze jestem z moim chlopakiem w restauracji gdzie bylam zatrudniona jako kelnerka

To Ty nie wiesz gdzie sie kladalas popszedniego dnia spac ?? Fajnie masz :P :] :D

Świętoszka napisał/a:
gdy pracowalam jednoczesnie w dwoch miejscach i bylam cholernie zmeczona i przejeta ze nie daje sobie rady

Ale takie sa niestety skutki zmeczenia sie czlowieka i co najgorsze niewyspania sie potem :(

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-01-23, 00:19   

Matys napisał/a:
To Ty nie wiesz gdzie sie kladalas popszedniego dnia spac ?? Fajnie
zazwyczaj wiem :] zartuje,wowczas bylam tak przejeta tym snem,ze w sumie dziwne by bylo gdybym od razu skojarzyla ,ze to tylko moje wyobrazenie

Matys 

Wysłany: 2006-01-23, 00:23   

Świętoszka napisał/a:
wowczas bylam tak przejeta tym snem,ze w sumie dziwne by bylo gdybym od razu skojarzyla ,ze to tylko moje wyobrazenie

Ale wypoczety czlowiek zazwyczaj powinien zaczac kontaktowac zaraz po przetarciu oczu i zobaczeniu w jakim sie otoczeniu znajduje :) A Ty dnia poprzedniego bylas padnieta i do tego jeszcze pewnie nie wyspana wiec taka akcja Ci sie przydarzyla

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-01-23, 00:30   

Matys napisał/a:
Ale wypoczety czlowiek zazwyczaj powinien zaczac kontaktowac zaraz po przetarciu oczu i zobaczeniu w jakim sie otoczeniu znajduje
wtedy bylam potwornie zmeczona,ale masz racje,powinien.Natomiast zdarzaja sie wyjatki:gdy np. obudze sie i przypomni mi sie ,ze moj chlopak mnie w snie zdradzil to mam ochote go zabic i dlugo chodze wsciekla :rotfl: :rotfl: :rotfl: piszac o tym przypomnialo mi jak mojej kolezance zdarzylo sie raz odruchowo po przebudzeniu uderzyc faceta,bo sen w ktorym on kochal sie z inna kobieta byl zbyt realistyczny :rotfl:

Matys 

Wysłany: 2006-01-23, 00:35   

Świętoszka napisał/a:
Natomiast zdarzaja sie wyjatki:gdy np. obudze sie i przypomni mi sie ,ze moj chlopak mnie w snie zdradzil to mam ochote go zabic i dlugo chodze wsciekla piszac o tym przypomnialo mi jak mojej kolezance zdarzylo sie raz odruchowo po przebudzeniu uderzyc faceta,bo sen w ktorym on kochal sie z inna kobieta byl zbyt realistyczny

Teraz bede wiedzial zeby sie do Ciebie i do Twojej kolezanki nie zblizac (zwlaszcza do poludnia dopoki Wam to nie przejdzie) :P :] A zrobilem Ci ja cos juz w Twoim snie ?? :P :]

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-01-23, 00:39   

Matys napisał/a:
Teraz bede wiedzial zeby sie do Ciebie i do Twojej kolezanki nie zblizac (zwlaszcza do poludnia dopoki Wam to nie przejdzie
madra decyzja,latwo idzie wyczuc kiedy mialam taki sen-jestem strasznie upierdliwa :zdegustowany:
Matys napisał/a:
A zrobilem Ci ja cos juz w Twoim snie ??
nie i modl sie zebys nie zrobil,bo zle skonczysz :] :rotfl:

kawka 

Wysłany: 2006-02-18, 22:35   

Jak byłam mała to chodziłam we śnie i lubiałam sypiać w szafie. Pan doktor mamie powiedział, że to minie i miał rację. Wyrosłam sobie z tego ale tak myślę, że to może być bardzo niebezpieczne. Prawie tak samo jak mówienie przez sen :zdegustowany: Nie wszystko da się zrzucić na sen :rotfl:

PATI 

Wysłany: 2006-03-04, 23:25   

Jak byłam mała to wyszłam sama na ulicę. Innym razem poszłam do samochodu, bo coś we śnie powiedziało mi, że tam będę bezpieczna. Od zawsze spię z jaśkiem, a pewnego razu rano znalazłam o w kuchni. Z jakieś 3 miesiące obudziłam się z poduszkami i kołdrą po drugiej stronie łóżka ... COś w tym jest :hyhy:
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."

Karlik 

Wysłany: 2006-03-05, 19:14   

hmm, lunatykowac to ja nigdy nie lunatykuję^^

gocha 

Wysłany: 2006-04-01, 19:52   

jak bylam mlodsza to czesto lunatykowalm, pamietam kiedys mama mi mowila ze stalam pod drzwiami chcialam gdzies wyjsc:p albo nawet teraz jak nei spie u siebie to zdarza mi sie gadac glupoty:P

PATI 

Wysłany: 2006-04-01, 20:48   

gocha napisał/a:
zdarza mi sie gadac glupoty:P

Też czasem gadam ;)
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."

mała123p 
Uśmiechnij się:))

Wysłany: 2006-04-01, 21:23   

hehehehehehe ja tez :P czest mowie, ze ktos mi zabiera rozne rzeczy :rotfl:

Sabadero 

Wysłany: 2006-07-21, 16:26   

ja nie lunatykuje

ale jeden z moich znajomych mial bialaczke i byl w smierci kliniecznej i od tej pory chodzi w nocy po domu i budzi swoich rodzicow (tak mowil) :rotfl:

bree 

Wysłany: 2006-07-21, 16:42   

Mój kumpel, opowiadał mi, jak pare lat temu był czas, kiedy po nocach lunatykował... Raz wyszedł w tym 'transie' z pokoju i chciał normalnie wyjść z mieszkania. Naszczęscie jego mama akurat kreciła sie blisko i zauważyła, że z nim coś nie tak było. Heh, zatrzymała go, zapytała sie co sie z nim dzieje, a on jej na to: 'Ooo.. Cześć Paweł...' xD

chouchou 

Wysłany: 2006-07-21, 16:54   

Nie bede sie wypowiadac,co wyprawiam w nocy :ups: moj chlopak tylko wie i to istna zenada ;) to nasza mala tajemnica :) dziwie sie tylko,jak on ze mna wytzymuje ;)

bree 

Wysłany: 2006-07-21, 17:02   

hehehehe, wierzę, wierzę ;) ja nie wyobrazam sobie, co ja bym wyrabiała, jak bym lunatykowała, heh.. aż boję sie pomysleć xD ale słyszałam, że np lunatykowi nie wolno przeszkadzać, tzn, że np. znajduje się gdzieś, w niebezpiecznym miejscu, to nie mozna go wybudzac, bo wtedy np. upadnie, potłucze sie, albo wyniknie z tego coś gorszego... Podobno, jak sie jest w tym osobliwym śnie, to mozna robić co sie chce, bo krzywda Ci sie nie stanie wtedy.. gorzej jak sie własnie obudzisz ;)

Sabadero 

Wysłany: 2006-07-23, 10:51   

a gdzies bylo ze koles zabil tesciowa jak lunatykowal :P

Odpowiedz do tematu