Ty chyba nie powazna jestes ?? 19-letniego (bo tyle mial wtedy lat) chlopa bede do wanny nosil A wtedy to on byl jeszcze w ciuchach bo mial sie na chwile polozyc i tak zasnal
Aneta napisał/a:
refleks szachisty, tylko pogratulowac
Od dawna podejrzewalem go ze jest opozniony Wtedy to pokazal i potwierdzil
19-letniego (bo tyle mial wtedy lat) chlopa bede do wanny nosil
No fakt, to troche zmienia postac rzeczy Myslalam, ze on byl wtedy malym smarkiem
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
No i wlasnie szkoda, ze sie potem nie pamieta! bo tak, to by sie mozna jeszcze z tego rano posmiac, a tak...
powiem wam szczeerze,ze od kiedy moj chlopak powiedzial,ze mowie przez sen zasypiam z przerazeniem
2x w zyciu zdarzylo mi sie,ze wowczas gdy bylam zmeczona ,przebudzalam sie w trakcie snu i kontynuowalam go na realu np.pierwszy raz 3 lata temu,gdy po calonocnej imprezie snilo mi sie,ze rozmawiam z kolezanka o domku na drzewie. Akurat nocowala u mnie wtedy i gdy( nie wiadomo czemu)obudzialam sie i zapytalam sie jej z pretensja ,bo niby nie odp :"to mialas ten cholerny domek czy nie???!!" buahaha strasznie wstyd mi byl rano
Drugi raz zdarzylo mi sie co stakiego w te wakacje,gdy pracowalam jednoczesnie w dwoch miejscach i bylam cholernie zmeczona i przejeta ze nie daje sobie rady.Po strasznie ciezkim dniu mialam sen ,ze nie moge znalesc podstawki pod piwo i gdy obudzilam sie,myslalam ze jestem z moim chlopakiem w restauracji gdzie bylam zatrudniona jako kelnerka,wowczas krzyknelam do niego,zeby pomogl mi znalesc te podstawki bo klienci czekaja ...smial sie ze mnie przez caly dzien .
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
To Ty nie wiesz gdzie sie kladalas popszedniego dnia spac ?? Fajnie
zazwyczaj wiem zartuje,wowczas bylam tak przejeta tym snem,ze w sumie dziwne by bylo gdybym od razu skojarzyla ,ze to tylko moje wyobrazenie
And I have no privacy
wowczas bylam tak przejeta tym snem,ze w sumie dziwne by bylo gdybym od razu skojarzyla ,ze to tylko moje wyobrazenie
Ale wypoczety czlowiek zazwyczaj powinien zaczac kontaktowac zaraz po przetarciu oczu i zobaczeniu w jakim sie otoczeniu znajduje A Ty dnia poprzedniego bylas padnieta i do tego jeszcze pewnie nie wyspana wiec taka akcja Ci sie przydarzyla
Ale wypoczety czlowiek zazwyczaj powinien zaczac kontaktowac zaraz po przetarciu oczu i zobaczeniu w jakim sie otoczeniu znajduje
wtedy bylam potwornie zmeczona,ale masz racje,powinien.Natomiast zdarzaja sie wyjatki:gdy np. obudze sie i przypomni mi sie ,ze moj chlopak mnie w snie zdradzil to mam ochote go zabic i dlugo chodze wsciekla piszac o tym przypomnialo mi jak mojej kolezance zdarzylo sie raz odruchowo po przebudzeniu uderzyc faceta,bo sen w ktorym on kochal sie z inna kobieta byl zbyt realistyczny
And I have no privacy
Natomiast zdarzaja sie wyjatki:gdy np. obudze sie i przypomni mi sie ,ze moj chlopak mnie w snie zdradzil to mam ochote go zabic i dlugo chodze wsciekla piszac o tym przypomnialo mi jak mojej kolezance zdarzylo sie raz odruchowo po przebudzeniu uderzyc faceta,bo sen w ktorym on kochal sie z inna kobieta byl zbyt realistyczny
Teraz bede wiedzial zeby sie do Ciebie i do Twojej kolezanki nie zblizac (zwlaszcza do poludnia dopoki Wam to nie przejdzie) A zrobilem Ci ja cos juz w Twoim snie ??
Teraz bede wiedzial zeby sie do Ciebie i do Twojej kolezanki nie zblizac (zwlaszcza do poludnia dopoki Wam to nie przejdzie
madra decyzja,latwo idzie wyczuc kiedy mialam taki sen-jestem strasznie upierdliwa
Matys napisał/a:
A zrobilem Ci ja cos juz w Twoim snie ??
nie i modl sie zebys nie zrobil,bo zle skonczysz
And I have no privacy
Jak byłam mała to chodziłam we śnie i lubiałam sypiać w szafie. Pan doktor mamie powiedział, że to minie i miał rację. Wyrosłam sobie z tego ale tak myślę, że to może być bardzo niebezpieczne. Prawie tak samo jak mówienie przez sen Nie wszystko da się zrzucić na sen
Jak byłam mała to wyszłam sama na ulicę. Innym razem poszłam do samochodu, bo coś we śnie powiedziało mi, że tam będę bezpieczna. Od zawsze spię z jaśkiem, a pewnego razu rano znalazłam o w kuchni. Z jakieś 3 miesiące obudziłam się z poduszkami i kołdrą po drugiej stronie łóżka ... COś w tym jest
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
jak bylam mlodsza to czesto lunatykowalm, pamietam kiedys mama mi mowila ze stalam pod drzwiami chcialam gdzies wyjsc:p albo nawet teraz jak nei spie u siebie to zdarza mi sie gadac glupoty:P
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Mój kumpel, opowiadał mi, jak pare lat temu był czas, kiedy po nocach lunatykował... Raz wyszedł w tym 'transie' z pokoju i chciał normalnie wyjść z mieszkania. Naszczęscie jego mama akurat kreciła sie blisko i zauważyła, że z nim coś nie tak było. Heh, zatrzymała go, zapytała sie co sie z nim dzieje, a on jej na to: 'Ooo.. Cześć Paweł...' xD
_________________ 'you'll be a lover in my bed and a gun to my head... we must never be apart...'
hehehehe, wierzę, wierzę ja nie wyobrazam sobie, co ja bym wyrabiała, jak bym lunatykowała, heh.. aż boję sie pomysleć xD ale słyszałam, że np lunatykowi nie wolno przeszkadzać, tzn, że np. znajduje się gdzieś, w niebezpiecznym miejscu, to nie mozna go wybudzac, bo wtedy np. upadnie, potłucze sie, albo wyniknie z tego coś gorszego... Podobno, jak sie jest w tym osobliwym śnie, to mozna robić co sie chce, bo krzywda Ci sie nie stanie wtedy.. gorzej jak sie własnie obudzisz
_________________ 'you'll be a lover in my bed and a gun to my head... we must never be apart...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.