Czy wirzycie że jest mozliwe unoszenie sie w powietrzu bez pomocy jakis wynalazków ? Kiedys czytałem taka ksiżke jak sie unieśc w powietrze trzeba było sie skupić i wogle nie wyszło mi :p no ale podobno niekórzy potrafia latac
Wysłany: 2005-10-23, 09:59
niemozliwe ... jeszcze to kwestia psychokinezy, ktora mozg prawdopodobnie jest w stanie uprawiac ale jeszcze nie na naszym etapie rozwoju, moze za 1000 lat kto wie?
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
ja tam kilka razy latałem odbyło sie to w trakcie zabawy w zielone piw-paf w płuco traf jedno czego jestem pewien to ze spadłem z wersalki na 100 % ps. musze potrenowac ladowanie
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
Ja też latałam ale to było pare lat temu jak spadłam z drzewa u mnie w ogrodzie bo piłka wpadła nam a tak na temat to uważam że latanie nie jest żeczą dla człowieka bóg nas stworzyła aby stapać po ziemi a nie latać od tego sa ptaki i samoloty
chyba ten cały R.Kally spiewał :
I believe I can fly
I believe I can touch the sky
wiec jak sie chce i wierzy to mozna nie no ludzie faktycznie nie lataja bez pomocy np.samolotów oczywiscie poza człowiekiem legenda "Air" Jordanie - ale to juz zupełnie inna historia
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
ehehe ja tez latalem jehalem na rowerze i tu bam droga sie skonczyla i sruuu lecialem tak chyba z 7s ooo jaki ja glupi jestem nie zauwazyc skarpy do wody wpasc a rower odlecial w inna strone i odplynol albo z 4 pietra z kolega skoczylismy (downy) bo w TV mowili ze cos tam cos i ze sie poleci to skoczylismy razem on zlamal reke i skrecil kostke a ja naszczescie caly bylem
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Lip 2006 Posty: 52 Skąd: z drugiego końca
Wysłany: 2006-07-21, 09:05
Ja też latam jak sie potykam. Pamietam w podstawówce to przeleciałam około 3 metrów nad podłogą.
A tak na serio to raczej nierealne by normalny czlowiek mógł lewitować w powietrzu.
Ok, na religi w szkole ksiądz opowiadał o opętaniach i coś tam takiego było. Ale poza tym to nie wierzę i już. Bo swiat to nie Matrix.
Są ludzie, którzy potrafią lewitować. Ale zwykle robią to nieświadomie, podczas snu lub w transie, i nie unoszą się zbyt wysoko, najwyżej parę centymetrów. Są na świecie takie zjawiska, przy których prawa z fizyki można wyrzucić do śmieci. Lewitowanie jest jednym z nich.
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
Ja czytałam kiedyś instrukcje na temat chodzenia po scianach i suficie
Czy to prawda nie wiem bo trudno mi sie przełamać by to sprawdzić
Do latania można by to zaliczyc bo nie ma sie żadnych zabezpieczen, a przełamuje sie bariere grawitacji.
Polegało to mniejwiecej na tym że wstaje sie rozespanym w ciągu nocy. ( np. 3 w nocy). Wyobraża sobie jakiś czarny punkt przed sobą. potem ten punkt kieruje sie nieco dalej i za nim podąza. Jesli bedzie na scianie to tez powinno sie isc za nim. Jedyny warek: nie rozbudzic sie za bardzo. I w ten sposób można chodzic nawet po suficie.
Prawdopodobnie autorowi tego "eksperymętu" sie udało ale czy to prawda to wątpie.
Ja w takie bajki nie wierze. nagle człowiek uziemiony na ziemi i uzależniony od maszyn lata sobie w powietrzu ? To łamie zdrowy rozsądek
_________________ "Boze chroN mnie przed przyjacłómi bo z wrogami sobie poradze....."
A najlepiej to się leci ze spadochronem np. przy wyskoczeniu z jakiegoś samolotu.... Wtedy dopiero to jest lot ;D osobiście nie miałem okazji wytestować ale nie wiem czy tak do konca bym to zrobił gdyby nawet była takowa okazja
taaa a ja mam tatuaż na prawym pośladku...no przestan. Jak koleś w wieku 90 lat warząć 80 kg moze unosić się nad ziemią. w dodatku nic nie jesc i nie pic. To wbrew logice
_________________ All good things come to an end...
;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.