Wysłany: 2007-05-15, 16:00
nie przyjmujmy wszystkiego tak wprost; Ja tam latac nei umiem, ale czasem jak jest pochmurno, i wieje mocny wiatr i sobie tak ide i wyciagam na boki rece, czasme zamkne oczy, to mam wrazenie jakbym latala ^^
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
lampart [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-28, 15:32
Sadze ze to nie mozliwe mo czlowiek nie jest przystosowany do latania bez pomocy wynalazkow. Nie ma odpowiednio duzych, szerokich rąk itp
latac - skok na bungee.... czujesz jakbys lecial... szczegolnie kiedy skaczesz zaczepiony w pasie a nie za noge i bujasz sie na wysokosci jakichs 50 metrow... cos wspanialego!!
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Latałem tylko, gdy uprawiałem Parkour, lub gdy wyskoczyłem sobie na nartach, czy na snowboardzie, a no i jeszcze na windsurfingu tak na kilka cm, gdy był ogromny wiatr. A latanie takie jak np. Goku w DB, to bujda na resorach. Chodzenie po ścianach i suficie? Prościutkie! Zbieramy chakrę w nogach i przyklejamy się do ściany lub sufitu. A tak na serio, to też bujda na resorach.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-07-11, 14:58
Gdy byłam dzieckiem to skakałam po łóżku myśląc o czymś przyjemnym - święcie wierzyłam że będę wtedy latać jak Piortuś Pan. Czasami śni mi się że potrafie latać a na jawie to ostatni raz leciałam jak spadłam ze schodów ^^
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-08-12, 17:29
Tenar napisał/a:
ponoć trzeba tylko uwierzyć.
I tej wersji się nadal trzymam. Tylko chyba jeszcze nie udało mi się uwierzyć na prawdę.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
_________________ One day you will ask me what's more important, your life or mine?
And I will say, my life....
then you will walk away, never knowing that you are my life.....
''Bo życie to takie Czary-Mary...rzadziej Czary, cześciej Mary''
Chłopak z mojej klasy ma taki duży latawiec, który jak jest duży wiatr to unosi go do góry. A bez latawca to z mojej klasy jak jest ogromny wiatr to tylko mnie unosi do góry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.