Wysłany: 2006-09-09, 20:57
mnisi medytuja i nie zozywaja energi wiec jedzenie jest im nie potrzebne potrafia na samej wodzie zyc 3 miechy i suchej kromce raz na tydzien ... wiec czemu unoszenie sie ma byc wbrew?
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
taaa i myslisz ze na ulicach siedzą sobie mnichy i unoszą się nad ziemią. bzdura. Proszę Cie nie wmawiaj mi tych wszystkich bajek. To jest fizycznie nie możliwe. Nie realne. Tylko Alladyn tak umie
_________________ All good things come to an end...
;]
Wysłany: 2006-09-10, 17:18
nie ale nie jedza przez wiele dni i przecza nauce wiec jesli oni moga to to jest mozliwe !! nie wiem czy ktos to umie ale to jest mozliwe i istnieje bo jak by nie istnialo nie wiedziala bys co to jest lewitacja a wiesz i to dobrze wiec jak wiesz to to musi istniec !!
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
nie wiem czy ktos to umie ale to jest mozliwe i istnieje bo jak by nie istnialo nie wiedziala bys co to jest lewitacja a wiesz i to dobrze wiec jak wiesz to to musi istniec !!
To są tylko marzenia i wymysły ludzkie. To, że ktoś marzy o lataniu nie znaczy, że jest to możliwe. To tak jakbyś napisał, że ufoludki muszą istnieć, bo wiem, kim one są (pomimo że nie istnieją).
Ruget napisał/a:
nie wiem czy ktos to umie ale to jest mozliwe i istnieje bo jak by nie istnialo nie wiedziala bys co to jest lewitacja a wiesz i to dobrze wiec jak wiesz to to musi istniec !!
To są tylko marzenia i wymysły ludzkie. To, że ktoś marzy o lataniu nie znaczy, że jest to możliwe. To tak jakbyś napisał, że ufoludki muszą istnieć, bo wiem, kim one są (pomimo że nie istnieją).
no dokładnie nie uwierze w lewitacje bo to NIE MOŻLIWE I NIE REALNE.
_________________ All good things come to an end...
;]
Wysłany: 2006-09-10, 18:26
ale wiesz co to jest lewitacja !! wiec jak wiesz to to musi byc ale nie musi byc na to recepty jak tego dokonac to jedna z najlepszych wedlug mnie filozofi i ma swoje oparcie w nauce bo nie tylko ja tak mowie
A może ci chodzi o loty astralne. Kiedy odpowiednio się zmobilizujesz może uda ci się oddzielić umysł od ciała i dokonasz obe. (out of body expirience) I sobie polatasz.
_________________ Wy macie tylko ten wasz wszechświat! Ja mam całą resztę!!!!
ale wiesz co to jest lewitacja !! wiec jak wiesz to to musi byc ale nie musi byc na to recepty jak tego dokonac to jedna z najlepszych wedlug mnie filozofi i ma swoje oparcie w nauce bo nie tylko ja tak mowie
nie tylko ty ja również.
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
W latanie sobie jak ptaszek to nie uwierzę, ale wierzę w przypadki unoszenia się nad ziemią bez żadnej pomocy. Myślę, że zależy to m.in. od siły woli i umiejętności skupienia się na samym sobie...
_________________ 'W miłości wszystkie środki są dobre, prócz tych, które prowadzą prosto do celu.'
Może chodzi Ci o OOBE czyli wyjscie do świata astralnego gdzie ma sie chyba wrazenie latanie. Tylko trzeba to ćwiczyc i ćwiczyć.
Out of Body expirience. Praktykowałem kiedyś ale z mizernym skutkiem, dochodziłem do pewnego momentu i dupa zbita. Nie ma się wrażenie latania tylko się lata ciałem astralnym.
_________________ Wy macie tylko ten wasz wszechświat! Ja mam całą resztę!!!!
Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 27 Skąd: sie to wzięło?
Wysłany: 2007-05-02, 15:04
Eart napisał/a:
Out of Body expirience. Praktykowałem kiedyś ale z mizernym skutkiem, dochodziłem do pewnego momentu i dupa zbita. Nie ma się wrażenie latania tylko się lata ciałem astralnym.
ja praktykuje teraz na razie nic bo się mało przykładam, a pro po lewitacji w tym świecie to wieże nie widziałem ale jednak wieżę
_________________ Umysł jest wszystkim stajemy się takimi jak myślimy
według mnie wszystko jest możliwe skoro mnichowie z shaolin potrafią na krtani położyć włócznie ostrzem do krtani i ją zgiąć czemu nie można latać pyzatym pamiętajmy że człowiek wykorzystuje o ile sie nie mylę tylko 30% swojego mózgu kto wie co to będzie gdy zacznie wykorzystywać resztę xD
_________________ Grass porasta mury mego miasta
Nielegalna plantacja zielonego chwasta
Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął
Tetrohydrocannabinol pozytywny stan nawinął
Chmura słodko-mdła
To ta good sensimilla, ona
Cała zielona, w serce w bletce skręcona
Skona w moich szponach
Palona nie w gramach a w tonach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.