Ty uważaj, bo od tych starożytnych kniżek to "se" oczy można uszkodzić.
Omg, Mokra ma racje, wystarczy mieć dużo wolnego czasu (tak jak kilka pokoleń dzień w dzień poświęcone jednemu - przytaszczyć kamole, ustawić je w odpowiednim miejscu i wykorzystać do bliżej nieokreślonego celu związanego ze zjawiskami naturalnymi)
Ludzie budują n-stu metrowe budynki, które pod wpływem wiatru się nie zawalają to nie będą w stanie zbudować piramidy? Nie rozśmieszaj mnie.
Wynajmijmy eskadrę chińskich budowniczych do stowrzenia poslkiej sieci dróg szybkiego ruchu. Wtedy dopiero zobaczycie cuda.
haaa spoko jak takiś moądry to wyslij mi plan piramidy .. <lol2> weś se księge Urantiii poczytaj .. ale powiem ci ze nbieznajdziesz jej w zwyklej bibliotece ... ale wogole zal ze cos takiego tu napisałam .. zaluje teraz ... wy to macie swoje teorii przeczytac barwo czy inne glupie mlodizerzowe gazetki .. ja se wezme nieznany siwat i wiem więcej niz z tych szmatławców ... i na forum z tymi ludzmi tez moge pisac o takich rzeczach ob tam przynajmniej są ludzie po studiach z wykształceniem ktorzy sie znaja na takich rzeczach ...
Oglądaliście 10 000BC ?
Film o takim gościu co polował na mamuty. Tam było fajnie pokazane (w co raczej nie wierzę) że kamienne bloki na piramidę ciągły mamuty schwytane gdzieś w górach - pewnie Atlas...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.