Wysłany: 2005-10-24, 14:02
Michał, przeciez ja wlasnie o tym mowie, oczywisce ze sa, oza tym uswiadamiam ci ze zyjemy w conajmniej zterech wymiarach wysokosci szerokosci glebokosci i czasie
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
michalowi raczej chodzilo o cos o czym opowiadaja np w spidermanie ze w tym samym miejscu o tej samej godzinie dzieje sie kilka ruznych rzeczy w tym samym miejscu cos takiego jak sa gry online i mamy kilka serverow na kazdym plansza wyglada tak samo jest ta sama data godzina ale zyja (graja) tam inni ludzie np tibia kalonline silkroad wedlug mnie to kolejny wytwor ludzkiej wyobrazni
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-05, 16:01
ja bywam w innych wymiarach... kiedy tworze:D
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Ja wierzę we wszystko co niezwykłe i zagadkowe. A wymiary są chyba udowodnione naukowo, jak deela dała do zrozumienia. Ale tak osobno to wierzę w inne wymiary w takim sensie, że jest 'gdzieś' to samo miejsce, Ci sami ludzie i inaczej potoczone ich życie.
Kiedys słyszałam taką historię.
Leci sobie samolocik i oczywiście ginie w trójkącie bermudzkim xD
Znika z radaru, ale ma kontakt z jakimis ludźmi odpowiedzialnymi za ten lot. Gada z nimi.
I mówi, że nagle znalazł się zupełnie gzies indziej, nie wie gdzie jest itp, a potem stracono z nim łączność...
Wydaje mi sie, że to miejsce ma jakis związek z innym wymiarem..Może jest więcej takich miejsc...?
Nam na geografii facet opowiadał o lasie amazońskim. Chodzi o to, że miejscowi ludzie (nie tylko, wiele osób w to wierzy) uważają, że jest w nim przejście do innego portalu. Że trzeba iśc tylko wydeptaną ścieżką, bo jeśli zboczy się z niej, już nigdy się stamtąd nie wróci.
Ja osobiście w to nie wierzę. Przecież las amazoński jest tak zarośnięty, że nie trudno się tam zgubic. Istniały jeszcze pogłoski, że tamtejsze wojsko porywa ludzi, żeby robic na nich badania. W to już bardziej wierzę.
checie inny wymiar? Prosz. "Astral"... mowi wam cos? Wyjdzcie z ciala... spotkajcie swoich przewodnikow... porozmawiajcie z nimi... polatajcie sobie... i "wejdzcie" do astralu! To niewatpliwie inny wymiar!! Cisz! Ja nie klamie XD Tam tez sa istoty... mozemy np. wspolnie wyjsc z ciala i se pobiegac, polatac... oczywiscie uczucia sa inne... poruszasz sie myslami... chodzisz cialem astralnym - mozna okreslic, ze duszą... ale tego dokladnie nie wiem (nikt nie wie xD). Moze to sie wydawac takie proste... ale wcale takie nie jest. W sumie dla poczatkujacych jest to bardzo trudne, a ja PRO'wiczow - juz "codziennosc" XD Oczywiscie wiele czynnikow zalezy od udanej proby wyjscia z ciala... Najtrudniej jest: nie zasnac, I SIE NIE BAC (a dla pocztkujacych - JEST TO PRAWIE ZE NIEMOZLIWE... pierwsze pruby prawie zawsze koncza sie przerwaniem pruby wyjscia).
_________________ Why's Everybody Always Picking On Me?
I'm a mean motherfucker sir!
Lady Honey - "o lesie amazońskim", "przejścia do innego wymiaru" (portal jest przejściem, a nie odwrotnie)
Zarówno pierwsza wersja (ścieżka) jak i druga (wojsko) są prawdopodobne.
Adahoshi atari - "sobie pobiegać" język Ci sssssię ssssspłassssszczył?
BTW NMTJ "pruby" USO'wania PRO zWr0tów
Oderwanie się od powłoki cielesnej wcale nie jest takie trudne.
Większość pierwszych podróży astralnych odbywamy zupełnie nieświadomie bez wcześniejszego PRO przygotowania.
Tak na koniec już zupełnie w temacie, jestem przekonany, że zarówno inne wymiary jak i istoty je zamieszkujące istnieją. Powodem tychże myśli są spontaniczne uczucia obecności nieopisanego "czegoś" w miejscu, w którym akurat przebywałem czy też w pobliżu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.