Forum Dyskusyjne :: inne wymiary

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Strefa 51 » inne wymiary

inne wymiary
Autor Wiadomość

@Michał 

Wysłany: 2005-10-23, 19:38   inne wymiary

Jak myslicie czy jest coś takiego jak inny wymiar?

#deela 

Wysłany: 2005-10-24, 08:35   

piaty szósty ile chcesz? matematyka sie kłania....

@Michał 

Wysłany: 2005-10-24, 09:15   

deela napisał/a:

deela, chyba zle mnie zrozumiałas. Mam na mysli inne wymiary czasoprzestrzeni. CZyli 3 wymiar itp ;] podobno cos takeigo istnieje ;]

#deela 

Wysłany: 2005-10-24, 14:02   

Michał, przeciez ja wlasnie o tym mowie, oczywisce ze sa, oza tym uswiadamiam ci ze zyjemy w conajmniej zterech wymiarach wysokosci szerokosci glebokosci i czasie

Sabadero 

Wysłany: 2006-07-20, 13:45   

michalowi raczej chodzilo o cos o czym opowiadaja np w spidermanie :D ze w tym samym miejscu o tej samej godzinie dzieje sie kilka ruznych rzeczy w tym samym miejscu cos takiego jak sa gry online i mamy kilka serverow na kazdym plansza wyglada tak samo jest ta sama data godzina ale zyja (graja) tam inni ludzie :) np tibia kalonline silkroad :D wedlug mnie to kolejny wytwor ludzkiej wyobrazni

chouchou 

Wysłany: 2006-07-21, 15:54   

deela napisał/a:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
a w "wymiary"nie wierze,jak zobacze czy przezyje,to Wam opowiem,jak bylo ;)

Leeloo 
Drum'n'bass :)

Wysłany: 2006-08-05, 16:01   

ja bywam w innych wymiarach... kiedy tworze:D
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2006-08-05, 22:01   

hmmm inny wymiar...zawsze w nim jestem jak jestem szczęśliwa...czuje się wtedy inaczej...

a tak serio to mysle że istnieje...tylko jak się w nim znaleźć??

Galaxy 
mała wielka dusza

Wysłany: 2006-08-06, 13:51   

Ja wierzę we wszystko co niezwykłe i zagadkowe. A wymiary są chyba udowodnione naukowo, jak deela dała do zrozumienia. Ale tak osobno to wierzę w inne wymiary w takim sensie, że jest 'gdzieś' to samo miejsce, Ci sami ludzie i inaczej potoczone ich życie.

Pushy 
I'll be your angel

Wysłany: 2006-08-28, 13:34   

Tak tak , całkowicie zgadzam się z Galaxy ;) Chciałabym kiedyś odwiedzić taki inny wymiar i zobaczyć , jak sobie w nim radze...

Blue116 

Wysłany: 2007-01-21, 16:46   

Kiedys słyszałam taką historię.
Leci sobie samolocik i oczywiście ginie w trójkącie bermudzkim xD
Znika z radaru, ale ma kontakt z jakimis ludźmi odpowiedzialnymi za ten lot. Gada z nimi.
I mówi, że nagle znalazł się zupełnie gzies indziej, nie wie gdzie jest itp, a potem stracono z nim łączność...
Wydaje mi sie, że to miejsce ma jakis związek z innym wymiarem..Może jest więcej takich miejsc...?

Lady Honey 
she is fake.

Wysłany: 2007-01-21, 17:42   

Nam na geografii facet opowiadał o lasie amazońskim. Chodzi o to, że miejscowi ludzie (nie tylko, wiele osób w to wierzy) uważają, że jest w nim przejście do innego portalu. Że trzeba iśc tylko wydeptaną ścieżką, bo jeśli zboczy się z niej, już nigdy się stamtąd nie wróci.
Ja osobiście w to nie wierzę. Przecież las amazoński jest tak zarośnięty, że nie trudno się tam zgubic. Istniały jeszcze pogłoski, że tamtejsze wojsko porywa ludzi, żeby robic na nich badania. W to już bardziej wierzę.

Adahosi Atari 

Wysłany: 2008-01-31, 20:21   

checie inny wymiar? Prosz. "Astral"... mowi wam cos? Wyjdzcie z ciala... spotkajcie swoich przewodnikow... porozmawiajcie z nimi... polatajcie sobie... i "wejdzcie" do astralu! To niewatpliwie inny wymiar!! Cisz! :cisza: Ja nie klamie XD Tam tez sa istoty... mozemy np. wspolnie wyjsc z ciala i se pobiegac, polatac... oczywiscie uczucia sa inne... poruszasz sie myslami... chodzisz cialem astralnym - mozna okreslic, ze duszą... ale tego dokladnie nie wiem (nikt nie wie xD). Moze to sie wydawac takie proste... ale wcale takie nie jest. W sumie dla poczatkujacych jest to bardzo trudne, a ja PRO'wiczow - juz "codziennosc" XD Oczywiscie wiele czynnikow zalezy od udanej proby wyjscia z ciala... Najtrudniej jest: nie zasnac, I SIE NIE BAC (a dla pocztkujacych - JEST TO PRAWIE ZE NIEMOZLIWE... pierwsze pruby prawie zawsze koncza sie przerwaniem pruby wyjscia).

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-03-02, 04:01   !

I'm a mean motherfucker sir!
Lady Honey - "o lesie amazońskim", "przejścia do innego wymiaru" (portal jest przejściem, a nie odwrotnie)
Zarówno pierwsza wersja (ścieżka) jak i druga (wojsko) są prawdopodobne.

Adahoshi atari - "sobie pobiegać" język Ci sssssię ssssspłassssszczył?

BTW NMTJ "pruby" USO'wania PRO zWr0tów

Oderwanie się od powłoki cielesnej wcale nie jest takie trudne.
Większość pierwszych podróży astralnych odbywamy zupełnie nieświadomie bez wcześniejszego PRO przygotowania.

Tak na koniec już zupełnie w temacie, jestem przekonany, że zarówno inne wymiary jak i istoty je zamieszkujące istnieją. Powodem tychże myśli są spontaniczne uczucia obecności nieopisanego "czegoś" w miejscu, w którym akurat przebywałem czy też w pobliżu.

Odpowiedz do tematu