Mam taki wątek. Jakie dziwne zjawiska widzieliście w życiu. Mi do tej pory nie udało się takiego czegoś zobaczyć. Chociaż moi rodzice opowiadali mi o różnch dziwnych rzeczach. Ale tak prawdę mówiąc nie do konca w to wierze nie wiem jak Wy
Wysłany: 2006-08-04, 22:21
koles napisał/a:
Jakie dziwne zjawiska widzieliście w życiu
Złagodzenie Milanowi kary.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Ja sama nie widziałam ,ale osoby z mojej rodziny tak. To było związane z duchami raczej, a już jest taki temat, więc się nie będę tu wypowiadać. Jak coś zobacze, to napisze
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-28, 13:55
Jak patrze w lustro... :lol2: rano.. .zaraz jak wstane :hahaha:
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Wiek: 16 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 26 Skąd: Krzepice...
Wysłany: 2006-08-29, 08:44
Ja se raz smacznie spie a tu nagle sie radio jakims cudem wlaczylo... jeszcze bylem sam w domu... balem sie wyjsc z lozka i wyl. je no ale w koncu wstalem...
Moni
Wysłany: 2006-08-29, 10:58
niestety nic takiego nie udalo mi sie zaobserwowac
Pamietam jedno. Było to ze 2 moze 3 lata temu. Rozchodziliśmy sie już do domów po całym dniu chodzenia w grupce. Ja i kumpel mieszkamy praktycznie obok siebie wiec droge do domu była taka sama. Tuż przy bloku rozdzieliliśmy sie. On poszedł do siebie ja poszłam odebrać psa od rodziców. Po paru minutach siadłam z psem na murku tuż pod oknem kumpla ( współczuje mu ). Tak siedze i se czekam na starych a tu widze... Kumpla. Był z 5 może 6 metrów odemnie , stał przy znaku. Wtedy szarpnoł mnie pies wiec odwruciłam uwage na niego. Po chwili jak spojrzałam w strone znaku nikogo tam nie było . To była krutka chwila nie zdazył by sie gdzieś schować , widziałabym go jaby biegł. Wiedziałam ze był wtedy na 100 % w domu ale na wszelki wypadek sie go spytałam. Nie miał zielonego pojęcia o czym mówiłam.....
_________________ "Boze chroN mnie przed przyjacłómi bo z wrogami sobie poradze....."
Ja kiedyś gdy wracałem z kumplami z jakiejś imprezki to ktoś zaczął temat o jakiejś
Białej damie która straszy w nocy w lasach podobno.
Akurat przechodziliśmy koło lasu i patrzyliśmy na niego i kumpel zażartował, że ta Biała dama się pojawiła a wtedy ktoś z drugiej strony lasu odpalił jakąś białą petardę akurat nad tym miejscem na które patrzyliśmy.
Byliśmy wtedy tak przestraszeni że szkoda gadać.
_________________ Optymizmu można się nauczyć....
Ostatnio zmieniony przez damiano80692 2006-12-24, 19:02, w całości zmieniany 1 raz
Jakies 13 lat temu obudzialam sie w nocy i zobaczylam czarna postac w kapeluszu slomkowym. Postac ta wygladala na mezczyzne (inaczej pomyslalabym,ze to moja babcia )
Do dzis mam dreszcze,gdy sobie przypomne ta istote i do teraz nie wiem czy to byl sen czy jawa.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Dziwne zjawiska? Raz sam mi się telewizor wyłączył, a tak to nic innego mnie nie spotkało. ALe może sobie coś jeszcze przypomnę to dopiszę.
Hmmm może po prostu zabrakło? lub było jakieś szybkie przeładowanie. :-) No ale być może jakaś zła i okrutna zjawa Ci to zrobiła bo byłaś bardzo niegrzeczna
Co do dziwnych to można się już ze mnie śmiać a co sobie żałować będziemy. Ja jakiś czas temu, jakoś w listopadzie późnym wieczorem zauważyłem na niebie taką poświatę jakby coś leciało, no i w sumie leciało ale z taką prędkością, że za tym czymś było widać białe hmm "kreski" ?:P nie wiem jak to nazwać uciekło mi słowo. Wiecie o co chodzi raczej no a to trwało dosłownie kilka sekund i nagle znikło i nie było nic. Chodzą słuchy, że już całkiem ześwirowałem
Ja kiedyś gdy wracałem z kumplami z jakiejś imprezki to ktoś zaczął temat o jakiejś
Białej damie która straszy w nocy w lasach podobno.
Akurat przechodziliśmy koło lasu i patrzyliśmy na niego i kumpel zażartował, że ta Biała dama się pojawiła a wtedy ktoś z drugiej strony lasu odpalił jakąś białą petardę akurat nad tym miejscem na które patrzyliśmy.
Byliśmy wtedy tak przestraszeni że szkoda gadać.
Biała Dama..
Skąd ja to znam..
Byłam z Moim Psiakiem na spacerze.. Było późno troche.. Szłam chodnikiem do domu(bo przed parkiem mieszkam), wiec jak wracałam z psem to tak mnie jakoś suneło aby popatrzeć w stronę parku.. Patrzę A tu na Górce( u nas zwanej Trzygłowej) Jakaś postać.. Długa biała postać.. Nieno Jak Biały Świecący Słup..! Tak się przestraszyłam.. Że z psem zap*****łam na chate..!
Jej poprostu serce mi staneło.!
Ostatnio zmieniony przez myszka.. 2007-02-17, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-02-21, 21:10
kiedys bylam na wycieczce z kolezankami w czechach. byla zima, na dworze padal snieg, a my wywolywalysmymy duchy i nagle, tuz przed naszym oknem zerwala sie linia elektryczna i prad blysnal, tuz przed naszymi oczami... ale mialysmy stracha:p
_________________ "Najlepiej jest łgarzom powierzyć tajemnicę, bo choć ją wyplotą,
to im nikt nie uwierzy."
ja tez wywoływałam duchy z kumpelami . Lepiej nie mówić jakie... ważne że niektóre nas odwiedziły. Wole nie wpominać tej nocy.
przy mojej ulicy (dośc krótkiej) jest inna szłam sobie od kumpla i nagle n adachu jednego z domów zobaczyłam jakaś biała postac. Nie sądze żeby to była ta Biała dama
to cos miało na sobie biały płaszcz, który falował jakby na wietrze - szkoda tylko ze tpo była piękan gwieżdzista noc bez żadnego najmneijszego wiatru. Włosy miała jeszcze dziwniejsze. Białe, geste i strasznie długi. Można powiedzieć , ze była ładna dopuki nie spojrzało sie na jej twarz. Miała wielkie oczy jakby z wytrzeszczem. dziurki zamiast nosa i wielkie zeby.
do dziś zastanawiam sie co bym zrobiła gdybym nei był blisko domu.
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
ostatnio siedzie u kuzyna w lesie, miał on chatke na drzewie. Oczywiście przedtem musieliśmy z archiwum x obejrzeć... Siedzę sobie pale Pall Malla a tu nagle jak coś się zerwało z krzaków! Ja posrany wspinam się wyżej na tree a kuzyn już wybiega z lasu. w końcu się dowarzyłem i zlazłem. Ale zestrachany byłem, poważnie!
_________________ Wy macie tylko ten wasz wszechświat! Ja mam całą resztę!!!!
U mnie w domu w piękny słoneczny dzień uderzyło nic w szafę...tak, tak- nic. Po prostu było słychać odgłos upadania czegoś na drewno, ale niczego tam nie było, nic nie spadło...
Natomiast u babci przez trzy noce po śmierci jej mamy włączało się o północy radio...tak po prostu, samo z siebie...za pierwszym razem myśleli, że to budzik był nastawiony, ale nie był...
_________________ 'W miłości wszystkie środki są dobre, prócz tych, które prowadzą prosto do celu.'
Tadeusz Breza
sledz
Wysłany: 2007-03-07, 11:36
Popatrzyłem w ściane i normalnie zobaczyłem siebie. Potem sie dowiedziałem ze na scianie było lustro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.