Kiedy przeglądam forum trochę dłużej i nie udzielam się na nim, samoczynnie mnie wylogowywuje. Siedzę tu od 14.10 i już 3 razy się logowałam. Co to ma znaczyć?
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1495 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-23, 22:10
ej ja tak mam od początku? jak dłuższy czas nie piszę to samo mi się wylogowuje
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2265 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-11-24, 09:37
też tak mam mimo iż zaznaczyłam by mnie logowało automatycznie.
ale to się ciągnie od dłuższego czasu i stwierdziłam, że nie będę się z tym zwracać, bo znowu zaczniecie wychwalać mozille którą ja mam w dupie :-)
Tak w ogóle to Opera ma w sobie funkcję szybkiego logowania. Przy pierwszym trzeba odpowiedzieć na komunikat, wciskając "Zapamiętaj", a potem do logowania wystarczy już tylko kombinacja klawiszy ctrl+enter.
*faris
Wysłany: 2007-11-24, 11:14
Prymas napisał/a:
tylko kombinacja klawiszy ctrl+enter.
albo taki długopisik u góry w takim pasku xD
A co do tego : ja mam tak od początku, sądziłam, że każdy tak ma, że po prostu przy jakiejś tam ilości minut nieobecności autoamtycznie wylogowywuje...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2007-11-24, 11:17
Prymas napisał/a:
Tak w ogóle to Opera ma w sobie funkcję szybkiego logowania. Przy pierwszym trzeba odpowiedzieć na komunikat, wciskając "Zapamiętaj", a potem do logowania wystarczy już tylko kombinacja klawiszy ctrl+enter.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1495 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-24, 11:39
Magda napisał/a:
znowu zaczniecie wychwalać mozille którą ja mam w dupie :-)
ja mam mozille i mi się tak robi xD
zresztą, co za problem wpisać po wyrazie w dwa małe pola. Kwestia sekund dosłownie.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
*faris
Wysłany: 2007-11-24, 11:50
shala napisał/a:
zresztą, co za problem wpisać po wyrazie w dwa małe pola. Kwestia sekund dosłownie.
Ja np. nie pamiętam hasła, więc mogłoby mi to zejsć dłżej. Od tego jest zapamiętywanie haseł i automatyczne logowanie.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.