Forum Dyskusyjne :: (ręceprecz odtybetu) :: Wylogowywanie
Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej.

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Administracja » Pytania/Problemy/Skargi » Wylogowywanie

Zamknięty przez: Michał
2007-11-25, 14:34
Wylogowywanie
Autor Wiadomość

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-11-24, 13:34   

stwarzacie sobie sztuczne problemy, widzę, że naprawdę nie macie co ze sobą zrobić, więc może zaangażujecie się w mycie okien u mnie w mieszkaniu, co?
faris - Tobie przede wszystkim się nudzi.

*faris 

Wysłany: 2007-11-24, 13:40   

Magda napisał/a:
faris - Tobie przede wszystkim się nudzi.

Mi ? ani trochę. W końcu, że wszystkie prawa na zbiorach obowiązują w niezmienionej formie dla zdarzeń losowych. A przecież zawsze możemy zrobić doświadczenie losowe przestrzeni tego zdarzenia.
Doświadczenie polega na jakimś zajęciu. A zdarzenie losowe zawsze może się trafić w przestrzeni zdarzeń elementarnych, które są znacznie większe i dlatego nazywamy je omegą.

Co do Twoich okien - czyzby za trudne zajęcie dla panienki ? Zbyt męczące i czasochłonne ? Noż kurcze... sprzątaczkę sobie moze najmij ?

A problem jak problem - pytanie było o to automatyczne wylogowywanie i powstało kilka zapytań, teorii, zdań. Chyba jeszcze można wyrażać własne zdanie, czy już nie, bo zostało zarezerwowane dla wybranych ?
Mumiiiiinki!

#Mokra 
mupa

Wysłany: 2007-11-24, 13:44   

faris, masz okres?

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-11-24, 13:49   

faris dziewczynko, nie przystoi w Twoim wieku zachowanie 9 latki.
na Twoje wszystkie pytania w tym temacie odpowiedziałabym Ci: POMYŚL. Wierzę w to, że sama wpadłabyś na wszystkei rozwiązania, gdybyś chociaż chwilę ruszyła głową, tymczasem nie chce Ci się, ponieważ łatwiej przychodzi Ci gnębienie innych swoimi wyimaginowanymi problemami.
ja rozumiem, że każdy potrzebuje odrobiny zainteresowania z otoczenia, ale może wreszcie się powstrzymasz, bo w krótkim czasie po raz kolejny wyprowadzisz mnie z równowagi.
koniec offtopa.

*faris 

Wysłany: 2007-11-24, 14:01   

Mogę poofftopować jeszcze?

Nie Mokra, jam nie dziewczyna i okresu nie mam. To tylko matematyka.

Magda, wybacz, nigdy nie miałam 9 lat, więc teraz chcę!
Poza tym głową można ruszać w prawo i lewo, do przodu i do tyłu!
Nie wiedziałam, że to jest gnębienie, ponoć jestem za głupia na takie rzeczy.
Zainteresowanie z otoczenia ? ;-] spodziewałam się czegoś inteligentniejszego po Tobie, przeliczyłam się.
Ja? wyprowadzam Cię z równowagi ? Zastanów się. Głupota nie wyprowadza nigdy nikogo z równowagi. Nadmierny offtop też nie. Z równowagi wyprowadzają inne rzeczy z wyższej półki, chociaż przewrażliwione osoby to mogą być czymkolwiek wyprowadzone z tej równowagi.

No to papa w tym temacie ;-]
Mumiiiiinki!

#Mokra 
mupa

Wysłany: 2007-11-24, 14:06   

faris, to ze nikt z forum nei zlozyl Ci zyczen urodzinowych ani nikt nei podziela Twojego oburzenia na pewne zarty nei znaczy ze trzeba robic burdel wszedzie gdzie sie pojawisz.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-11-24, 14:07   

faris nie zdajesz sobie sprawy z tego jak denerwującą personą jesteś. najlepsze w tym wszystkim jest to, że taki szarak za jakiego jesteś postrzegana właśnie takie wrażenie wywiera - osoby, która chce się wybić tylko tym, że pyskuje na prawo i lewo, myśląc, że tym samym WRESZCIE zaistnieje.

a że jesteś "za głupia" itd. ... sama napisałaś.

*faris 

Wysłany: 2007-11-24, 14:18   

Mokra napisał/a:
faris, to ze nikt z forum nei zlozyl Ci zyczen urodzinowych

wybacz, nie miałam jeszcze urodzin :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Magda napisał/a:
która chce się wybić tylko tym, że pyskuje na prawo i lewo, myśląc, że tym samym WRESZCIE zaistnieje.

jeszcze, jeszcze, jeszcze!

mogę o coś spytać : jesteście psychologami czy co, że tak się świetnie na każdym znacie ? no jaaaaa nie mogę, w życiu nie spotkałam takich wspaniałych osób jak wy, po prostu cudo! powinniście dostać nobla i od razu jakiś tytuł, aha, i załóżcie koniecznie gabinet lekarski z poradami, opiniami, które są niezwykle cenne i ważne dla innych!

Mogę dostać jeszcze jedno ostrzeżenie ?
Mumiiiiinki!

#Mokra 
mupa

Wysłany: 2007-11-24, 14:23   

mysle do dostaneisz,
Cytat:
wybacz, nie miałam jeszcze urodzi
nie, no nie wiem tak o tym trabilas zeby nikt nie zapomnial a i tak sie pomylilam...
faris, to ze osoby z kregu wladzy raktuje si ejak najwieksze zlo to juz jest powszechnie znane, przestan w koncu pieprzyc bo juz to jest nudne

*faris 

Wysłany: 2007-11-24, 14:38   

Mokra napisał/a:
nie, no nie wiem tak o tym trabilas zeby nikt nie zapomnial a i tak sie pomylilam...

kiedy trąbiłam ? gdzie ?
chodzi Ci o winko, że pisałam, że mogę pójść za jakis tam czas - akurat to było za tydzień czy tam dwa tygodnie ? No cóż, jadę do Lwowa w końcu, więc sobie je z tamtąd przywiozę i mogę je pić.

Mokra napisał/a:
faris, to ze osoby z kregu wladzy raktuje si ejak najwieksze zlo to juz jest powszechnie znane, przestan w koncu pieprzyc bo juz to jest nudne

Czy ja wiem ? nie powinnam w to mieszać innych teraz - ale nie pamiętam żeby za 'czasów Prymasa' było tyle skarg czy 'niezadowolenia' chociażby od nowych użytkowników. Ja wiem, że wy to i tak macie w dupie czy się ktoś pojawi na forum czy zostanie czy nie, ale w takim razie po ciula zajmujecie się tą 'władzą'.
Z drugiej strony - nie dopatrzyłam się żeby ktoś się czepiał głównego admina, deeli czy Códaka.
Tak, wiem i tak macie to w dupie, bo i tak najważniejsze jest co wy sobie tam umyślicie w swoich główkach.

Mokra napisał/a:
mysle do dostaneisz,

doczekać się nie mogę.
Mumiiiiinki!

#Mokra 
mupa

Wysłany: 2007-11-24, 14:43   

faris napisał/a:
głównego admina, deeli czy Códaka.

michala wlasciwie nigdy nie ma
codak przede wszystkim zajmuje sie dzialem sportu (Resztą np też ;-] - dop. C.)
a deela jakbys chcial zauwayc wchodzi dosc zadko
Cytat:
Tak, wiem i tak macie to w dupie, bo i tak najważniejsze jest co wy sobie tam umyślicie w swoich główkach.

nie chce mis ei dalej ciaganc tej zalosnej dyskucji, i to nie my tylko ty zyjesz w dziwacznie ulozonym swiecie przez siebie w swojej mlej glowce.
zal..

*faris 

Wysłany: 2007-11-24, 14:46   

Mokra napisał/a:
i to nie my tylko ty zyjesz w dziwacznie ulozonym swiecie przez siebie w swojej mlej glowce.

ej, kiedy ja ci o tym opowiadalam ? nie pamietam!

Mokra napisał/a:
zal..

ot, cala ty.
Mumiiiiinki!

#Mokra 
mupa

Wysłany: 2007-11-24, 14:48   

:rotfl:
http://www.youtube.com/watch?v=tWVxkByJvLA

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-11-24, 15:40   

faris albo zamilcz, albo naucz się czytać ze zrozumieniem.

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2007-11-24, 18:06   

co do skarg na moderatorów.. czy to nie zależy przypadkiem od osoby która ma jakieś zastrzeżenia jeśli chodzi o władzę? a ma zastrzeżenia bo dostała warna. a ma warna bo nie przestrzega regulaminu. Czyli może winić tylko i wyłącznie siebie.

faris napisał/a:
Z drugiej strony - nie dopatrzyłam się żeby ktoś się czepiał głównego admina, deeli czy Códaka.

bo oni praktycznie nie wlepiają warnów. To Mokra w tej kwestii zrobiła najwięcej, bo najbardziej pilnuje porządku (takie wrażenie odniosłam) więc głównie jej się dostaje za 'nieadekwatne' warny.

a ja sobie żyję w zgodzie, nie śmiecę (zazwyczaj xD) nie opieprzam bezsensownie (to też nie jest obiektywna opinia) więc i nie mam problemu z władzą. Może bierzcie ze mnie przykład? xD
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

#Mokra 
mupa

Wysłany: 2007-11-24, 18:15   

omg, pierwszy raz mnie ktos tak ocenil, <daje shali kluczyki do tira wyladowanego pierogami i nesti brzoskwiniowa>
poza tym w 3/4 przypakow zanim daje warna wysylam upomnienie, problem w tym ze nikt sie do nich nie stosuje a rezultaci po otrzymaniu warna jest jedna wilka afera :rotfl:
Ostatnio zmieniony przez Mokra 2007-11-24, 18:15, w całości zmieniany 1 raz  

*Apple 

Wysłany: 2007-11-25, 13:45   

Aleście odbegli od tematu :rotfl:

Ale rzeczywiście; ten problem pojawia mi się od początku, ale dopiero teraz wpadłam na pomysł, aby się poskarżyć. W końcu to troszkę denerwujące. Co do tego automatycznego logowania to nie mogę, bo mam wspólny komputer. Ale spróbuję zahaczyć to coś, jak znajdę. Dziękuję za pomoc.

Acha! I co do tych warnów! Mnie nikt nigdy nie ostrzgał przed nimi, tylko od razu mi je wlepiał.

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2007-11-25, 13:50   

robicie z igły widły
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2007-11-25, 14:22   

Cytat:
robicie z igły widły

...i wywołujecie burzę w szklance wody xD

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]