Poza tym rozpiski są po to, żeby przeciętnemu userowi wyjaśnić na jakiej zasadzie wygląda zmienienie takiej skórki.
Poza tym jak już coś zmieniać to najlepiej mieć testowe forum online, gdzie się na bieżąco sprawdza jak wyglądają kolejne zmiany w skórce bo offline zrobić się tego nie da.
Oczywiście można, się bawić w lokalny serwer i instalować tam testowe forum i pracować na nim no ale... w końcu tego nie ma robić jedna osoba?
*faris
Wysłany: 2008-05-22, 15:15
Ten Prymasowy fajny, ale może bardziej z czymś bledszym ? Strasznie żywy, coś bledszego.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-22, 17:11
to co dał Prymas jest za jaskrawe, ale w dobrym kierunku idzie.
Ale mnie nie chodziło tylko o zmianę koloru ale całego wyglądu.
Być może wymagam za dużo. Whatever.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-05-22, 17:47
faris bedzie na pewno mniej nijakie niz teraz i bardziej przejrzyste niz w kolorach ktore zaproponowala Magda, poza tym, pameitajmy ze to forum nie tylko dla kobiet. Facet jak zobaczy fiolety i zolcie pomysli ze to typowo damskie forum.
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2008-05-22, 17:58
Może zamiast zielonego jakiś inny ?
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.