kacialem zmienic cos calkiem innego wiec wszedlem w profil zmienilem co kcialem pozniej wspialem haslo kliknalem wyslij ( nie dotykajac sie nawet do adesu maialowego ktory notabene byl tam wpisany od czasu mojej rejstarcji bez zadnej spacji na poczatku - zaczynajacy sie od litery 't' )
a tu wywalilo mi ku mojemu zdziwieniu ze z mailem jest cos nietak
niewiedzac o co chodzi kilka razy podjalem probe walki z tym zjawiskiem np.
- podajac rozne inne moje adresy mailowe ( bez spacji na poczatku)
- zmieniajac w obecnym adresie o2 na tlen ( jeden h.. w przypadku tego serwera )
- wylogowywujac sie i logujac zpowrotem tak aby w polu maiala byl adres ktory byl tam wpisany wczesniej
ale co bym nierobil to jest nietak
podumowujac niemoge w swoim profilu nic edytowac bo za kazdym razem czepia sie o adres mailowy
NAWET OTWIERAJAC EDYCJE PROFILU WPIUSJAC JEDNYNIE OBECNE HASLO WYWALA KOMUNIKAT ZE Z MAILEM JEST COS NIETAK POMIMO ZE SIE DO NIEGO NAWET NIEDOTYKAM
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2008-01-07, 20:37, w całości zmieniany 2 razy
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1495 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-01-07, 22:29
ej mnie tez sie tak dzieje z tym tam, mailem
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Już znalazłem błąd Kilka dni temu w nocy była aktualizacja skryptu i dlatego pojawił się ten bład. Dzisiaj będzie już wszystko ok.
A co do zdjęć to mam złe przeczucie Podczas aktualizacji chyba wyj****** katalog ze zdjęciami ;/ Zobacze czy w backupie są a jak nie bedzie to dowiem się jeszcze czy serwerownia nie ma backupu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.