tak tak, powrzucano do kosza moje posty, posty Swietoszki oczywiscie zostaly.
prawde powiedziawszy, slowami moze nieco prostymi, do dupy z takim modem, ktory warnuje jak nie lubi (vel luba, Apple), usuwa posty jak nie lubi, zamyka tematy jak jej sie podoba albo jak jej kolezance sie podoba.
to naprawde przestalo byc zabawne, zwlaszcza, ze wiele bylo takich głosów na ten temat i nadal są ignorowane.
zaznaczam, ze nie interesuje mnie na dany temat opinia Świętoszki i Mokrej, bo juz pokazaly co robia najlepiej - burzą się i jeżdżą po "delikwencie" (yeah, to ja, ktora kamera mnie bierze?), damulki urażone.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wierz mi chetnie kontynuowalabym rozmowe w przygotowaniach,jednakze kolezanka Mokra stwierdzila,ze robimy burdel,wiec daruj sobie po raz kolejny odgrywanie niewiniatka i ofiary. Nikt Cie nie trzyma na forum, mozesz spadac i gdzies indziej prowadzic swoje wirtualne zycie. Damulka urazona-buhahahahahahahahahahahahahahhaa-na kogo- Ciebie?buhahahahhahaha Pochlebiasz sobie.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
swiete krowy, kolko wzajemnej adoracji, a bron boze skrytykuj dostaniesz warna, jednak obie jezdza po tobie jak po kobyle
czesto wladza przewraca pod kopula (nowe kaczynskie) ale co zrobisz.
Wysłany: 2007-03-26, 18:28
NIe wyrzucam postow ktore mis ie nie podobaja, tylko ofopy. tlumaczyc si enie mam z czego bo nic zlego nei robie. Ale oczywiscie mod to ten zly. Wybacz ze kasuje twoje piekne oftopy, bo ostatnio przewazaja u ciebie. Zamiast wypominac bzdury innym popatrz na siebie. Zamiast zabierac udzial w dyskusji czepiasz sie, wtracasz tam gdzie powinienes milczec a na koniec kryjesz swoje kompleksy za wina innych.
To tylko forum, naprawde.
[ Dodano: 2007-03-26, 19:30 ]
och wybaczcie, nie mozna miec bron boze blizszych znajomych. W takim razie wypraszam sobie objezdzanie mnie przez "kolko wzajemnej adoracji" jakim jest luba i Mordred.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2007-03-26, 18:35
Mareczek, nie rozsmieszaj mnie
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2007-03-26, 18:42
Mokra, problem polega na tym, że często w rozmowach wytwarzają się te oftopy, a tymczasem jest to dyskusja na inny temat, nie zdarza Ci się w życiu że z jednego tematu schodzisz na drugi ? pewnie nie, boś najlepsza i jesteś doskonała. może zamiast usuwać te 'oftopy' tam gdzie powstała dyskusja przenieść do innego tematu po prostu.
pamiętam jak raz w jednym temacie wywiązała się inna rozmowa z Rugetem i problemów nie robił - przeniósł do innego tematu, natomiast Ty - kiedy bodajże rozmawiałam z Thar- < nie jestem pewna> uczepiłaś się tych wypowiedzi, wywaliłaś i jeszcze ostrzeżenie na gg, a tymczasem to nie były zdania typu "oh ah, jesteś głupia i tępa" ale wypowiedzi na dany temat, zamiast robić głupie uwagi, skoro już jesteś modem to zachowuj się normalnie a nie jak dziecko, które dorwało się do władzy, i które chce pokazać jakie to ono nie jest pomocne, a jak pojawią się słowa krytyki, to odwracasz kota ogonem, i innych się czepiasz. niestety nie jest prawdą, że "najlepszą obroną jest atak"
Świętoszka napisał/a:
Nikt Cie nie trzyma na forum, mozesz spadac i gdzies indziej prowadzic swoje wirtualne zycie
ale to jest FORUM DYSKUSYJNE, dla wszystkich, więc może wypadałoby trzymać jakąś kulturę, i rozmawiać na poziomie a nie "nie podoba się to wypad"... to jest psychiczne znęcanie się, wg. prawa to przemoc
Mokra napisał/a:
Zamiast zabierac udzial w dyskusji czepiasz sie, wtracasz tam gdzie powinienes milczec a na koniec kryjesz swoje kompleksy za wina innych.
prznajmniej ma coś do powiedzenia, w porównaniu do Ciebie, gdzie większość Twoich wypowiedzi sprowadza się do "żal..." "pomidor" " rotfl" itp
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
i z najwieksza przyjemnoscia bede sie przygladal i czytal twoje posty
toz to takie glebokie
moze zmienic nazwe forum
na
Mokra- the almighty, one and only
*faris
Wysłany: 2007-03-26, 18:59
Mokra napisał/a:
Mi to wisi co mowicie
Tak ? To jesteś niepotrzebna na tym forum. Bo skoro Ci wiszą zdania innych, to co ktoś ma do powiedzenia, to nie wypowiadaj się Ty. Bo kiego grzyba to robisz ?
Mokra napisał/a:
Dla mnie to zalosne.
Żałosne to są pomidory.
Mokra napisał/a:
czyli Ty swoim "witaj/czesc/hej" tez nic nie robisz.
Masz rację. Ponad 800 <oh, pewnie 100 postów moich było ot... jaka szkoda> postów napisałam w temacie powitania. Aha, tam się posty nie liczą. Wobec tego napisałam to w każdym innym temacie. Zastanawia mnie czemu jeszcze ich nie usunęłaś, skoro to ot.
Mokra napisał/a:
czyli >_< tez odpada?
Nie dostrzegasz różnicy pomiędzy "żal" a ">_<" ?
Ostatnio zmieniony przez faris 2007-03-26, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-03-26, 19:05
Świętoszka napisał/a:
Kocham Was.
Z palcy mi to zdjęłaś kochana.
Cytat:
Nie dostrzegasz różnicy pomiędzy "żal" a ">_<" ?
Moim zdaniem ">_<" to jest emotkowe odzwierciedlenie "żalu"..
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
nie zaczynajmy o kompleksach, bo musielibysmy wsiasc tez na twoje, a to by sie szybko nie skonczylo.
czemu, ah czemu wasz najczestszy argument to wjazd na mnie, moje zycie, kompleksy i przewrazliwienie? nie potrafisz dostrzec np. tego, ze twoje posty są prawie wszystkie o tym samym? wyrzucasz wszystkim, ze są jednakowi, a sama operujesz frazesami.
z forum odejde jak bede chcial, a nie jak twoj pijany belkot tak zdecyduje.
moze i moje posty nie przedstawiają zadnej wartosci, ale to nie ja udaje moda. i nie nazywaj mnie wlazidupem, bo to nie ja wlazilem w tylek Prymasowi, zeby mi osobna grupe zrobil.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
i nie nazywaj mnie wlazidupem, bo to nie ja wlazilem w tylek Prymasowi
Ejejej, wara od mojej dupy - nikogo w niej nie gościłem.
Znowuż mam ubaw jak czytam te Wasze wszystkie żale. Doprawdy... są ciekawsze rzeczy do roboty. No, chyba że została tutaj urażona czyjaś godność, bo w końcu mścić się trzeba, co nie? Proszę bardzo, gryźcie się dalej choćby do usranej śmierci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.