Mam putanie do Administratora albo do któregoś z modów: Udzielałem sie jakiś czas temu na pewnym forum (nazwy nie podam) i dostałem bana. Pytam sie za co? No i dostałem odpowiedz, trzymajcie sie krzeseł, uwaga: ZA ODŚWIERZANIE TEMATU!!!
I tu mam pytanie: Czy na tym forum też można dostać bana albo warna za takie coś???
A odświerzałem bo dyskusja była zawzięta i czekałem na posta-odpowiedź. Oczywiście bana nie zdjeli:(
O ile mnie pamięć nie myli, to tutaj nikt za coś takiego ostrzeżenia ani bana nigdy nie dostał. Ale jak już odświeżasz starszy temat, to najlepiej, jakbyś miała do dodania coś od siebie, a nie post typu "Zgadzam się z przedmówcą".
Wysłany: 2008-05-26, 16:11
Po raz kolejny widze totalny idiotyzm ze strony modow z innych for, ja na jednym dostalam warna za "duza ilosc emotek w jednym poscie"
Chyba domyslam sie o jakim forum mowisz
Heh już wyjaśnili mi za co tego bana dostałem... O Boże... Chodziło im o to ze gdy naciskam klawisz F5 (Odświerz) to im serwer przeciążam... heh mogli upomnieć... Co za ludzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.