Jo. W rozmowie jak wypromować dany serwis nie można nie podać poza tym widzę że na tym forum można pisać nazwę strony tylko bez linka i www?
Po dwa! Grzecznie dołączyłem się do tematu i zadałem pytanie "czy mogę". Nie chciałem zaśmiecać.
Po 3! Grzeczność = poinformować o usuniętym poście lub poprawić bo ktoś się produkuje a wy - delete.
Po sześć sześć sześć! Spam to niechciana, masowa reklama. Świetnych macie modów
Ciekawe po ile macie lat bo pewno słowa sex i kurde też są zakazane.
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2265 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-06-17, 19:23
Zabawa, dokładnie tak. słowa seks i kurde sa zakazane.
a skoro nie masz się już czego czepiać, to może czas najwyższy skończyć ten pokaz publicznego upokażania się?
Po 3! Grzeczność = poinformować o usuniętym poście lub poprawić bo ktoś się produkuje a wy - delete.
A więc tak, zapewne dostałeś email z informacją o usunięciu postu. Jeżeli nie dostałeś to znaczy że został zablokowany przez filtr antyspamowy.
Zabawa napisał/a:
o. W rozmowie jak wypromować dany serwis nie można nie podać poza tym widzę że na tym forum można pisać nazwę strony tylko bez linka i www?
Zrozum jedno, nie uznajemy spamu, na forum dziennie zjawia się kilka osób które ledwo co się zareejstrowały i dodają jakieś linki co może świadczyć o tym że to są ich strony i ma być to forma reklamy.
Zabawa napisał/a:
Po sześć sześć sześć! Spam to niechciana, masowa reklama. Świetnych macie modów
dokładnie spam to niechciana reklama, i my nie chcemy aby ludzie wchodzili na forum tylko po to aby coś zareklamować.
Zabawa napisał/a:
Ciekawe po ile macie lat bo pewno słowa sex i kurde też są zakazane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.