Wysłany: 2007-02-10, 23:57
NIe, nie rozumeim Twojego problemu. jakos zawsze podczes dyskusji sa offtopy, bardzo czesto to Ty byles tytluowym bohaterem z pelerynka i jakos w tedy nei bylo problemu. Ale kiedy to sie innym zdarzy, zwlaszcza ze nie moge usowac postow adminow, wiec nei mam jak usunac offtopow, ktore nie sa takwielkimi jaknie raz Ty potrafisz strzelic to w tedy wypomnisz, ot co.
Wysłany: 2007-02-11, 01:07
Mordred, chodzi ci o ta nekrofilie?
nie wiem czy to AZ TAKI offtop wisza gorsze i nie usuwam bo ciekawie sie rozwijaja i hmmm
ja sie nie myle
gdyż jestem boska
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
jesli martwe dzieci nie maja nic wspolnego z nekrofilia......
cytat z wikipedii:
Cytat:
Nekrofilia, nekromania jest to dewiacja seksualna polegająca na zaspokajaniu popędu płciowego przez spółkowanie z umarłymi.
dlatego tez wydaje mi sie, ze to:
Mokra napisał/a:
Lubie widok krwi i martwych dzieci. Mam jakas nieodparta ochote zrobic im krzywde. Ale nie jestem zboczona na tym punkcie.
i cała dyskusja na temat czegos, co od razu stwierdzone jest nie jako zboczenie, a zamilowanie + to, ze Ty tlumaczysz Mokrej jak nie powinna pisac, bo moze to obrazac czyjes uczucia i dlatego, ze nie zna jeszcze tematu doglebnie ("zobaczymy jak bedziesz miala swoje", czy cos w tym stylu), jest nie na temat.
no ale dobra, oczywiscie nie mam racji. tak tylko, ekhm.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2007-02-17, 21:44
Wnoszę o usunięcie tematu "Le Parkour" ze sportu poniewaz sciąga on 'internetowych hools' i innych dekli i dzieci neostrady którzy tylko po to sie rejestruja by się napiąc. Dziękuje za uwage
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
nie zgadzam sie z Cudakiem, porzadnie argumentuja swoje zdanie, w przeciwienstwie do strony przeciwnej, nie sa chamscy, ani wulgarni, jak to np. bylo w "Dawcach", gdzie nie usunieto ani jednego posta.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2007-02-19, 21:36
To chociaż przeniscie go do Ogólnych, bo z tego co słyszałem Parkour sportem nie jest. A przy okazji chciałbym donieść zdublowanie tematu xD http://znajomi.biz/topics...t3588.htm#68301
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Mała sugestia: w albumie, są wyświetlone bazowo cztery fotki, reszta jest w bazie albumu, moze by tak zwiększyc ich bazową il. do 6 czy max 8, bo widzię że dość duzo osób wysyła swoje fotki, tak więc te nieco starsze są spychane szybko w otchłań bazy danych i już nie są wtedy zbytnio kometowane (a te fotki są cool) bo nie ma ich na głównej stronie, którą każdy widzi od razu. Hy?
Ostatnio zmieniony przez ViniCator 2007-02-24, 01:56, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.