Mam ważną uwagę, chodzi o uzytkownika pod nickiem Earth, pomijam to, że jego pseudo-śmieszne i szczeniackie posty, panoszą się wszędzie, zwisa mi to, jak moderatorzy lubią idiotów na forum to ich sprawa. Chodzi o to, żeby przynajmniej dostawał (przynajmniej!) jakieś ostrzeżenia, za każdą głupią odpowiedz w tematach związanych z polityką, bo takiej durnoty nie mogę znieść, owszem post może być ostry, ironiczny, podszyty satyrą, ale to co on pisze jest żałosne, ja stosuje się jeszcze do regulaminu tego forum i wprawdzie jestem tu od tygodnia, a już mam ochotę kogoś powyklinać, a że jakiś palant ma kryzys wieku młodzeinczego, i w dzieciństwie bawił się ostrą amunicją, to gówno mnie obchodzi, i nie będe już tego traktował żartobliwie.
Więc mam nadzieje, że się odwali od tego tematu i jak dorośnie to może będzie można z nim podyskutować, bo jak dalej będzie miał przyzwolenie na kretyństwo, to nie mam ochoty tu już dłużej się wypowiadać.
Wysłany: 2007-02-25, 15:32
ViniCator napisał/a:
zwisa mi to, jak moderatorzy lubią idiotów na forum to ich sprawa
NIe iwesz to nie mow.
ViniCator napisał/a:
hodzi o to, żeby przynajmniej dostawał (przynajmniej!) jakieś ostrzeżenia,
dostal
Nie pozwolono mi dac ostrzezenia za idiotyzm. MOzna kasowac jego posty, ale jezeli to jest ewidentny off i kretynizm. Jednak czesto jest to jegowlasne zdanie, na jego poziomie wiec co zrobic?
No tak, to bardzo mocny argument. Oboje przeholowaliscie, poza tym bylas modem uczestniczacym w wymianie zdan, a (na innych forach tak jest) takowy nie powinien stawiac uczestnikom warnów, bo jest nieobiektywny.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
No tak, to bardzo mocny argument. Oboje przeholowaliscie, poza tym bylas modem uczestniczacym w wymianie zdan, a (na innych forach tak jest) takowy nie powinien stawiac uczestnikom warnów, bo jest nieobiektywny.
a czego sie spodzoewales ze mod da sobie sam(a) warna..?
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-03-12, 16:40, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
And I have no privacy
And I have no privacy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.