ej, chodzi pewnie o komende 'znajdź wszystkie posty Gość'
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
ej, chodzi pewnie o komende 'znajdź wszystkie posty miss irony'
Ekzakli.
Prymas napisał/a:
A dlaczego w ogóle używasz tej opcji, miss irony?;p
Bo lubię Najcześciej uzywam jej wobec siebie tak szczerze mówiąc. Sprawdzam czy ktoś, gdzieś się do mnie przyzepił, czy gdzieś nie mam podyskutowac czy coś ;p A poza tym jak kogoś lubie to go sobie śledze i sie tego nie wstydze.
Prymas napisał/a:
Śledzisz kogoś?
Parę osób.
Prymas napisał/a:
Przyznaj się, że mnie.
Niestety, obiecałam mamusi, że koniec z kłamstwami ;p
[ Dodano: 2007-05-08, 18:11 ]
My tu gadu gadu, ale może ktoś mi w końcu odpowie na pytanie?
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.