Bo moderatorzy i administratorzy powinni mieć taki swój osobny dział "Władza" ,jak to było na przyjacielu i nie powinni mieć dostepu do VIP'ów i odwrotnie. : )
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
na przyjacielu moderatorzy mieli dostep do działu vip
Wiem ,ale ogólnie jeżeli chodzi o porównanie do przyajciela to chodziło mi ,ze stniały dwa działy (VIP i Władza) ,a tego drugiego tutaj nie zauważyłem /przegapiłem/.
Michał napisał/a:
No ale ok zaraz zmienie zezwolenia
Jaki dzisiaj Michał ugodowy.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Bo moderatorzy i administratorzy powinni mieć taki swój osobny dział "Władza" ,jak to było na przyjacielu i nie powinni mieć dostepu do VIP'ów i odwrotnie. : )
No wlasnie, z jakiej parady oni maja miec do nas dostep a my do ich dzialu nie
Michał napisał/a:
No ale ok zaraz zmienie zezwolenia
dipe napisał/a:
Jaki dzisiaj Michał ugodowy.
No wlasnie, dziekuje Pewnie sie zastanawiacie po co mi to bylo Napisze tylko tyle ze do swoich niecnych celow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.