Dziwie się, że taki dział jeszcze nie powstał i postuluje o utworzenie.
Można by tam się wymieniac ciekawymi stronami o modzie, adresami lumpeksów itp. itd.
Ja jako wielka fanka mody, człowiek, który traktuje projektowanie ciuchow jako sztukę, cierpie z powodu braku takowego działu.
A więc, czekam na poparcie i działanie adminów.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Ogólnie rzecz biorąc może byc taki dział nie głupie to.
Moda na lato
Moda na zime
Ubrania na imprezy <żart>
Jak sie ubrac żeby nie prowokować, albo żeby sprowokować <takie problemy sa xD>
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
*faris
Wysłany: 2007-03-07, 18:11
Ja popieram.
To, że jest dział kobiety, nie znaczy żeby tam wszystko wewalać...
Moda to wszystko - ubrania, buty, kolczyki, różne inne dodatki... Co jest modne, co się komu podoba a co nie. Czasem jakaś mała rada w doborze odpowiednich strojów...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Dobra niech strace ;P Dla mnie moda kojarzy się głownie z babami no ale ok
A ja proponuję, żeby to był taki testowy dział - zostawi się go, jeśli się sprawdzi i będą tam w miarę często powstawać nowe tematy. W takim razie niech lepiej miss irony weźmie się do roboty, bo dział jest w końcu pod jej patronatem. ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.