Wysłany: 2008-04-10, 21:24
luba napisał/a:
Mnie to przeszkadza. I innym modom przeszkadzać powinno. Funkcja zobowiązuje..
a gowno prawda, wezmy np naszego admina, to nawet mozna powiedziec szef adminow on nawet nie wie kim sa jego moderatorzy, nie wie kim sa ludzie z ranga znajomych
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
Ostatnio zmieniony przez Mokra 2008-04-10, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-04-16, 20:29
Michale, Blu za zasługi proponuję umieścić w grupie Znajomi, albo Vip. Myślę, że zostanie tym samym nagrodzona wyróżnieniem, za wkład jaki wniosła 2 lata temu, a na jej miejsce wrzucenie 3 osób, które są odpowiedzialne i AKTYWNE. Uważam, że pomod moderatorom się przyda, niestety wszystkim nam lat przybywa, a tym samam zwiększa się ilość obowiązków i priorytetów, którym należy poświęcić znaczną część uwagi. W takiej sytuacji troje aktywnych moderatorów nie jest w stanie ogarnąć bałaganu, jaki użytkownicy potrafią stworzyć przez 24h, bo bywa to czasochłonne. Dodatkowo, chciałabym zauwazyć, że odpycha mnie osobiście często myśl, że znowu wchodząc tutaj, będę miała na głowie tysiąc postów do przeglądnięcia, bo gdzieś przypadkiem może czaić się offtop, albo spam.
Tym sposobem nikt nie ucierpi, a jednocześnie nasze cudne forum będzie sprawniej oczyszczane z wszelkich 'nieczystości'.
Dodałabym jeszcze, że kwestia sprawnego działania forum, o co przede wszystmi dba Michał jest dla nas niezwykle ważna i nie zapominajmy o tym. Nie chciałabym Wam przypominać apeli dotyczących błędu 500 itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.