Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-05-12, 11:58 naprzemienne pismo
pytanie głównie kierowane do naszego pana kierownika czyt. Michała.
generalnie chodzi mi o małą zmianę w regulaminie uniemożliwiającą pisanie naprzemienne tj.
Cytat:
HmMm;)
WiEc WiTaM wszYsTkiCh SErDEcZniE:)
jESTeM noWA Co JesT oCZyWiStE Ze PIszE aKuRAt Tu:)
nOM a cO jA MOgE pOwIedZiEC o SoBiE??:))
ChyBA TYlE ZE StrAszniE DuZo DuZO dUzO gaDAm:P
Nom A zEby SiE o MNIe CzeGoS DoWiEdzIeC tO tRzEbA ChyBa NapIsAc:)
zauwazyłam, że irytuje to także innych uzytkowników forum, więc myślę, że warto byłoby się nad tym chociaż zastanowić.
to nie na tym forum.... a powinni cos takiego wprowadzić
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1193 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-12, 12:07
Magda napisał/a:
przestudiowałam regulamin i niestety nic na ten temat nie ma.
to jak nie wiem jak Ty studiujesz ;]
Cytat:
15. Nie formatuj niepotrzebnie czcionki( nie pisz pogrubioną czcionką, nie używaj rozmiaru "duży" i "ogromny", nie koloruj. Nie pisz postu WIELKIMI literami.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1193 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-12, 12:15
spoko, nie bawmy się w nasz kochany sejm ktory na jedną rzecz ma 10000 ustaw a i tak nic nie wiadomo ^^ jak ktoś ma pisac normalnie jak normalny człowiek to będzie a jak ktoś jest szaloną trzynastką to i tak nie przeczyta regulaminu i będzie pisać po swojemu, wtedy najlepiej edytowac żeby nie straszył i dac ostrzeżenie jak używa tego w nadmiernych ilościach ;>
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wysłany: 2007-05-12, 12:20
Magda napisał/a:
nie moge takiej osobie nawet warna dac, bo za co?
Za niską wartość intelektuanlą postu. Zawsze się cos wymyśli ;] Prawo jest po to, by intrerpretowac je po swojemu xD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-05-12, 12:48
dzięki Michał ;-)
swoją drogą nieaktualny stał się w regulaminie:
VI. UŻYTKOWNIK
1. Użytkownik który napiszę powyżej 500 postów ma prawo do zmiany koloru nicku. Zabrania się używania kolorów: czerwony, pomarańczowy, zielony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.