Wys³any: 2006-04-27, 18:21 K³opoty z logowaniem Skype: Budapesti Közlekedési Részvénytársaság
Mam problem z logowaniem.Muszê siê logowaæ do dwóch razy bo za pierwszym mi sie nie chce zalogowaæ, a jak dajê "zaloguj mnie automatycznie przy ka¿dej wizycie" to i tak musze siê logowaæ nastêpnym razem... zróbcie co¶ z tym :?
_________________ M¡DREMU WYSTARCZY JEDNO S£OWO - G£UPIEMU NAWET REFERATU MA£O Koreañczyków jest dwóchale nie s± braæmimimo ¿e obaj jedz± gruszki Nie zawsze trzeba ws³uchiwaæ siê w g³os europejskich stolic, tañczyæ pod muzykê z Berlina - Vytautas Landsbergis
Tak to jest, jak siê u¿ywa takiej dziadoskiej, tandetnej, kiczowatej, lipnej, ch³amskiej, fatalnej, wynaturzonej, bezsensownej, absurdalnej, kiepskiej, nonsensownej, g³upiej, bzdetnej, anormalnej, niedorzecznej przegl±darki internetowej, jak± jest Internet Exploler. Czas na zmianê, czas na Firefoxa lub Operê (mia³o zabrzmieæ jak has³o reklamowe sieci Orange).
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.