Forum Dyskusyjne :: Forum monologow

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Administracja » Pytania/Problemy/Skargi » Forum monologow

Przesunięty przez: deela
2007-05-10, 11:56
Forum monologow
Autor Wiadomość

Sheed 

Wysłany: 2007-05-10, 10:48   Forum monologow

Wchodzac tu liczylem ze z kims porozmawiam ale sie chyba mylilem to forum monologow i wypowiedzi jednostronnych. Nikt nie czyta wszyscy pisza. A moderatorzy wioda prym w tej beznadziejnosci, kasuja posty nadajace sens rozmowie.

Temat ulubiony owoc np wypisywanie owocow pozal ze wzialem w tym udzial. Albo jak wyobrazasz sobie urzytkownika 2 razy moj post zostal skasowany ktory byl odpowiedzia osobie wczesniejszej. Jak widac trzeba tu wypisywac nie dyskutowac taka jest tragiczna prawda tego forum. Jestem tu krotko ale juz widze co sie dzieje.

Jesli jestescie naprawde takimi bufonami zapatrzonymi w siebie to skasujcie i ten temat i nie dajcie sie ludziom wypowiedziec. Pokazecie wtedy swoja klase :dobani:

#deela 

Wysłany: 2007-05-10, 11:52   

to sie raczej do dzialu skarg nadaje, wiec przenosze
i wypraszam sobie nie czytanie wczesniejszych wypowiedzi
uprasza sie o nieogólnianie <jakie mi slowo wyszlo>

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-05-10, 12:02   

Tak jak w zyciu, na rozne osoby trafisz, niektorym nie wytlumaczysz ze jes inaczej bo sa gleboko przekonani ze tylko oni maja racje, inni daja offtopa od ktorego robi sie dyskusja, a rozdzielane tematy trafiaja do offtopika wiec tam dyskusja moze leciec dalej;
Sheed napisał/a:
urzytkownika 2 razy moj post zostal skasowany ktory byl odpowiedzia osobie wczesniejsze

?
Z dzialu "forumowe kregi" wlasciwie nie kasuje sie postow, ja przynajmniej tego nei robie;
Sheed napisał/a:
ak widac trzeba tu wypisywac nie dyskutowac taka jest tragiczna prawda tego forum.

Jest duzo tematow w ktorych wiekszosc uzytkonikow brala udzial i ciagle wypisywanie tego samego nie jest sensowne.

Czyli co? Odchodzisz? Znowu banalne i zalosne publiczne pozegnanie...

zal..

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-05-10, 12:03   

eeeeeeee....
wiesz... ośmiele się jednak nie zgodzic... w wielu tematach prowadzone są dyskusje z uwzględnieniem zdania drugiej strony...
w innych nie, ale nic na to nie możemy poradzić.... Bo czyja to wina, że na tym forum sa uzytkownicy, którzy zainteresowani są tylko własną opinia i chcą ja narzucić innym?
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2007-05-10, 12:17   

Sheed napisał/a:
Wchodzac tu liczylem ze z kims porozmawiam ale sie chyba mylilem to forum monologow i wypowiedzi jednostronnych. Nikt nie czyta wszyscy pisza. A moderatorzy wioda prym w tej beznadziejnosci, kasuja posty nadajace sens rozmowie.

Temat ulubiony owoc np wypisywanie owocow pozal ze wzialem w tym udzial. Albo jak wyobrazasz sobie urzytkownika 2 razy moj post zostal skasowany ktory byl odpowiedzia osobie wczesniejszej. Jak widac trzeba tu wypisywac nie dyskutowac taka jest tragiczna prawda tego forum. Jestem tu krotko ale juz widze co sie dzieje.

Jesli jestescie naprawde takimi bufonami zapatrzonymi w siebie to skasujcie i ten temat i nie dajcie sie ludziom wypowiedziec. Pokazecie wtedy swoja klase

spieprzaj Dziadu :rotfl:

załóż swoje forum i się wypowiadaj ;]

#deela 

Wysłany: 2007-05-10, 12:20   

simarik napisał/a:
spieprzaj Dziadu

mowi sie
"odejdz ode mnie starszy mezczyzno"

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2007-05-10, 12:23   

Sheed, starszy mężczyzno, prosze Cię, odejdz, nie lękaj mojej duszy bo się jeszcze zgubi w Twych ulotnych myślach, odejdz, prosze.

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-05-10, 12:40   

jestes na forum 2 dni i juz wszystkich oceniasz, no no, niezly jestes. lepszy nawet od tych, co pierwszego dnia pchaja sie do "na ile % oceniasz poprzednika".

[ Dodano: 2007-05-10, 13:42 ]
deela napisał/a:
simarik napisał/a:
spieprzaj Dziadu

mowi sie
"odejdz ode mnie starszy mezczyzno"

simarik powiedziała po prezydencku.

*Apple 

Wysłany: 2007-05-10, 14:52   

Sheed, ze mną możesz porozmawiać :) Zapodaj tylko inteligentny temat :)

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-05-11, 07:23   

wzruszające.
nie podoba się? to dowidzenia.

nie ma to jak wrzucić wszystkich do jednego gara.

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-05-11, 08:26   

Apple napisał/a:
Sheed, ze mną możesz porozmawiać :) Zapodaj tylko inteligentny temat :)
:rotfl: no i znalazła się partnerka
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

ankat
[Usunięty]

Wysłany: 2007-05-11, 10:49   

Sheed zgodze się z Tobą ale tylko dlatego że na tym forum przeważ wiek 14- 15 letni 17 letni i panuje zbyt duza różnica wieku.Zdażają się też osoby starsze ale jest ich mniej. Z tego co wnioskuje to masz 24 lata jakby nie patrzeć to jest 10 lat różnicy maximum.Młodsi użytkownicy mają inne poglądy niż my. Dlatego nic tu po nas!

goszka 
*oczy wariata*

Wysłany: 2007-05-11, 11:01   

ankat, o forum widzę, że masz większą ode mnie - gratuluję. tym bardziej, że wszystkiego dowiedziałaś się z tematów typu: jaki masz kolor oczu, jaki jest Twój ulubiony kolor, jak śpisz itede itepe.

to nie jest forum monologów, może po prostu Twoje posty są nie zbyt interesujące przez co, nikt nie zwraca zbytnio na nie uwagi. proste.

[ Dodano: 2007-05-11, 12:01 ]
tak poza tym to ja nawet nie wiem kim Ty jesteś.

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2007-05-11, 11:05   

Ankat nie dobijaj mnie...znowu.
Who's playing tricks on me?"

Odpowiedz do tematu