Wysłany: 2005-10-31, 00:18 Co to jest HP, MP, Exp ? Skype: michal1986lublin
Wyjaśnienie HP: obrazuje aktywność użytkownika, poprzez odpowiadanie na inne posty
MP: obrazuje szybkość użytkownika w odpowiedziach na inne posty. Za każdy własny post płaci się punktami MP , ale z czasem następuje ich regeneracja
Exp: pokazuje w procentach ile pozostało postów do uzyskania przez użytkownika następnego poziomu
Chociaz sie tu moge wygadac bo nikt nie chce mnie w domu sluchac
Zydu napisał/a:
zwieksza ci sie hp
Michał napisał/a:
HP: obrazuje aktywność użytkownika, poprzez odpowiadanie na inne posty
A jezeli ja mam tego ponad 1500 to dobrze czy zle ?? A skad takie pytanie ?? No bo pomyslalem sobie ze skoro mam tego tak duzo to moze cos sie z tym wiaze
Michał napisał/a:
MP: obrazuje szybkość użytkownika w odpowiedziach na inne posty. Za każdy własny post płaci się punktami MP , ale z czasem następuje ich regeneracja
A to to jest jakas lipa bo stoi mi caly czas na wartosci 0%
Nie trzeba Koszty go wysylania do mnie przerosly by jego wartosc
liczą się intencje a nie koszty
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.