W tej chwili, gdy wchodzę w "zobacz posty nieprzeczytane", na górze wyświetla się komunikat "Ostrzeżenie moda Spider Friendly: usuń plik sf_install.php". Poza tym, wyświetlają się tam cały czas te same dwa posty (jako nieprzeczytane), które tak naprawdę już przeczytałem (w tematach "IDZIE WIOSNA" i "Avon - dla kobiet sukcesu!!!"). To tyle...
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2006-03-21, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
W tej chwili, gdy wchodzę w "zobacz posty nieprzeczytane", na górze wyświetla się komunikat "Ostrzeżenie moda Spider Friendly: usuń plik sf_install.php".
Nie ma takij mozliwosci bo tego pliku juz nie ma od dawna ;] Dzisiaj robiłem aktualizacje i był tylko około 5 min na serwerzxe i mi już sie nie pojawia zaden komunikat.
Prymas napisał/a:
Poza tym, wyświetlają się tam cały czas te same dwa posty (jako nieprzeczytane), które tak naprawdę już przeczytałem (w tematach "IDZIE WIOSNA" i "Avon - dla kobiet sukcesu!!!"). To tyle...
Spróbuj odznaczyć wszystkei posty jako przeczytanie (na stronie głownej masz taka opcje). Mozliwe ze temast ma wiecej niz 1 strone i wtedy mogłes miec nie przeczytane posty np na 1 stronie.
Nie ma takij mozliwosci bo tego pliku juz nie ma od dawna ;] Dzisiaj robiłem aktualizacje i był tylko około 5 min na serwerzxe i mi już sie nie pojawia zaden komunikat.
Jak na złość w tej chwili już zniknęło. Ale nie miałem urojeń i wiem, co widziałem.
Michał napisał/a:
Mozliwe ze temast ma wiecej niz 1 strone i wtedy mogłes miec nie przeczytane posty np na 1 stronie.
Takim lamerem to ja nie jestem - wypraszam sobie. ;]
[ Dodano: 2006-04-12, 22:03 ]
Kod:
Stopka forum została zmodyfikowana, forum nie będzie działać prawidłowo!
Ustaw prawidłowo stopkę w pliku overall_footer.tpl, musi być ona widoczna w przegladarce, nie może zawierać "sztuczek" maskujacych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.