Forum Dyskusyjne :: Błędy forum

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: szkolenia szkolenia

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Administracja » Pytania/Problemy/Skargi » Błędy forum

Błędy forum
Autor Wiadomość

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-03-21, 19:54   Błędy forum

Temat na wszelkie błędy występujące na forum.

W tej chwili, gdy wchodzę w "zobacz posty nieprzeczytane", na górze wyświetla się komunikat "Ostrzeżenie moda Spider Friendly: usuń plik sf_install.php". Poza tym, wyświetlają się tam cały czas te same dwa posty (jako nieprzeczytane), które tak naprawdę już przeczytałem (w tematach "IDZIE WIOSNA" i "Avon - dla kobiet sukcesu!!!"). To tyle...
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2006-03-21, 19:55, w całości zmieniany 1 raz  

@Michał 

Wysłany: 2006-03-21, 21:18   

Prymas napisał/a:
W tej chwili, gdy wchodzę w "zobacz posty nieprzeczytane", na górze wyświetla się komunikat "Ostrzeżenie moda Spider Friendly: usuń plik sf_install.php".

Nie ma takij mozliwosci bo tego pliku juz nie ma od dawna ;] Dzisiaj robiłem aktualizacje i był tylko około 5 min na serwerzxe i mi już sie nie pojawia zaden komunikat.

Prymas napisał/a:
Poza tym, wyświetlają się tam cały czas te same dwa posty (jako nieprzeczytane), które tak naprawdę już przeczytałem (w tematach "IDZIE WIOSNA" i "Avon - dla kobiet sukcesu!!!"). To tyle...

Spróbuj odznaczyć wszystkei posty jako przeczytanie (na stronie głownej masz taka opcje). Mozliwe ze temast ma wiecej niz 1 strone i wtedy mogłes miec nie przeczytane posty np na 1 stronie.

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-03-21, 21:40   

Michał napisał/a:
Nie ma takij mozliwosci bo tego pliku juz nie ma od dawna ;] Dzisiaj robiłem aktualizacje i był tylko około 5 min na serwerzxe i mi już sie nie pojawia zaden komunikat.

Jak na złość w tej chwili już zniknęło. Ale nie miałem urojeń i wiem, co widziałem.

Michał napisał/a:
Mozliwe ze temast ma wiecej niz 1 strone i wtedy mogłes miec nie przeczytane posty np na 1 stronie.

Takim lamerem to ja nie jestem - wypraszam sobie. ;]

[ Dodano: 2006-04-12, 22:03 ]
Kod:
Stopka forum została zmodyfikowana, forum nie będzie działać prawidłowo!
Ustaw prawidłowo stopkę w pliku overall_footer.tpl, musi być ona widoczna w przegladarce, nie może zawierać "sztuczek" maskujacych.

Wzór: Powered by <a href="http://www.phpbb.com" target="_blank" class="copyright">phpBB</a> modified by <a href="http://www.przemo.org/phpBB2/" class="copyright" target="_blank">Przemo</a> &copy; 2003 phpBB Group

Taki błąd się dzisiaj kilka razy pojawiał...
Miałem zgłaszać wszystko, więc zgłaszam. ;P

Odpowiedz do tematu