Tofman, bo z tego co wiem, to techncznie nie jest wykonalne nałożenie ograniczenia.
podobno mozna:
w miejscu gdzie sie tworzy formularz mozna to wstawic
czyli jek sie ma formulardz do dodawania postów to wstawiamy funkcje ktora za bazy danych liczy ilosc postow danego usera i pozniej to juz jakas funkcja z porownaniem np if - jelsli liczba postow >= 25 to wskakuje formularz pisania else println "ni huhu"
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-03-15, 21:58, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2007-03-15, 21:58
Tofman napisał/a:
formularz pisania else println "ni huhu"
To jakaś nowomowa? -.-
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
kawaek skladni jezyka programowania c+ a cudzyslowiu to juz standard blokerski
[ Dodano: 2007-03-15, 22:01 ]
Prymas napisał/a:
Tofman, a co ma pisanie postów wspólnego z dodawaniem zdjęć? Album działa na innej zasadzie niż działy.
qtfa.. tego niewziolem pod uwage...
no dobra ale kilkajac "dodaj zdjecie" wlancza sie formularz dodawania zdjecia wiec funkjce sprawdzajaca liczbe postow niemozna by wstaic przed otwarciem tego formularza zdjeciowego..?
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-03-15, 22:05, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2007-03-16, 03:39
Mordred, sa kasowane na biezaco
ja mam inne pytanie... co robimy ze skarlet ktra z dzika przyjemnoscia wrzuca swoje foty co dwa dni, nudna sie robi i album zapycha
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1193 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-03-16, 04:55
deela napisał/a:
co robimy ze skarlet ktra z dzika przyjemnoscia wrzuca swoje foty co dwa dni, nudna sie robi i album zapycha
1. zróbmy jej osobny album xD
2. wyrzućmy połowe
3. umowa - za każde zdjęcie 300 postów
4. niech zostaną, jak lubi pokazywać siebie to nie ma jej ograniczać ;-)
Ostatnio zmieniony przez simarik 2007-03-16, 04:55, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-03-16, 13:08
Mareczek, miss irony, nie o to chodzi
chodzi o to ze co wejde na album widze nowa fote panienki ktora ma juz na stronie 25% zdjec, no czy album temu sluzy? a splodzila niecale 50 postow za to kaze sie wszechstronnie podziwiac...... jedna dwie fotki to rozumiem ale ona ma juz cztery w dwa dni wrzucone, niech sobie zlozy na fotka.pl album i niech zbiera ochy i achy od zaslinionych samcow jak tak potrzebuje adoracji......
zreszta dlatego wprowadzilam ograniczenie ze od 25 postow dopiero mozna fote wrzucac bo sie paletali obcy ludzie i wrzucali swoje foty z żebraczym pleaaaaaaaaaaasssssssssssssseeeeeeeeeee ocencie mnie
skarlet robi sie nudna
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
z tego, co gdzies pisala, to ma chlopaka, wiec to raczej nie brak adoracji. zreszta, omg, co z tego? po to jest album, zeby dawala zdjecia, sama sobie tworzy opinie wiec dajcie spokoj ludzie.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.