Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-09-26, 20:00
mi też
jak wchodziłam w ten temat:
bez tytułuj.jpg
Plik ściągnięto 55 raz(y) 35,36 KB
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-09-26, 20:02
też to miałam dzisiaj
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-09-29, 13:54
Rdzawa napisał/a:
Cytat:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request znajomi.biz
znowu cholerstwo się pojawia
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wiek: 19 Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 46 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2007-12-02, 19:43
A co gdy to się pojawia 25 razy dziennie ?
_________________ Jeśli nie rozjadą nas czołgi
Jeśli nie zestrzelą samoloty
Jeśli nie pousychamy z tęsknoty
Jeśli nie choroba dziedziczna
Żadna broń biologiczno - chemiczna
Jeśli żadne bomby, żadne prądy, niezawisłe sądy ...
Wysłany: 2008-03-13, 02:26
Może czas zmienić serwer? :>
_________________ "Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion
paszczak000, hehehe no tak by było najłatwiej ale żaden inny hosting nie przyjmie pod swoje skrzydła tak dużego forum, jedynym rozwiązaniem jest dedyk ale takie rozwiązanie wiąże się z większymi kosztami Dodatkowo forum było już przez ten czas istnienia na 3 dedykach i jakoś zawsze wracałem na zwykłe hostingi.
Zresztą aktualnie chyba sytuacja się poprawiła z uwagi na to że neteasy przenosi się do Luksemburga dzięki czemu odciążają maszyny w DE
Dedyki nie są tak drogie jak się ma znajomości Niebawem modernizuję ten co mam więc...
_________________ "Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
W sumie drogie aż takie nie są tyle że w moim przypadku Dedyk + administrator to koszt najtaniej 300 zł miesięcznie A na obecnym serwerze utrzymanie kosztuje mnie prawie 10 razy mniej
Zobaczymy na razie neteasy zaczęło funkcjonować ok więc te 2-3 miechy jeszcze pewnie zostanę u nich do końca abonamentu za obecny serwer
Może do tego czasu uda mi się choć trochę zapozać z administracją serwera bo prędzej czy później bedzie czekać mnie dedyk z uwagi na 2 fora i cały czas tworzone zaplecze seo
No ale to z czasem zobaczymy Na razie odpukać w nie malowane chyba nie jest aż tak zle.
Wysłany: 2008-03-13, 02:50
Michał napisał/a:
administrator to koszt najtaniej 300 zł miesięcznie
To ja jestem frajer zatem Bo za free adminuję ;] Czas zmienić cennik usług
hehehe ja do dedyków wynajmowałem właściciela neteasy
No ale nauczę się administracji serwerem ;D Takie mam założenie, najpierw obsługa i użytkowanie Debiana z KDE i na nim instalacja pakietow itd a później na druygim starym laptopie zainstaluje serwerek www pod debianem tyle że jakimś starszym bo 4.0 watpie aby chodził na AMD K-2 333MHz 160 MB RAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.