Forum Dyskusyjne :: (ręceprecz odtybetu) :: znaczenie imion - troche inne wydanie
Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej.

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Rozrywka » Humor » znaczenie imion - troche inne wydanie

znaczenie imion - troche inne wydanie
Autor Wiadomość

Eart 
MAG

Wysłany: 2007-03-04, 18:52   

Bartłomiej praktycznie zawsze siorbie. Nie waha się powiedzieć, że sprzedaje antyki nie da się jednak ukryć, że piłuje po nocach buty. Znajomi dają w prezencie jemu zużyte puszki. Nieudacznik filozofuje. Bartłomiej może gromadzić czarne drabiny. Bartłomiej czasem wygłasza odczyty o hibernacji. Ma zapadnięte policzki, brudne ręce i duże uszy. Zazwyczaj dla innych jest jak potępieniec. Na starość standardowo zmienia orientację sksualną. Jego cecha charakterystyczna to wydłubywanie brudu z za paznokci.

BUAHAHAHAHAHAHAH! Serio uśmiałem się zdrowo....

goszka 
*oczy wariata*

Wysłany: 2007-03-04, 21:20   

Znajomi dają w prezencie jej poniszczone lokówki. Dużo czasu spędza w męskiej szatni owijająć się folią bombelkową. Ma bardzo często odpychające stopy. Samemu rementuje domy drewniane. Małgorzata bardzo często jara szlugi. Zawsze wygląda jak kanalia. Już po zakończeniu zimy wyskakują jej szramy na policzkach. Małgorzata - według biblijnych przypowieści jest imieniem oznaczającym pękniętą łyżkę. Małgorzata, jeżeli okoliczności sprzyjają, myśli o różowych słoniach. Jej partnerem staje się bardzo często złodziej.

muszę uważać na partnerów :P

rasheed 

Wysłany: 2007-03-04, 22:14   

nie ma mnie ;(

*miss irony 

Wysłany: 2007-03-05, 14:37   

rasheed, ale przynajmniej masz pomysłowych rodziców :]
A ja cie kocham

#Mokra 
mupa

Wysłany: 2007-03-05, 15:12   

Imponują jej archaiczne stojaki na rowery. Niekiedy wygląda jak świrnięta. Bardzo często kradnie. W długie, zimowe wieczory najchętniej przesiaduje w ogrodzie sąsiada bojąc się ataku ufo. Ma wystające kości policzkowe, brudne paznokcie i niekształtne uszy. Kiedy tylko dojrzeje zawsze zapomina jak się nazywa. Uwielbia nosić poniszczone imadła. Swoje otoczenie raczy złośliwym hichotem . Jej słabość to szukanie dziury w całym. Notorycznie zakłada wełniane czapki wśród ludzi.

:rotfl: jestem kleptomanka...

rasheed 

Wysłany: 2007-03-05, 16:58   

miss irony napisał/a:
rasheed, ale przynajmniej masz pomysłowych rodziców

Dzięki ;*

Dzięki Tobie nie zamknąłem się w sobie :P

*miss irony 

Wysłany: 2007-03-05, 18:05   

Uwielbiam pomagać ludziom xD
A ja cie kocham

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2007-03-05, 19:12   

Aleksandra
imieniny obchodzi:
20 Marzec 18 Maj - co za banialuki toc mam imieniny 26 lutego :rotfl:

"Żeby wzbudzić zinteresowanie rechocze jak żaba wśród znajomych"
:rotfl:
"Jej największa zaleta to wąchanie kleju"
"Ma nos jak kartofel, zazwyczaj brudne włosy i szerokie biodra"
figa z makiem :rotfl: procz nosa

"Nikt nie wie, że napada na supermarkety. Aleksandra niekiedy pisze referaty o niebieskich migdałach. Nieudaczniczka tak ochrzczona to najczęściej złodziejka. Najchętniej przebywa w skupie złomu chociaż może się to skończyć chorobą. Chwilę po zakończeniu roku przęstępnego wyrastają jej guzy na szyi"
"Aleksandra uczy się gromadzić białe chełmy. "rycerzyki the best :rotfl:
Who's playing tricks on me?"

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2007-03-05, 19:25   

Postanowiłem sprawdzić moje drugie imię. xD

Wilhelm każde zdanie kończy, technicznie słabym, śmiechem bez powodu. Frajer zapomina o wszystkim. Wilhelm - jest synonimem oznaczającym górę śmieci. Nikt nie wie, że podpala banki. Od rana przesiaduje na miejskim wysypisku śmieci pisząc pamiętniki. Wilhelm może myć drogie talerze. Jego najlepszą koleżanką jest zazwyczaj psychopatka. Ma czasami odpychające palce u nóg. Ma nogi jak patyki, suche, szare włosy i odstające uszy. Wilhelm, jeżeli to tylko możliwe, pisze referaty o latających spodkach.

flying cloud 
wędrowca do świtu

Wysłany: 2007-03-05, 19:46   

poskładałam sie ze śmiechu - DZIĘKI

Dorota
imieniny obchodzi:
6 Luty 7 Sierpień 5 Wrzesień
Dorota - przekładając na współczesny język polski, oznacza połatane ubranie. Dziewczyna dogryza innym. Zazwyczaj ma poglądy jak idiotka. Chętnie przesiaduje w pijackiej melinie i zaprasza tam innych. Ma brudne nogi, jedną rękę krótszą i wyskubane brwi. Dorota, jeżeli okoliczności sprzyjają, opowiada o hibernacji. Płeć piękna z takim imieniem to bez powodu skrajna feministka. Jej cecha charakterystyczna to wydłubywanie brudu z za paznokci. Dorota kocha fotografować drogie czajniki. Złość wyraża, technicznie słabym, śmiechem jak świnia.
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .

Malenstwo 

Wysłany: 2007-03-09, 17:10   

lenka napisał/a:
znalazlam smieszna stronke ze znaczeniami imion:
http://imiona.wroclaw.pl/

Świetna stronka,trochę pojechane ale naprawde jest sie z czego pośmiać :super:

Anii09 
PaDfOoT :P

Wysłany: 2007-04-29, 15:21   

Próbuje rozbawić towarzystwo żenującym rżeniem i się tego nie wstydzi. Anna - według celtyckiej mitologii zastępuje skrzyżowane królicze łapki. Anna lubi zbierać wyrzucone cedzaki. Jej największa zaleta to smarkanie w rękaw. Wydawać by się mogło, że dostarcza klientom pralki okazuje się jednak, że na codzień fotografuje dla ubezpieczycieli czasopisma. Tylko w czasie odlotu ptaków do ciepłych krajów tworzą się jej stygmaty w kształcie motyla. Anna zazwyczaj kręci. Anna, jeżeli się da, pisze książki o błahostkach. Jej kochankiem staje się zwyczajowo szpieg. Uczy się polerować poniszczone imadła.

kaSiulka89 

Wysłany: 2007-04-29, 15:24   

dużo jest tych stronek z ładnymi i hm.. jak to powiedzieć . *niegrzecznymi* znaczeniami imionek ;)

w soomie fajna rzecz.. można sie troszke posmiac ;) ;);)

Pozdrawiam:*

1326.jpg
Plik ściągnięto 723 raz(y) 12,49 KB

#luba 
kurewka

Wysłany: 2007-04-29, 15:56   

Anna
imieniny obchodzi:

* 26 Lipiec

Próbuje rozbawić towarzystwo żenującym rżeniem i się tego nie wstydzi. Anna - według celtyckiej mitologii zastępuje skrzyżowane królicze łapki. Anna lubi zbierać wyrzucone cedzaki. Jej największa zaleta to smarkanie w rękaw. Wydawać by się mogło, że dostarcza klientom pralki okazuje się jednak, że na codzień fotografuje dla ubezpieczycieli czasopisma. Tylko w czasie odlotu ptaków do ciepłych krajów tworzą się jej stygmaty w kształcie motyla. Anna zazwyczaj kręci. Anna, jeżeli się da, pisze książki o błahostkach. Jej kochankiem staje się zwyczajowo szpieg. Uczy się polerować poniszczone imadła.

Scofield 

Wysłany: 2007-04-29, 16:06   

Mateusz

Mądry, elegancki, przystojny PEDAŁ ;)

*Apple 

Wysłany: 2007-04-29, 16:21   

"Próbuje rozbawić towarzystwo żenującym rżeniem i się tego nie wstydzi. Anna - według celtyckiej mitologii zastępuje skrzyżowane królicze łapki. Anna lubi zbierać wyrzucone cedzaki. Jej największa zaleta to smarkanie w rękaw. Wydawać by się mogło, że dostarcza klientom pralki okazuje się jednak, że na codzień fotografuje dla ubezpieczycieli czasopisma. Tylko w czasie odlotu ptaków do ciepłych krajów tworzą się jej stygmaty w kształcie motyla. Anna zazwyczaj kręci. Anna, jeżeli się da, pisze książki o błahostkach. Jej kochankiem staje się zwyczajowo szpieg. Uczy się polerować poniszczone imadła"

aha...

*Yenna 
stop touching me!

Wysłany: 2007-04-30, 00:19   

Idiotka tak nazwana to zazwyczaj kanalia. Swoją niewiedzę rekompensuje, technicznie słabym, chrząkaniem i opowiada o tym. Raczej pod koniec burzy rosną jej szramy na policzkach. Dziewczynka szczeka jak pies. Bardzo często dla innych jest jak złodziejka. Szukając pracy mówi, że certyfikuje w urzędach kamery cyfrowe a w rzeczywistości niszczy noże i nożyczki. Ma wiecznie zmarszczone czoło, grube nadgrastki i siwe brwi. Pomaga innym czyścić czarne chełmy. Na starość zawsze zapomina jak się nazywa. [imię] - już na kamiennych tablicach imię to miało zastępować część ciała poniżej pleców.

:rotfl: wariatka czyszcząca czarne chełmy
Ostatnio zmieniony przez Yenna 2007-04-30, 00:24, w całości zmieniany 1 raz  

leyah 

Wysłany: 2007-07-09, 15:17   

Często głośno pierdzi. Jej przyjacielem jest bardzo często brudas. Z niewyjaśnionych powodów udaje pawiana wśród ludzi. Jej słabość to bicie mniejszych. Kiedy się naćpa rementuje sklepy monopolowe. Lubi grać w karty (piotrusia) w ogrodzie sąsiada pośród starych gazet. Jako prezenty odpowiadają jej brudne chełmy. Frajerka jąka się. Ma często powykrzywiane wargi. Potrafi katalogować poniszczone cedzaki.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Mojego nic nie przebije! Hahahaha, ale się uśmiałam, normalnie do łez...
Niezła ta stronka :super:
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "

Luiza 

Wysłany: 2007-07-09, 15:56   

Uczy innych kraść brunatno-zielone miski. Znajomi dają w prezencie jej czerwone wiadra. W czasie bezksiężycowej nocy rosną jej włosy na policzkach. Płeć piękna depcze po piętach. Swoje wywody przerywa niespodziewanym częstym chrząkaniem i się tego nie wstydzi. Luiza prawie zawsze siorbie. Luiza uwielbia zbierać częściowo zniszczone puszki. Ma prawie zawsze grube palce u nóg. Jej chłopakiem staje się zazwyczaj utracjusz. Nieudaczniczka tak nazwana to najczęściej analfabetka

princess 

Wysłany: 2007-07-09, 19:58   

rasheed napisał/a:
nie ma mnie ;(
no mnie właśnie też nie ma w spisie

Odpowiedz do tematu