Kobiety ratujcie, zakochałam się, na dodatek w facecie z telewizji a jakby tego było mało z reklamy chipsów Lays Chodzi o przystojnego Antonia. Czy ma ktoś pomysł jak znaleźć tą reklamę w necie? POMOCY!!!!
Ostatnio zmieniony przez angela19 2007-02-15, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
To jest moja slodka tajemnica Siedzialam i siedzialam az znalazlam!! I bede sie nim zachwycac cale dnie
[ Dodano: 2007-02-16, 10:49 ]
Tak naprawde kocham jednego chlopaka ale on ma swoja rodzine wiec zeby o tym nie myslec i nie rozpaczac staram sie zajac swoja glowe czyms innym. Ten chlopak jest dla mnie jedyna miloscia i gdybym miala to szczescie i bylaby z nim nie spojrzalabym nawet na Antonio
[ Dodano: 2007-02-16, 10:53 ]
To serduszku dla P. mojego kochanego
Ostatnio zmieniony przez angela19 2007-02-16, 10:54, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
*faris
Wysłany: 2007-02-16, 12:34
Idia napisał/a:
tiaa niedługo ktoś inny zawróci jej w głowie...
Samo życie, Na Wspólnej, M jak miłość... tam jest dużo młodych i przystojnych chłopaków... może tam jakiegoś znajdzie... poza tym łatwiej by go było odszukać i sie z nim spotkac xD
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Jak angela19, może to ja też więc... Poszukuje kobiety z reklamy radia eska <tej co podkładają głosy> 'zakochałam' się w niej b. podobaja mi się jej włosy xD. Jak mam ja odszukać? I czy mam założyć osobny temat? heheh
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Tak a propos ...Kojarzy mi sie reklama hm hm hm - herbaty orzezwiajacej <nie pamietam nazwy> Och! Antonio ! Fa caldo...
Idia -kkobieta zmienna jest,ale zeby az tak?Pan z reklamowki wymiata,a pozniej tlumaczenie,iz facet z szarej rzeczywistosci jednak jest miloscia jej zycia.<wieszam sie>
Poza tym dziewczyna pochlebiala sobie,iz ma jakiekolwiek sznase na spelnienie uczucia,wielki PAN Z TELEWIZJI takich ma zapewne na peczki :rotf:
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-02-16, 12:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.