_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
angela19 Gość
Wysłany: 2007-02-17, 21:24
Napisz tylko że pociąga Cie FIZYCZNIE facet z tv a zrobia z Ciebie totalna idiotke i to ze kochasz kogos " z szarej rzeczywistosci" jest nie mozliwe Ja poprostu jestem nieszczesliwie zakochana Nie moge byc z osoba za ktora bym oddala cale zycie i to jest moj najwiekszy pech
Przesadzasz. To tylko zauroczenie i nic więcej, poleciałaś na ładną dupę. To jak z Bradem Pittem-laskom się podoba, ale to tylko marzenia. Trzeba zejsc na ziemie i znalesc sobie normalnego faceta, a nie obklejonego tapetą.
angela19 Gość
Wysłany: 2007-02-18, 16:27
Lady Honey czytaj uważnie co piszę. Nie jestem nieszczęśliwie zakochana w Antonio tylko w chłopaku w mojej szkoły
angelo zdradz swoj sekret jak go znalazlas bo tez go szukam i nie mam pojecia jak znalezc a z checia bym sobie popatrzyla na niego.. jest naprawde extra i rowniez o takim marze.. ale takich malo albo juz zajeci
Ostatnio zmieniony przez Mazovianka 2007-02-26, 22:27, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.