Ja założyłam sobie taki zeszyt i w nim zapisuje wszystkie "nowotwory" słowne jakie usłyszę.
i mam zapisane np:
"Matka nadzieją głupich"
Ksiądz na katechezie(wkurzony): Lepiej pogrzebać w internecie niż u księdza.
Aleś dowalił jak kura do pieca
uparty jak kozioł
-co wybudowano po II wonie światowej w Krakowie?
-Hute Katowice
A: Jutro jest niedziela
P: No coś ty myślałem,że dzisiaj jest sobota
A teraz geniusz mojego brata(10 lat) on jak coś walnie..Zawsze jak to czytam ogarnia mnie atak smiechu.
-Pies śmierdzi trzeba go wykąpać
Mój brat-A jak ma pachnieć skoro sobie dupy nie wyciera...
Witam all szpeknijcie na to : witam dziada
ty chyba jestes dziewicem !!!
do łysej piczy pretsz mi stąd
zasięgnij rady u mędrca
jestem powazny jak zawał serca
ale wyczesana fura
chromole cię
paralitowymi ręcami
jakos to dźwigne
bryndze robisz
któregos razu otworze okno i wyjde
wgniata w beton po sztuczna szczene
nie mozesz tego z niczym ożenic
pogrzebie ci w mózgu
nie mam pojęcia o czym świrujesz
chyba zniose kwadratowe jajko
obalimy se jakiego sikacza kolego no nie bedziemy o suchym pysku się szwędac
zle obliczyłem przyrost predkosci przy rozciągłosci zmienno kulistej
a na koniec
no i na co było sie tyle produkowac
_________________ życie jest cieniem jedynie
bajką opowiedzianą przez głupca...
Wiek: 16 Dołączyła: 29 Gru 2006 Posty: 19 Skąd: spod ziemi :P
Wysłany: 2006-12-30, 16:34
a ze mnie to zawsze polew , bo mowic nieumiem powiedziałam ostatnio : podepatac mi po butach a miało byc nie depcz po butach lub moj tekst okno na kwiatkach. Musze się uczyć mówic od począ tku
np. wczoraj w sklepie z bielizna razem z bratowa kupujemy bokserki dla brata. to pani nam pokazuje takie jaskrawo zielone i tak mi sie tekst wyrwal: "Teraz Ci pod kołdrą nie zginie!!" ekspedientka dziwny usmiech... bratowa cegielka...
kiedys na lekcji histrorii prof. pyta z ostatniej lekcji. Od góry do dołu nikt nie umie... doszedł do pewnej kolezanki..tez nie umiala i powiedziala to siedzac w lawce (zazwyczaj sie wstaje nie??!!) prof. wstawil co wstawic powinien i juz lekko zalamany pyta:"znajde jakaś jasna sytuacje??
a kolezanka:
"mam wstac??"
taki lekki lol:D
albo
"kto pyta nie błądzi-a pyta to bardzo brzydkie słowo"
albo jeszcze taka mala anegdotka...
mój wujek lekko siwieje i tak dziwnie bo nie od czubka tylko ma z tyłu takie plamki.. to postanowil sobie ufarbowac (ma czarne wlasy a ufarbowal sie na...kasztan;/ <no coment>)
a ze komunia jego córci byla to sie rodzina zjechala caaała i byl lekki FUN a to jeszcze nic... bo nastepnego dnia trza bylo je obciac a ze towarzystwo nie w stanie bo przeciez sie rodzina spotkala to trza cos wypic..
byl jeden taki co nie pil bo prowadzi i sie wziął za golenie wujka..wujek spytal :"ale goliłeś juz kogos??" a Łukasz:
"tak jamnika..."
wujek zbladl a rodzina z krzesel malo nie pospadala:D:D:D:D
hehe..jeszcze duzo takich akcji ...
Ostatnio zmieniony przez TeQuiLLa=) 2006-12-30, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
albo raz siedze z kumplem na korytarzu i podchodzi do mojego kumpla taki paker z calej szkoly (wiecie o co chodzi) i cos do mojego kumpla zaczal sapac a on powiedzial hehe:
ja sie wogole czesto myle:) ostatnio powiedzialam dyngus smingus ...;) a to troche inaczej:) albo tez slysze inaczej..:) albo na koldre mowilam kordla:) nie iwme co tam jeszcze gadalam, bo wszystko mi ulecialo...z glowy:) ale mowie Wam, ze co jak cos uslysze, to dajcie spokoj...:)
Aguskaa
Wysłany: 2008-04-09, 15:23
Strzelę nie wyróbkę ... strzeliłam !
Aż mi cellulit swędzi xD
Twoja stara ubija te... ziemiaki ( wiem że sie pisze ziemNiaki )
A to Rubika - oddam mu ( o kostce RUBIKA)
Wiesław Gnoju - skroiłeś kogoś na mieście ??
Ja się Ciebie nie boję - Ja mam w du,pie naboje !!
Daj to był chiński sprzedawca JAJ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.