z kolezanka w sklepie na zakupach przed grubym melanzem
Iwo: wez chipsy
bLu: jaki smak?
Iwo(na caly glos): bierz ktoore kolwiek, i tak je zaraz wyrzygasz
Hmm łoo dużo by tu pisac tych powiedzeń.. ale nie pamiętam nawet wszystkich zazwyczaj używam ich stasznie dużo ale kilka z nich wymienie np.:
"Mi to tito"
"Nie dygotoj" (heh pierwszy raz usłyszałam to od mojego braciszka i teraz wołają na mnie dygotek:D)
"I po ptokach"
" turlaj dropsa"
"marszcz Pingwina"
" Kpisz Czy o drogę pytasz?"
" taa a wiesz że ten sie śmieje ostatni komu trzeba tłumaczyć??:D"
" Trzym sie ramy i majtek mamy"
" Czochraj bobra"
hmm jak narazie tyle mi sie przypomniało:p ale to nie wszystko... ale narazie nic nie dopisze;)
_________________ ...Nie raz warto czekać żeby znów żyć – Słońce nie ucieka, tylko czasem śpi...
^* Zapytaj mnie za 1000 lat, czy może być gdzieś lepszy świat *^
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-04, 14:13
"Ręce i cycki opadają" <-- nieźlejsze
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Mój tata kiedyś powiedział do siostry: "Jak srasz, to sraj do końca", co miało znaczyć, że jak już się za coś zabiera, to niech lepiej kończy. Ktoś się też kiedyś przejęzyczył i powiedział/powiedziała: "Ten facet jest córką tego faceta".
U mnie możew nie popularne i nie przezemnie wymyślone. Ale mam taka babke profesorke na studiach Na pierwszym wykladzie Starszyla nas ze trzeba duzo ksiazek czytac <wiadome przeciez to filologia polska> Ale byl w tym haczyk bo tych ksiazek nie ma w naszym miescie tylko 100km dalej wiec ... sami rozumiecie stwierzdila na koniec "Ze bedziemy gonic za ksiazkami jak swinie za truflami:)"
Natomiast drugi wykladowca <zboczeniec > mowi do dziewczyn zawsze ">Ze maja dupki ozdóbki>"
_________________ ...:::Życie nie jst bajka!!:::...
....::::Poprostu Live is Brutal::::....
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
K.K. Baczyński
*faris
Wysłany: 2006-12-02, 12:09
na polskim w gim, klasa nie wiedziała jak zinterpretować jaiś wiersz to pani powiedziała " oj, wy moje orły kochane, wy to jesteście jak przyjaciele Shreka"... głupie a cieszy
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-12-02, 12:17
No to na historii ostatnio pani profesor mówiła o jakiejś znanej postaci: "To nie był nawet schizofremik, on był po prostu idiotą".
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
No to na historii ostatnio pani profesor mówiła o jakiejś znanej postaci: "To nie był nawet schizofremik, on był po prostu idiotą".
A u mnie na polskim jak facet zobaczył na naszej tablicy, która jest na ścianie z tyłu klasy, napisany kredą napis "www.anal-satan-drugs.com", to powiedział, że "Są na tym świecie ludzie, którzy gębą srają, a dupą swoją gwiady oglądają".
a moj młodszy braciszek nie potrafi powiedziec MGŁA....i mowi GMŁA...tak samo na KASK mowi KAKS..
a takie najprostsze przejezyczonka; moja kolega zamiast powiedziec ze dostal "piątkę z polskiego"powiedzial ..."dostałem polskę z piątkiego"
a ja zamiast powiedziec "kosi trawę"powiedziałam "trosi kawę"...ogolnie co chwila ktos cos przekreca...
_________________ Yeah well...F*ck You!
I'm fed up with You!
I'm not as good as You?
F*ck You, I'm better than You!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.