heh. ;pp z podstwówki może i już " wyrosłam " ale do gimnazjum dalej chodzęę. ;p co prawda 3 bo trzecia ale dalej jest ;p
[ Dodano: 2007-12-21, 19:11 ]
heh. ;pp z podstwówki może i już " wyrosłam " ale do gimnazjum dalej chodzęę. ;p co prawda 3 bo trzecia ale dalej jest ;p
jessica.96
Wysłany: 2008-06-02, 15:59
haha jaki pocisk xD byłam na tej stronce superwacek.pl i fajna jest, te obrazki są mocne
yy tak się zastanawiałam czy nie wziąść udziału w tym konkursie co jest na stronce:D
zaczar0wana
Wysłany: 2008-06-03, 15:43
hm stronka superwacek.pl czaderska ja to się jutro za malowanie wacka biore jak tu się konkurs jakiś pojawił, może mi się uda hahaha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.