Pani Kowalska - w trakcie rozwodu - złowiła złotą rybkę.
- Mogę spełnić trzy życzenia, ale twój mąż będzie miał tego 10 razy więcej.
- Dobrze - odpowiada Kowalska.
- Chciałabym mieć duuuży dom.
-Ale twój mąż będzie miał tego 10 razy więcej - mówi zaskoczona rybka.
- To nic - mówi Kowalska.
Rybka spełnia życzenie.
- Po drugie: Chcę mieć 5 mln złotych.
- Ale ...- zaczyna rybka.
- Nic nie szkodzi. Zdziwiona rybka spełnia życzenie...
- I ostatnie: chciałabym mieć lekki zawał serca.
Staruszek przychodzi do czarownika i prosi, żeby zdjął z niego klątwę, która wisi nad nim od 50 lat. Czarownik mówi:
- Żeby coś poradzić, muszę znać dokładną treść tej klątwy. Jak ona brzmiała?
- Jakoś tak: "I czynię was mężem i żoną".
Wraca pijany ojciec w nocy do domu. Bardzo zgłodniał, więc postanowił coś zjeść. Szukał długo coś do jedzenia noi napotkał po ciemku tort. Zaczął go jeść, jednak był on trochę czerstwy, ale z głodu zjadł cały.
Rano zaszokowany synek pyta ojca- Tato widziałeś możę mój bębenek?
Nastolatka dowiaduje sie,ze jest w ciąży, mówi matce. Matka-masz natychmiast zadzwonic po tego Drania, ktory Ci to zrobił.Dziewczyna zadzwoniła i zaprosiła ów Pana na kolacje.
Pod dom nastolatki podjechało śliczne Porshe,z niego wysiada przystojny, dobrze ubrany brunet,wchodzi do domu, przedstawia sie i siada przy stole z calą rodziną.
Mężczyzna zaczyna mówić do rodziców dziewczyny- Proszę państwa ja mam żonę, więc ożenić sie z Państwa córką nie mogę, jednak nie wyrzekne sie ojcoswta, tak wiec jesli Państwa córka urodzi dziewczynkę, dostanie ode mnie 5 mln Dolorów, jesli urodzi chłopca, dostanie 7 mln Dolarów,jesli urodzi bliznięta dodatkowo przepiszę Jej sieć moich hoteli...no ale jesli Wasza córka poroni...-w tym momencie odzywa sie milczacy caly wieczor ojciec-To PRZELECISZ ją raz jeszcze...
Lecą dwa geje samolotem. Nagle jeden mówi do drugiego: Stary dawaj jakis maly numerek, szybko nikt nie zauwazy.Na to drugi:No co Ty zobacz ile ludzi,wszyscy zaraz sie domyślą...Pierwszy: Co Ty zobacz cos Ci pokaze...Pierwszy Gej wstał i krzyknął na cały samolot...-ma ktos długopis? Ma ktos długopis? No ale nikt nie odpowiedział. No widzisz -mówi pierwszy-Nikt nie bedzie widzial, krzyczalem na pol samolotu i nikt nic nie slyszal, dawaj jeden maly numerek.Drugi gej sie zgodzil. No wiec kochaja sie, skonczyli. Na koniec rejsu stewardessa przechadza sie po samolocie i nagle spostrzegla mezczyzne, ktory leży w swoich wymiocinach, i pyta: Dlaczego Pan nie poprosił o worek jak panu było niedobrze??...-Tak...jeden poprosił o długopis i go zerżnęli...
Wraca pijany ojciec w nocy do domu. Bardzo zgłodniał, więc postanowił coś zjeść. Szukał długo coś do jedzenia noi napotkał po ciemku tort. Zaczął go jeść, jednak był on trochę czerstwy, ale z głodu zjadł cały.
Rano zaszokowany synek pyta ojca- Tato widziałeś możę mój bębenek?
Ahahaha, hehe, buhahah. swietny kawal. Zaloze sie ze ten tort byl z piernikiem
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Sory ale ten kawal z bebenkiem bez sensu.
Moj kawal
Dlaczego dziewczynka nie moze kupowac gumy w sklepie?
Bo sprzedawczyni da jej z buzi
JEJEJEJE
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Mam lepszy od kościelnej...
przychodzi swinia do masoza i prosi masaz na wynos
haha, ale beka.... o lol , za kazdym razem mamy taka polewe
to tez od koscielnej. Czekajcie bo sie posikam ze smiechu :D
Idzie chop i baca i chop godo do bacy:
-jo sie ida zrobic sznita
-chopie!! ty sie nie tnij
buhahahahahahaha
Ten jest chyba najlepsze;):) heheheh.
az sie mi oczy poplakaly ze smiechu;)
Nie bede wam mowic o moim domu bo nie ma sie czym chwalic
a tak pozatym to ja mieszkam w opakowaniu np. gelwet:)
Wysłany: 2007-04-06, 20:14
pierniczek napisał/a:
Nie bede wam mowic o moim domu bo nie ma sie czym chwalic
a tak pozatym to ja mieszkam w opakowaniu np. gelwet:)
ten kawał nie był zabawny
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
OUJEEE, widze ze sie zkims dogadam... wiem dziekuje za komplement...... heheh
"Kiedy jechoł jo ciungnikiem, kiedy jo zoboczył cie,
ty na polu gnój zwalałaś, wtedy jo zakochoł się.
Jesteś najpiekniejszo w całej wsi, więc gnojara kupia ci.
Ty bydziesz mojo, jo byda twój,
bydymy razem wywalać gnój"
Jo go z nam. Jablko chcesz sie ze man blizej zapoznac? hehe
Idzie chop i baca i chop godo do bacy:
-jo sie ida zrobic sznita
-chopie!! ty sie nie tnij
buahahahahaaaa to jest serio dobre tlyko niektorzy moze nie wiedza co to jest sznita
Cytat:
"Kiedy jechoł jo ciungnikiem, kiedy jo zoboczył cie,
ty na polu gnój zwalałaś, wtedy jo zakochoł się.
Jesteś najpiekniejszo w całej wsi, więc gnojara kupia ci.
Ty bydziesz mojo, jo byda twój,
bydymy razem wywalać gnój"
buahahahah a to jeszcze lepsze kto to wymysla to ja niewiem
moj kawal:
Siedzi wrobelek na drzewie i rozmawia z liskiem. Lisek mowi :
- Wrobelku ja slyszalem ze ty to taki mocarny jestes...
- Tak, jestem ... i to jak...
- No.. ja slyszalem ze jestes mocniejszy 10 razy od byka...
- No tak... jestem... (szczerzy sie wrobelek)
- A widzisz ta krowe tam na pastwisku??
- A widze...
- To zabij ja. Pokaz mi jaki jestes mocny.
Wrobelek mysli jak by tutaj zabic krowe przeciez jest taki malutki a krowa taka duza. W koncu wrobelek zaczal pikowac dziobem w dol z wielka szybkoscia i trafil krowie w glowe... ta padla na ziemie a wrobelek skacze jej po zebrach ucieszony. Na to lis:
- Wrobelku wow zabiles ja!!! A co ty teraz robisz??
- Ja tej k*rwie jeszcze zebra polamie
hahahaha najlepsze
_________________ Hey Motherfucker!! Punk's not death!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.