Forum Dyskusyjne :: Pudzian ma własny band

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Rozrywka » Humor » Pudzian ma własny band

Pudzian ma własny band
Autor Wiadomość

Artuuro23 

Wysłany: 2006-07-26, 17:20   Pudzian ma własny band

Na co dzień przeciąga tiry ważące cztery tony i maszeruje z walizkami po 300 kilo każda. Mariusz Pudzianowski (29 l.) znalazł jednak trochę czasu, by wpaść na plan filmowy i nakręcić teledysk.

Klip do piosenki "Zdobyć świat" kręcony był wczoraj w zrujnowanej kamienicy w samym centrum Warszawy.

- To prawdziwy dom strachów. Muszę przyznać, że się trochę "zdygałem", jak zobaczyłem to miejsce - przyznał "Pudzian" w rozmowie z "Super Expressem".
Dwa byki

"Pudzian Band", jak nazywa się kapela Mariusza i jego brata Krystiana, dopiero wkracza na rynek muzyczny.

- Ale musicie przyznać, że zespół się fajnie nazywa. I wygląda też nieźle: dwóch byków ogolonych na łyso. Nawet hiphopowcy groźniej nie wyglądają. Ludzie zobaczą ten teledysk i ze strachu pospadają z krzeseł - śmiał się "Pudzian".

Pudzianowski ma dobrą wiadomość dla swoich fanów: - Na szczęście ja tu tylko robiłem za aktora. Jestem wyrozumiały w stosunku do moich kibiców, więc nie zamierzałem śpiewać - zdradził. - Pewnie nie wypadłbym gorzej od Pomarańczy, o przepraszam Mandaryny, ale wychodzę z założenia, że jak już coś robić, to na wysokim poziomie - dodał po chwili.
Platynowa płyta czeka

Trzykrotny mistrz świata nie zamierza jednak porzucić ciężarów dla muzycznej sceny.

- Zdecydowanie bardziej odpowiada mi dźwiganie tego całego żelastwa. Ten teledysk to przede wszystkim fajna zabawa, ale nie czuję tego - zdradza. - Stylistka malowała mnie z 30 minut, a potem 5 sekund kręcenia i już przerwa. Jakby mi tak ktoś w spacerze farmera (konkurencja strongmanów, marsz z dwiema walizkami po 200-300 kilo każda - red.) co chwila przerywał, to bym w wariatkowie chyba wylądował - tłumaczy ze śmiechem.

Teledysk ukazać ma się już pod koniec sierpnia.

- To będzie muzyczny hit tego roku w Polsce. Platynowa płyta już na nas czeka - puszcza oko Mariusz.

Najsilniejszy człowiek świata zaznacza jednak, że bardziej od platyny interesuje go złoto, ale to podczas zbliżających się mistrzostw świata.

- Na 90 procent wygram te zawody. Jestem w takim gazie, że tylko jakaś katastrofa może pozbawić mnie kolejnego tytułu - przekonuje.

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-07-26, 21:15   

skoro mowa o pudzinie, obejrzyjcie filmik: www.maxior.pl/?p=index&id=20789&8
Who's playing tricks on me?"

Artuuro23 

Wysłany: 2006-07-27, 06:19   

Ja to juz dawałe to oraz inne czesci http://znajomi.biz/topics29/filmiki-vt475.htm

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-07-27, 14:05   

oho, moj blad :]
Who's playing tricks on me?"

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2006-07-28, 20:15   

filmik fajny serio...
nie chce nic mówić ale Pudzian mieszka w moim regionie. Chodziła z siostrą mojej koleżanki. Ja do niego nic nie mam ogólnie. Oglądam siłaczów.
a co do piosenki to juz ja słyszałam i nie jest taka zła. myślałam że bedzie gorsza :)
No Krystian się postarał buhahahahahahahahaha ;)

Odpowiedz do tematu